• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben Süleymaniyede tam 3 ayda çıkardım sürekli gittim geldim uzadı uzadı bazıları 2 haftada cikartiyomuş çok şaşırdım
Çapa’yı da bi hafta dediler ama sperm testini dışarıdan istemiyo ve gün veriyor ztn en az iki üç hafta sonraya

Ben Süleymaniyede tam 3 ayda çıkardım sürekli gittim geldim uzadı uzadı bazıları 2 haftada cikartiyomuş çok şaşırdım
2 haftada çıkmaz
önce eşine randevu veriyolar ilk raporda (eş den sadece ilk raporda spermiyogram alıyorlar sonrakilerde sadece kan veriyor bidaha gelmiyor eş )
ben 3 rapor çıkardım , bana sorarsan çıkaran kişi de biraz açıkgözlü olup takip yapacak ..
sleymaniyede sistem tıkır tıkır valla

neyse önce eşe 1 ay sonraya hemen hemen spermiyogram veriyolar
sonra 1 defa adetli
1 defa adetsiz muayene oluyorsun bu muayenelerde kan alıyorlar zaten
o arada evraklarını hazırlıyorsun resim nufus kayıt ssk dökümü 1 gün hatta 1 saatlik işler
en son hastane içinde sağlık kurulu raporu çıkarıyorsun her perşembe doktorlar imzalıyor perşembe sabah gittinmi akşam en geç 3-4 arası raporda hazır oluyor

derken dosyan tamamlanıyo 1 hafta sonra raporun veriliyot

3 defa çıkardım
çevremde de 3 kişiye çıkarttım hepsi kolayca halletti
süleymaniye candır

Umarım cnm çocuk sahibi olmak çok kıymetli evet ama imkansız değilse ve tedavi imkanımız da olduğu sürece bi gün olacak .. önemli olan kendimizi ve ailemizi (eşin ve sen ) yıpratmadan ömrümüzü heba etmeden bi yandan çabalamak o kadar ..
Umarım cnm çocuk sahibi olmak çok kıymetli evet ama imkansız değilse ve tedavi imkanımız da olduğu sürece bi gün olacak .. önemli olan kendimizi ve ailemizi (eşin ve sen ) yıpratmadan ömrümüzü heba etmeden bi yandan çabalamak o kadar ..

Evet hiç bir şey ile ölçülmez o duygu. Çok şükür kesinlikle olmaz demediler çok şükür . Eşimden Allah razı olsun :) çok sabırlıydi ama kendini aştı daha da sabırlı :)

Çapa’yı da bi hafta dediler ama sperm testini dışarıdan istemiyo ve gün veriyor ztn en az iki üç hafta sonraya
1 haftada çıkarsınlar tüp bebek paraları benden o kadar söylüyorum çapa da mümkün değil
biz eşimle lanet ederek çıktık çapadan vazgeçtik
hele birde psikolojik bir muayene istediler hastane içi
aman allahım 25 gün sonraya elle deftere randevu veriyorlardı
sistem berbat

Evet hiç bir şey ile ölçülmez o duygu. Çok şükür kesinlikle olmaz demediler çok şükür . Eşimden Allah razı olsun :) çok sabırlıydi ama kendini aştı daha da sabırlı :)
eşi yüzünden tedavi olamayanlar var ya da süreçte ilgisiz davranan; o yüzden eşlerimizin desteği paha biçilemez ;))

EfervesaN EfervesaN 3 tane Sperm testi istediler bizden 15 gün arayla hemde

günleride zaten 1 ay sonraya verdiler
şöyle ama süleymaniye diyorki illaki dışarıda yaptırmışşındır onları getir kabul ederiz

bizim 5 tane vardı verdik onları kabul ettilr

sizin hiç yokmuydu ?
onu neden istiyorlar biliyormusun
kadın faktörlü mü erkek faktörlümü net karar verebilmek için
sağlama yapmak istiyolar

2 haftada çıkmaz
önce eşine randevu veriyolar ilk raporda (eş den sadece ilk raporda spermiyogram alıyorlar sonrakilerde sadece kan veriyor bidaha gelmiyor eş )
ben 3 rapor çıkardım , bana sorarsan çıkaran kişi de biraz açıkgözlü olup takip yapacak ..
sleymaniyede sistem tıkır tıkır valla

neyse önce eşe 1 ay sonraya hemen hemen spermiyogram veriyolar
sonra 1 defa adetli
1 defa adetsiz muayene oluyorsun bu muayenelerde kan alıyorlar zaten
o arada evraklarını hazırlıyorsun resim nufus kayıt ssk dökümü 1 gün hatta 1 saatlik işler
en son hastane içinde sağlık kurulu raporu çıkarıyorsun her perşembe doktorlar imzalıyor perşembe sabah gittinmi akşam en geç 3-4 arası raporda hazır oluyor

derken dosyan tamamlanıyo 1 hafta sonra raporun veriliyot

3 defa çıkardım
çevremde de 3 kişiye çıkarttım hepsi kolayca halletti
süleymaniye candır
Siz nezaman cikardiniz ?

Ben 2 ay önce çıkardım

Tüm evraklarim hazır olmasına rağmen 2 ay sonra ya gün verdiler neymiş kurul kararıymiş öyle Hemen çıkmıyor şimdi

şöyle ama süleymaniye diyorki illaki dışarıda yaptırmışşındır onları getir kabul ederiz

sizin hiç yokmuydu ?
sağlama yapmak istiyolar
Tam 8 tane var di ama kabul etmedi
Sadece başka hastanenin hsg yi kabul etti

Siz nezaman cikardiniz ?

Ben 2 ay önce çıkardım

Tüm evraklarim hazır olmasına rağmen 2 ay sonra ya gün verdiler neymiş kurul kararıymiş öyle Hemen çıkmıyor şimdi
olurmu hiç ya
ben 2016 temmuzda ilk raporumu aldım

2017 nisanda 2. raporumu
2017 kasımda 3. raporumu aldım
hepsini de evrakları verdikten sağlık raporu dahil tüm dosyayı hazırladıktan 1 hafta sonra aldım

ama bakın oradaki kızlarla muhabbeti sağlam tutun
ben giryordum odaya doğru olanı tabi adet tarihimi söyleyip önümüzdeki haftaya yazarmısın raporumu yetiştirmem lazım diyordum sağolsunlar her defasında evlardan 1 hafta sonra aldım

bu arada ben özel hastanede yatırdım hep dış heyet raporu yani

sizin hiç yokmuydu ?
sağlama yapmak istiyolar
Ben Bağcılar'da yaptırdığım 2 aşılama raporum var di bide

olurmu hiç ya
ben 2016 temmuzda ilk raporumu aldım

2017 nisanda 2. raporumu
2017 kasımda 3. raporumu aldım
hepsini de evrakları verdikten sağlık raporu dahil tüm dosyayı hazırladıktan 1 hafta sonra aldım

ama bakın oradaki kızlarla muhabbeti sağlam tutun
ben giryordum odaya doğru olanı tabi adet tarihimi söyleyip önümüzdeki haftaya yazarmısın raporumu yetiştirmem lazım diyordum sağolsunlar her defasında evlardan 1 hafta sonra aldım

bu arada ben özel hastanede yatırdım hep dış heyet raporu yani
Anladım neyse aldık bi şekilde artık ama bidaha asla gitmem gerçekten

Anladım neyse aldık bi şekilde artık ama bidaha asla gitmem gerçekten
ya benim 2 arkadaşımda 2. raporlarını aynen böyle kolay aldılar inanın

bence gerekirse 2. için gidin çok daha kolay
başka hastaneye giderseniz herşeyi sıfırdan yapacaksınız
şimdi süleymaniyede hazır dosyanız var artık daha hızlı olacak :dua:

1 haftada çıkarsınlar tüp bebek paraları benden o kadar söylüyorum çapa da mümkün değil
Ya aynen :)) kadın eşim için dan diye ameliyat olabilir fln demişti şaka gibi ya
Bazı doktorlar cidden odun yani sen tüp bebek bölümündesin nasıl sallarsın böyle ..
ona inansak doktordur diye, bilmeyen biri olsaydım bitmiştik .. ben eşimi niye ameliyat ettireyim dedim içimden sanki döllenme imkansız
iyiki doktorum farklı yaklaştı da bak şimdi belki içimde gelişiyor bile
Hatta doktorum şey demişti gümümüz erkeklerinin durumu bu ztn özel bi hastalık gibi bişey değil çünkü spor yapmıyorlar, geneli ofis gibi işlerde, tavuklar balık et eskisi gibi değil fln ..
ve tabi sigara da üzerine
ve bi ay sigaraya dikkat edip azaltmak bile erkekte morfoloji yüzdesini artırıyor

Back