• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ya aynen :)) kadın eşim için dan diye ameliyat olabilir fln demişti şaka gibi ya
Bazı doktorlar cidden odun yani sen tüp bebek bölümündesin nasıl sallarsın böyle ..
ona inansak doktordur diye, bilmeyen biri olsaydım bitmiştik .. ben eşimi niye ameliyat ettireyim dedim içimden sanki döllenme imkansız
iyiki doktorum farklı yaklaştı da bak şimdi belki içimde gelişiyor bile
Hatta doktorum şey demişti gümümüz erkeklerinin durumu bu ztn özel bi hastalık gibi bişey değil çünkü spor yapmıyorlar, geneli ofis gibi işlerde, tavuklar balık et eskisi gibi değil fln ..
ve tabi sigara da üzerine
ve bi ay sigaraya dikkat edip azaltmak bile erkekte morfoloji yüzdesini artırıyor
sağlık sektöründe herşey mümkün heleki devlette yoğun ve karmaşık sistemin içinde insan kendi kendinin doktoru olmak zorunda kalıyor ve bide bu sistemden medet umuyoruz

Merhaba arkadaşlar bende yardimlarinizi bekliyorum tüp bebek surecindeyim ilaç kullanıyorum düne kadar bayağı kotuydum yan etkiler falan karnım kocaman şişti kasik ağrılarım ve akıntı vardı bugün iyiyim neredeyse hiçbir belirti yok ve ben korkmaya başladım acama yumurtalar toplanmaya yetişmeyen çatladın diye hiç böyle bisey yaşayan oldu mu ptesi kontrolum var
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum
Korkuyorum
Opu icin bişey demedimi. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İnsallah hamiş kalırsın canım

Cevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence
Benim tahminim birkaç gün içerisinde canım. İlaçların etkisi büyük üzerimizde Sen endişe etme hiç bundan sonrası çok daha kolay :KK16:

Son düzenleme:
bugün gonal f 225 i 4. Kez vurdum. Hafif bel ağrısı yapıyor sanki bana iğneler sizde de böyle oluyor mu? Sabahında doktor kontrolüm vardı yanına merional 75 iğne daha eklendi :110: bu iğneyi ilk kez kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı daha önce?

bugün gonal f 225 i 4. Kez vurdum. Hafif bel ağrısı yapıyor sanki bana iğneler sizde de böyle oluyor mu? Sabahında doktor kontrolüm vardı yanına merional 75 iğne daha eklendi :110: bu iğneyi ilk kez kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı daha önce?
Ben kullandım merional gonal f 300 + humatrop kullanıodum meeionalden korkma

Ben de kullandımm bu dozlarda normal oran 225 ve 75
En son üçe çıkıp çatlatma öncesi azaltıyorlar ve bıraktırdılar iki turda da bende
Bel ağrısı direk iğneler yapmaz da belki yumurtaların büyümesi beline vuruyordur çünkü normalde 1 yumurta gelişirken ayda şimdi iğnelerle sayıları daha fazla oluyo cnm

Merabalar.Bende ocak 22 sinde basliyacam. Nasipse.ignelere ortalama kac gun devam ediliyor
Hayırlı sonuçlar Alırsınız umarım. Benim 5 gün diye başladık ama istenilen boyuta gelmeyince devam ediyoruz. Muayenelerine göre değişir. Neden başlıyorsun.?

Merhaba benim yaş 36 1 tüp bebek başarısızlığım var. İkinci deneme için ilaçlara başladık 9 ocak itibariyle şuan sadece 2 yumurtam varmış. Bakalım bu sefer fazla sayıda yumurta çıkacak mı? Birde bizde problem eşimde sayı az ve morfoloji %1

ya benim 2 arkadaşımda 2. raporlarını aynen böyle kolay aldılar inanın

bence gerekirse 2. için gidin çok daha kolay
başka hastaneye giderseniz herşeyi sıfırdan yapacaksınız
şimdi süleymaniyede hazır dosyanız var artık daha hızlı olacak :dua:
İnanıyorum tabi ama ben ćok zorlandım nedense demekki bana öyle denk geldi

Merhaba benim yaş 36 1 tüp bebek başarısızlığım var. İkinci deneme için ilaçlara başladık 9 ocak itibariyle şuan sadece 2 yumurtam varmış. Bakalım bu sefer fazla sayıda yumurta çıkacak mı? Birde bizde problem eşimde sayı az ve morfoloji %1
Hayırli olsun tedaviniz
İnşallah çok sayida kaliteli yumurtalarınız oluşur

Benim eşinde de morfoloji ,sayı ,hareketlilik sorunu var

Amin canım
allahım kucağımızi boş
bırakmasin inşallah

Beylikdüzü medicadaha raporlu olarak 3100 liraya ilk tedavimi oldum negatif oldu
Şimdi dondurulmuş larımi alıp Mecidiyeköy çevre hastanesiyle anlaştım 2000 lira transfer ücreti vericem sadece
Bu ayın reglisiyle tedavime başlıcam
Bende beylikduzu medicanaya gidiyorum

Back