- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.101
Yumurta gelişimine bağlı eğer iyi gelişirse ona göre kullanırsınız igneleriMerabalar.Bende ocak 22 sinde basliyacam. Nasipse.ignelere ortalama kac gun devam ediliyor
Merak etme bol bol c vitamini almaya çalıs sonucta insanlar normal yoldan hamile kaldıklarında bunlar oluyo hatta halam gecmeyen grib die gitti hamile oldugunu öğrendi maalesef biz herseyden çok korkar oldukArkadaslar transferime 2 gun kaldi ve ben cok fena gribim. Moralim sifir. Aranizda veya cevrenizde boyle bir durum yasayan oldumu
Allaha şükür bende bir problem yok hatta cok iyi eşimde sorun var inşallah doktor cok olumlu konustuSıkıntınız nedir yaşınız çok küçük Alkah yardımcınız olsun
İnşalah Rabbim ilk denemenizde nasip etsin o zaman bende erken menopozla karşılaştığımda 21 yaşındaydım acaba dedim aynı problem mi ? İnş hemen sonuç alırsınızAllaha şükür bende bir problem yok hatta cok iyi eşimde sorun var inşallah doktor cok olumlu konustu
transferde kaçıncı gününüz. üzülmeyin demek gerçekten boş bilioyrum bnde ilk denememde olmayınca 2 gün ruh gibi dolaşmıştım ama toparlanıp bir ay da ikinciye başladım gene olmazsa aynı şeyi yapacağım .belkide idrara çıkmamıştır daha sizinki.Günaydın kızlar sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan testi yaptıracağım o da düşük çıkarsa Umudum kalmadı
Haklisin canim. Hersey nasip ama. Maddi ve manevi yipraninca hersey duzgun gelissin istiyoruzMerak etme bol bol c vitamini almaya çalıs sonucta insanlar normal yoldan hamile kaldıklarında bunlar oluyo hatta halam gecmeyen grib die gitti hamile oldugunu öğrendi maalesef biz herseyden çok korkar olduk
Orası kesin bende şimdiden hasta olmayayım die dikkat ediorum ama napıcaksın inş hemen gecerHaklisin canim. Hersey nasip ama. Maddi ve manevi yipraninca hersey duzgun gelissin istiyoruz
Tesekkur ederim:)Yumurta gelişimine bağlı eğer iyi gelişirse ona göre kullanırsınız igneleri
Genel olarak 10 14 gün arası bişi sürüyor iğnelerTesekkur ederim:)
Nerede yaptırmıstın doktordan yada hastaneden memnun olmadıgın bir sey varmıydı ? Baska bir yer tercih etsen bunun nedeni olarak ne düşünürdün ? Bunları kendi içinde cevaplamalısın benceMerhaba ben dunden sonra kendime gelip yeni tedavi icin bakinmaya basladim ama ikinci tedaviyi ayni doktorda yapmak mi daha saglikli yada yeni bir yer denemek mi esimle konusup duruyoruz sizler ne yaptiniz? Ben sifirdan basliycam. Ve aralik 1-2 ay mi ikinci transfer icin
Toplamadan sonra 4. Gün adet olmustum doktoru aradım sordum evet olabilir dediKızlar acil bir sorum var
Ben salı günü toplama olmuştum
Daha ayın sonunda olmam gerek
Şimdi kanamam olmuş
Göğüslerim şiş zaten bir haftadır
Sizce erken mi adet oldum ?
Toplamadan sonra adet erken mi olur ?
Adetin 2.günü gitmem gerek
Ama bu adet mi bilemedim
Toplamadan sonra 4. Gün adet olmustum doktoru aradım sordum evet olabilir dedi
Evet erken oluyor normalde benim döngüm 32 33 günde bir daha çok gün vardı ama 4. Gün oldum normal dedilerKanamam olmuştu 2 gün
Ama şimdi 5 gün geçti
Bende bi sorayım o zaman
Erken oluyor o zaman
Evet erken oluyor normalde benim döngüm 32 33 günde bir daha çok gün vardı ama 4. Gün oldum normal dediler
Aynen ara bence orada seninle ilgilenen bi hemşire varsa onada sorToplamadan sonra benim 2,3 gün kanamam olmuştu
Ama şimdi bu adet sanırım
O zaman yarına randevu alayım ben
Aynen ara bence orada seninle ilgilenen bi hemşire varsa onada sor
Aynen ara bence orada seninle ilgilenen bi hemşire varsa onada sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?