2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

sağlık sektöründe herşey mümkün heleki devlette yoğun ve karmaşık sistemin içinde insan kendi kendinin doktoru olmak zorunda kalıyor ve bide bu sistemden medet umuyoruz

Opu icin bişey demedimi. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İnsallah hamiş kalırsın canım

Cevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence
Benim tahminim birkaç gün içerisinde canım. İlaçların etkisi büyük üzerimizde Sen endişe etme hiç bundan sonrası çok daha kolay

Son düzenleme:
bugün gonal f 225 i 4. Kez vurdum. Hafif bel ağrısı yapıyor sanki bana iğneler sizde de böyle oluyor mu? Sabahında doktor kontrolüm vardı yanına merional 75 iğne daha eklendi bu iğneyi ilk kez kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı daha önce?

Ben kullandım merional gonal f 300 + humatrop kullanıodum meeionalden korkma

Ben de kullandımm bu dozlarda normal oran 225 ve 75
En son üçe çıkıp çatlatma öncesi azaltıyorlar ve bıraktırdılar iki turda da bende
Bel ağrısı direk iğneler yapmaz da belki yumurtaların büyümesi beline vuruyordur çünkü normalde 1 yumurta gelişirken ayda şimdi iğnelerle sayıları daha fazla oluyo cnm

Merabalar.Bende ocak 22 sinde basliyacam. Nasipse.ignelere ortalama kac gun devam ediliyor
Hayırlı sonuçlar Alırsınız umarım. Benim 5 gün diye başladık ama istenilen boyuta gelmeyince devam ediyoruz. Muayenelerine göre değişir. Neden başlıyorsun.?

Merhaba benim yaş 36 1 tüp bebek başarısızlığım var. İkinci deneme için ilaçlara başladık 9 ocak itibariyle şuan sadece 2 yumurtam varmış. Bakalım bu sefer fazla sayıda yumurta çıkacak mı? Birde bizde problem eşimde sayı az ve morfoloji %1

Merhaba gönlünü ferah tut kaliteden çok sağlıklı ve gen yapısının düzgün olması önemli bana da 3. Gün 2 tane 2. Kalite transferi oldu biri 8 biri 7 hücreliydi ikiside tuttu bolca dua et N nisan06

Son düzenleme:
İnanıyorum tabi ama ben ćok zorlandım nedense demekki bana öyle denk geldi

Hayırli olsun tedaviniz
İnşallah çok sayida kaliteli yumurtalarınız oluşur

Benim eşinde de morfoloji ,sayı ,hareketlilik sorunu var

Bende beylikduzu medicanaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…