- 14 Eylül 2015
- 337
- 298
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.121
Canım doktorun kontrole gittiğinde cevaplayacaktır hepsini. Bazen uzun süre donduruluyor bazen taze transfer ediliyor. Bunun için diğer değerler psikoloji vs etkili. Sen doktoruna güvenYani bikaç gün donsa da yeterli midir ?
Canım doktorun kontrole gittiğinde cevaplayacaktır hepsini. Bazen uzun süre donduruluyor bazen taze transfer ediliyor. Bunun için diğer değerler psikoloji vs etkili. Sen doktoruna güven
Canım doktorun kontrole gittiğinde cevaplayacaktır hepsini. Bazen uzun süre donduruluyor bazen taze transfer ediliyor. Bunun için diğer değerler psikoloji vs etkili. Sen doktoruna güven
İlaçlardan mı Göğüslerim çok hassas bu aralarCanım doktorun kontrole gittiğinde cevaplayacaktır hepsini. Bazen uzun süre donduruluyor bazen taze transfer ediliyor. Bunun için diğer değerler psikoloji vs etkili. Sen doktoruna güven
Aynen bazen rahim dinlendirme yapıolar yada hormonlar çok yükseliyo uzun donduruyorlar bazen hemen oluyor transferCanım daha bugün donacaktı
Haftaya şu gün gel derse
Yeterli mi sorarım elbette
Kesinlikle ilaçlardan iç çamasırım bile acıtıodu benimİlaçlardan mı Göğüslerim çok hassas bu aralar
İnşallah bir aksilik gitmez canımAynen bazen rahim dinlendirme yapıolar yada hormonlar çok yükseliyo uzun donduruyorlar bazen hemen oluyor transfer
Gebelik aşamasına hazır bir vücutKesinlikle ilaçlardan iç çamasırım bile acıtıodu benim
Transfer ne zaman daha sağlıklı olacaksa o zaman olsun bana doktorum sonu güzel olsun die ugrasıyoruz telaşlanma demiştiİnşallah bir aksilik gitmez canım
Transfer olsa artık
Transfer ne zaman daha sağlıklı olacaksa o zaman olsun bana doktorum sonu güzel olsun die ugrasıyoruz telaşlanma demişti
Transfer ne zaman daha sağlıklı olacaksa o zaman olsun bana doktorum sonu güzel olsun die ugrasıyoruz telaşlanma demişti
Aslinda bir kac sey disinda buyuk bir problem olmadi doktorla alakali ama yinede ilk denemem oldugu icin daha cok bilgilendirme bekledim. Su an acaba 12 gun yatmadim kabizlik oldu vs gibi seylerden mi tutmadi diye icim icimi yiyor. sifirdan baslanacagi icin yeni bir yer denesek mi diye dusunuyoruz. Bruksel ve Bahceciye bakiyorum.Nerede yaptırmıstın doktordan yada hastaneden memnun olmadıgın bir sey varmıydı ? Baska bir yer tercih etsen bunun nedeni olarak ne düşünürdün ? Bunları kendi içinde cevaplamalısın bence
Kendini yatmadım kabız oldum die suclama her bebek bi mucize aslında dogacagı gün belli bazı insanlar yatıyor tutmuyor bazıları ertesi gün normale dönüyor ve tutuyor ama için rahat değilse tabiki değiştir tüp bebek doktorları genel olarak yogun oluyorlar sanırım en azından benim ki de öyleAslinda bir kac sey disinda buyuk bir problem olmadi doktorla alakali ama yinede ilk denemem oldugu icin daha cok bilgilendirme bekledim. Su an acaba 12 gun yatmadim kabizlik oldu vs gibi seylerden mi tutmadi diye icim icimi yiyor. sifirdan baslanacagi icin yeni bir yer denesek mi diye dusunuyoruz. Bruksel ve Bahceciye bakiyorum.
Canım sürece girdiysen zaten hepsi sırayla olacak bence yaptırabilirsiniz erken değil ama yine de doktoruna danış istersen için rahat etsinKizlar bise soracahim rahil filmimi cektirdim doktor birde diger testler istedi az cok bilirsinz zatem hangi testler oldugunu adetime 25 gun var adetle baslicaz tedavoye Allah da izin verirse tabi. Testleri yarin yaptiralim doyor esim siz ne zaman yaptrmstnz erkenmi sizce o zamana bir degisiklik olyrmu ?
İnşallah hep birlikte yazarız şubat da bizlerin ayı olurşubatta buraya acaba hamileyim yazabilecek miyimyoksa negatif mi diyeceğim her zmnki gibi.
keşke ya hiçbiş hissedemiyorum ne olumlu ne olumsuz . olumsuza sanki daha hazırım . olumluda ne yaparım bilmiyorum. herhalde göklere uçar gelirimİnşallah hep birlikte yazarız şubat da bizlerin ayı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?