2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaslar transferime 2 gun kaldi ve ben cok fena gribim. Moralim sifir. Aranizda veya cevrenizde boyle bir durum yasayan oldumu
Merak etme bol bol c vitamini almaya çalıs sonucta insanlar normal yoldan hamile kaldıklarında bunlar oluyo hatta halam gecmeyen grib die gitti hamile oldugunu öğrendi maalesef biz herseyden çok korkar olduk

Allaha şükür bende bir problem yok hatta cok iyi eşimde sorun var inşallah doktor cok olumlu konustu
İnşalah Rabbim ilk denemenizde nasip etsin o zaman bende erken menopozla karşılaştığımda 21 yaşındaydım acaba dedim aynı problem mi ? İnş hemen sonuç alırsınız

Günaydın kızlar sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan testi yaptıracağım o da düşük çıkarsa Umudum kalmadı
transferde kaçıncı gününüz. üzülmeyin demek gerçekten boş bilioyrum bnde ilk denememde olmayınca 2 gün ruh gibi dolaşmıştım ama toparlanıp bir ay da ikinciye başladım gene olmazsa aynı şeyi yapacağım .belkide idrara çıkmamıştır daha sizinki.

Merak etme bol bol c vitamini almaya çalıs sonucta insanlar normal yoldan hamile kaldıklarında bunlar oluyo hatta halam gecmeyen grib die gitti hamile oldugunu öğrendi maalesef biz herseyden çok korkar olduk
Haklisin canim. Hersey nasip ama. Maddi ve manevi yipraninca hersey duzgun gelissin istiyoruz

Merhaba ben dunden sonra kendime gelip yeni tedavi icin bakinmaya basladim ama ikinci tedaviyi ayni doktorda yapmak mi daha saglikli yada yeni bir yer denemek mi esimle konusup duruyoruz sizler ne yaptiniz? Ben sifirdan basliycam. Ve aralik 1-2 ay mi ikinci transfer icin

Nerede yaptırmıstın doktordan yada hastaneden memnun olmadıgın bir sey varmıydı ? Baska bir yer tercih etsen bunun nedeni olarak ne düşünürdün ? Bunları kendi içinde cevaplamalısın bence

Kızlar acil bir sorum var
Ben salı günü toplama olmuştum
Daha ayın sonunda olmam gerek
Şimdi kanamam olmuş
Göğüslerim şiş zaten bir haftadır
Sizce erken mi adet oldum ?
Toplamadan sonra adet erken mi olur ?
Adetin 2.günü gitmem gerek
Ama bu adet mi bilemedim

Toplamadan sonra 4. Gün adet olmustum doktoru aradım sordum evet olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…