- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.081
İkiz kese gördük ama daha yarın kalp atışlarını duyacağız inş o zaman kesin konuşabileceğimTesekkur ederim canim. Dogru diyorsun aslinda. Senin ikiz mi yani simdi ?
Memnun musunuzBende beylikduzu medicanaya gidiyorum
Ilk görüşmeye gittik görüştük muayne felan oldu selman bey le görüştük biz açıklayıcı guzel konuştu ilgilendiler hemsire felan sonrasını bilemiyorumMemnun musunuz
Benim drum önerdi orayı bizde başladık bakalim regli bekliyorum şuan ilaçlara baslancakBende beylikduzu medicanaya gidiyorum
İlgililer güler yüzlüler ama her seferinde başka farkli doktor giriyorIlk görüşmeye gittik görüştük muayne felan oldu selman bey le görüştük biz açıklayıcı guzel konuştu ilgilendiler hemsire felan sonrasını bilemiyorum
Hayirlisi olsun hakkınızda inşallah son tedaviniz olurBenim drum önerdi orayı bizde başladık bakalim regli bekliyorum şuan ilaçlara baslancak
19 yasinizdamisiniz?Bu hafta Tüp bebeğe baslayacağım İnş....ADANA MEDLİNE DR GÖKHAN ÇIRAGİL...çok ilgili bilgili bir doktor..ins bakalım
Evet onu dedi çift yapmıyo ben yumurta kontrollerine kendi drums gidebilirim ist deilim cunki artı calisiyorumİlgililer güler yüzlüler ama her seferinde başka farkli doktor giriyor
yumurta takibinde herseyde
Selman bey fazla girmiyor
Ben rahatsız oldum sürekli farklı doktor bana girince
Ve Selman bey çift emriyo transferi yapmıyor yaşım genç olduğu için
Bu sebeblerden 2.tedavime orda devam etmicem dondurulmuslarimi alıp başka bi hastaneye gidicem
AminHayirlisi olsun hakkınızda inşallah son tedaviniz olur
evt 19 yasındayım19 yasinizdamisiniz?
Hayırlısı canım sakın stres yapma iyi düşünmeye calis camım. Etkileniyor vücut ister istemezYok canım ptesi sabah gel ultrason da bakalım ona göre karar verelim yumurtaların büyüyor dedi sadece
Ayy cok sevindim hadi insallah. Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin.İkiz kese gördük ama daha yarın kalp atışlarını duyacağız inş o zaman kesin konuşabileceğim
Arkadaslar transferime 2 gun kaldi ve ben cok fena gribim. Moralim sifir. Aranizda veya cevrenizde boyle bir durum yasayan oldumuAyy cok sevindim hadi insallah. Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin.
Bugun kacinci gunün transferde?Günaydın kızlar sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bugün kan testi yaptıracağım o da düşük çıkarsa Umudum kalmadı
Sıkıntınız nedir yaşınız çok küçük Alkah yardımcınız olsunBu hafta Tüp bebeğe baslayacağım İnş....ADANA MEDLİNE DR GÖKHAN ÇIRAGİL...çok ilgili bilgili bir doktor..ins bakalım
Pardon canim yanlislikla sana cevap yazmisim. Gecmis olsun bu arada.Arkadaslar transferime 2 gun kaldi ve ben cok fena gribim. Moralim sifir. Aranizda veya cevrenizde boyle bir durum yasayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?