• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sagol cnm valla aynen bende oyleyim.esimmdiyor e nye sormadnn aklima geldidemi sormadim diyorum. Ya ben onu sordum bna oyle demisdi daha once prolaktnim yiksekdi baska doktra gtmisfim adetn 3 gunu test yaptrmsdm onada soyledm o fark etmiyor dedi yarin bida sorarim

transferde kaçıncı gününüz. üzülmeyin demek gerçekten boş bilioyrum bnde ilk denememde olmayınca 2 gün ruh gibi dolaşmıştım ama toparlanıp bir ay da ikinciye başladım gene olmazsa aynı şeyi yapacağım .belkide idrara çıkmamıştır daha sizinki.
Kan testi yaptırdım 3,11 çıktı negatif ilk denemem başarısız
12.gün 12,75
14.gün 3,11
Hayırlısı diyecek birşey yok

Ben de adet oldum kızlar ilk defa adet olduğumda heyecanlıyım yarın ya da öbür gün doktora gideceğim randevuya göre çok korkuyorum taze transfer olmayacak tek bildiğim bu hem heyecanlı hem korkak hem de dokunsan ağlayacak haldeyim bilmiyorum napacagim :(

Sagol cnm valla aynen bende oyleyim.esimmdiyor e nye sormadnn aklima geldidemi sormadim diyorum. Ya ben onu sordum bna oyle demisdi daha once prolaktnim yiksekdi baska doktra gtmisfim adetn 3 gunu test yaptrmsdm onada soyledm o fark etmiyor dedi yarin bida sorarim
Sorsak bile eve gelince muallakta kaliyor insan ya :)) Prolaktin bende de sıkıntıydı ama euthyrox 25 lik kullanıyorum bende tsh yukselmeyince o da stabil kaliyormus onu da surecte farkettik
Akisina birakmaya calis sen rahat olup doktora birakirsan yumurtalar da bi o kadar rahat gelisiyo cnm

Ben de adet oldum kızlar ilk defa adet olduğumda heyecanlıyım yarın ya da öbür gün doktora gideceğim randevuya göre çok korkuyorum taze transfer olmayacak tek bildiğim bu hem heyecanlı hem korkak hem de dokunsan ağlayacak haldeyim bilmiyorum napacagim :KK43:
Hadi hayirlisi cnm... ama stresi at üstünden en onemli seylerden birisi ...

Ben de adet oldum kızlar ilk defa adet olduğumda heyecanlıyım yarın ya da öbür gün doktora gideceğim randevuya göre çok korkuyorum taze transfer olmayacak tek bildiğim bu hem heyecanlı hem korkak hem de dokunsan ağlayacak haldeyim bilmiyorum napacagim :KK43:
O zaman gitmeden bi agla ve rahatla ya da ne iyi geliyorsa onu yap bi at ustundeki enerjiyi
Transfere de guzel guzel gulumsereyek nefesini tutmadan guzel guzel alarak git
Bebegini almaya gidiyorsun korkacak bisey yok bu asamada keyfini cikar
Sonucu dusunme simdiden de o ztn gunu gelince bizi buluyor

O zaman gitmeden bi agla ve rahatla ya da ne iyi geliyorsa onu yap bi at ustundeki enerjiyi
Transfere de guzel guzel gulumsereyek nefesini tutmadan guzel guzel alarak git
Bebegini almaya gidiyorsun korkacak bisey yok bu asamada keyfini cikar
Sonucu dusunme simdiden de o ztn gunu gelince bizi buluyor
Eşimin yanında ağlayamıyorum da üzülüyor garibim ama dediğin gibi ben ağlayıp bi rahatlasam iyi olacak :-) transfer daha çok uzak canım bana ben en baştan başlıyorum ilk kez iğneler falan off :(

Eşimin yanında ağlayamıyorum da üzülüyor garibim ama dediğin gibi ben ağlayıp bi rahatlasam iyi olacak :-) transfer daha çok uzak canım bana ben en baştan başlıyorum ilk kez iğneler falan off :KK43:
Bende senin gibiyim ilk tedavim olucak ignelerden de cok korkuyorum hele hormonel olduklari icin.. cok agir diyenler de oluyor ama ne yapalım mecbur katlanacaz evlat sahibi olmak icin

Bende senin gibiyim ilk tedavim olucak ignelerden de cok korkuyorum hele hormonel olduklari icin.. cok agir diyenler de oluyor ama ne yapalım mecbur katlanacaz evlat sahibi olmak icin
Ayy sen de ben gibisin canım:( ben hem açısından hem de etkisinden korkuyorum geriliyorum zaten normalde de biraz sinirli bir insanımdır :(

Merhaba ben dunden sonra kendime gelip yeni tedavi icin bakinmaya basladim ama ikinci tedaviyi ayni doktorda yapmak mi daha saglikli yada yeni bir yer denemek mi esimle konusup duruyoruz sizler ne yaptiniz? Ben sifirdan basliycam. Ve aralik 1-2 ay mi ikinci transfer icin
Eğer daha çok güvendiğin bir Dr varsa değiştir derim benim bu olmazsa ikincisini kesinlikle aynı yerde yaptirmayacam ama çok iyi olduğunu bildiğim bir Dr var o oturduğum ilde diildi die yaptirmadim git gel zor olur dedim ama bu olmazsa kesinlikle ona godicem

Eşimin yanında ağlayamıyorum da üzülüyor garibim ama dediğin gibi ben ağlayıp bi rahatlasam iyi olacak :-) transfer daha çok uzak canım bana ben en baştan başlıyorum ilk kez iğneler falan off :KK43:
Ben banyoda aynanin karsisina oturup aglamistim evde kimse yoktu ama orda vurdu demekki :))
Ya igneler tedavinin en keyifli zamanlariydi benim icin surecteki en endişesiz donem oluyor aslinda
kendi kendimi tedavi ediyor gibi hissediyordum ben
Bu arada igneleri yaparken nefes alip ver hazir hissettiginde hizlica gosterilen bolgeye yapistir goruceksin hic acimiyo sonra da yavas yavas nefesini tutmadan enjekte et
Hazirlamak fln cok eglenceli oluyo

Ayy sen de ben gibisin canım:KK43: ben hem açısından hem de etkisinden korkuyorum geriliyorum zaten normalde de biraz sinirli bir insanımdır :KK43:
Aynn bende sinirliyim..
Gecen ay klomen kullandim o haplar bile beni deyistirdi esim dedi ki igne oldumu ne yaoacaksin.. benim en buyuk korkum o ruhsal deyisiklik .. agrisi nekadar olabilir ki deyip unutuyorum sonuc guzel olsun yeterki diyerek .. kendini avutmaya calis kuzum ..

Ben banyoda aynanin karsisina oturup aglamistim evde kimse yoktu ama orda vurdu demekki :))
Ya igneler tedavinin en keyifli zamanlariydi benim icin surecteki en endişesiz donem oluyor aslinda
kendi kendimi tedavi ediyor gibi hissediyordum ben
Bu arada igneleri yaparken nefes alip ver hazir hissettiginde hizlica gosterilen bolgeye yapistir goruceksin hic acimiyo sonra da yavas yavas nefesini tutmadan enjekte et
Hazirlamak fln cok eglenceli oluyo
Ya pardon cnm.ben anlamadimm.. benn sok .. kendimiz mi.yapacaz igneleri:KK57:

Bu arada evet duygusal olarak etkileyebiliyor ama oyle cok agir bi etki yapmaz biraz uyku yapabilir
cnm sen gulumse o donemde bol bol bebegine dogru yaklastigini duşün

Back