• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım doktorun kontrole gittiğinde cevaplayacaktır hepsini. Bazen uzun süre donduruluyor bazen taze transfer ediliyor. Bunun için diğer değerler psikoloji vs etkili. Sen doktoruna güven

Canım daha bugün donacaktı
Haftaya şu gün gel derse
Yeterli mi sorarım elbette

Canım doktorun kontrole gittiğinde cevaplayacaktır hepsini. Bazen uzun süre donduruluyor bazen taze transfer ediliyor. Bunun için diğer değerler psikoloji vs etkili. Sen doktoruna güven

Taze yapılmayacak
Dondurulmuş olacak demişti
Ana erken adet oldum

İlaçlardan mı Göğüslerim çok hassas bu aralar

Normalde 30 günde olurum
Şimdi daha 28.nden bugün 14.ü
15 gün sonra oldum neredeyse

Nerede yaptırmıstın doktordan yada hastaneden memnun olmadıgın bir sey varmıydı ? Baska bir yer tercih etsen bunun nedeni olarak ne düşünürdün ? Bunları kendi içinde cevaplamalısın bence
Aslinda bir kac sey disinda buyuk bir problem olmadi doktorla alakali ama yinede ilk denemem oldugu icin daha cok bilgilendirme bekledim. Su an acaba 12 gun yatmadim kabizlik oldu vs gibi seylerden mi tutmadi diye icim icimi yiyor. sifirdan baslanacagi icin yeni bir yer denesek mi diye dusunuyoruz. Bruksel ve Bahceciye bakiyorum.

Aslinda bir kac sey disinda buyuk bir problem olmadi doktorla alakali ama yinede ilk denemem oldugu icin daha cok bilgilendirme bekledim. Su an acaba 12 gun yatmadim kabizlik oldu vs gibi seylerden mi tutmadi diye icim icimi yiyor. sifirdan baslanacagi icin yeni bir yer denesek mi diye dusunuyoruz. Bruksel ve Bahceciye bakiyorum.
Kendini yatmadım kabız oldum die suclama her bebek bi mucize aslında dogacagı gün belli bazı insanlar yatıyor tutmuyor bazıları ertesi gün normale dönüyor ve tutuyor ama için rahat değilse tabiki değiştir tüp bebek doktorları genel olarak yogun oluyorlar sanırım en azından benim ki de öyle

Kizlar bise soracahim rahil filmimi cektirdim doktor birde diger testler istedi az cok bilirsinz zatem hangi testler oldugunu adetime 25 gun var adetle baslicaz tedavoye Allah da izin verirse tabi. Testleri yarin yaptiralim doyor esim siz ne zaman yaptrmstnz erkenmi sizce o zamana bir degisiklik olyrmu ?

Kizlar bise soracahim rahil filmimi cektirdim doktor birde diger testler istedi az cok bilirsinz zatem hangi testler oldugunu adetime 25 gun var adetle baslicaz tedavoye Allah da izin verirse tabi. Testleri yarin yaptiralim doyor esim siz ne zaman yaptrmstnz erkenmi sizce o zamana bir degisiklik olyrmu ?
Canım sürece girdiysen zaten hepsi sırayla olacak bence yaptırabilirsiniz erken değil ama yine de doktoruna danış istersen için rahat etsin:nazar:

Back