- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.061
Haber sitelerine henüz düşmemişFace girişi istiyor girince açılmıyor ben bi bakarım cnm netten sağol
sağlık sektöründe herşey mümkün heleki devlette yoğun ve karmaşık sistemin içinde insan kendi kendinin doktoru olmak zorunda kalıyor ve bide bu sistemden medet umuyoruzYa aynen :)) kadın eşim için dan diye ameliyat olabilir fln demişti şaka gibi ya
Bazı doktorlar cidden odun yani sen tüp bebek bölümündesin nasıl sallarsın böyle ..
ona inansak doktordur diye, bilmeyen biri olsaydım bitmiştik .. ben eşimi niye ameliyat ettireyim dedim içimden sanki döllenme imkansız
iyiki doktorum farklı yaklaştı da bak şimdi belki içimde gelişiyor bile
Hatta doktorum şey demişti gümümüz erkeklerinin durumu bu ztn özel bi hastalık gibi bişey değil çünkü spor yapmıyorlar, geneli ofis gibi işlerde, tavuklar balık et eskisi gibi değil fln ..
ve tabi sigara da üzerine
ve bi ay sigaraya dikkat edip azaltmak bile erkekte morfoloji yüzdesini artırıyor
Opu icin bişey demedimi. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İnsallah hamiş kalırsın canımMerhaba arkadaşlar bende yardimlarinizi bekliyorum tüp bebek surecindeyim ilaç kullanıyorum düne kadar bayağı kotuydum yan etkiler falan karnım kocaman şişti kasik ağrılarım ve akıntı vardı bugün iyiyim neredeyse hiçbir belirti yok ve ben korkmaya başladım acama yumurtalar toplanmaya yetişmeyen çatladın diye hiç böyle bisey yaşayan oldu mu ptesi kontrolum var
3 ocak gonal f 450 225 doz
4 gonal f 450
5 gonal f 450
6 gonal f 450
7 gonal f 450
8 gonal f 450 225 doz kontrol
9 gonal f 450
10 gonal f 450
11 gonal f 450
12 gonal f 450 200 doz+cetrotide+merional 150 kontrol
13 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
14 gonal f 450 200 doz+cetrotide +merional 150
15 ocak ptesi kontrole gidecek beni ne bekliyor bilmiyorum
Korkuyorum
Benim tahminim birkaç gün içerisinde canım. İlaçların etkisi büyük üzerimizde Sen endişe etme hiç bundan sonrası çok daha kolayCevap için sağol bu ilk denemem dün çok kotuydum ilaçlar cogalinca günde 3 iğne yapıyorum göbeğim ayrı bir insan gibi geziyordu bugün hic sikayetim yok bi an korktum toplama işlemi ne zaman yapilir
Sence
Ben kullandım merional gonal f 300 + humatrop kullanıodum meeionalden korkmabugün gonal f 225 i 4. Kez vurdum. Hafif bel ağrısı yapıyor sanki bana iğneler sizde de böyle oluyor mu? Sabahında doktor kontrolüm vardı yanına merional 75 iğne daha eklendibu iğneyi ilk kez kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı daha önce?
Ben de kullandımm bu dozlarda normal oran 225 ve 75bugün gonal f 225 i 4. Kez vurdum. Hafif bel ağrısı yapıyor sanki bana iğneler sizde de böyle oluyor mu? Sabahında doktor kontrolüm vardı yanına merional 75 iğne daha eklendibu iğneyi ilk kez kullanıyorum. Aranızda kullanan var mı daha önce?
Hayırlı sonuçlar Alırsınız umarım. Benim 5 gün diye başladık ama istenilen boyuta gelmeyince devam ediyoruz. Muayenelerine göre değişir. Neden başlıyorsun.?Merabalar.Bende ocak 22 sinde basliyacam. Nasipse.ignelere ortalama kac gun devam ediliyor
Tekrarlayam dusuklerim var.Hayırlı sonuçlar Alırsınız umarım. Benim 5 gün diye başladık ama istenilen boyuta gelmeyince devam ediyoruz. Muayenelerine göre değişir. Neden başlıyorsun.?
Yok canım ptesi sabah gel ultrason da bakalım ona göre karar verelim yumurtaların büyüyor dedi sadeceOpu icin bişey demedimi. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İnsallah hamiş kalırsın canım
Cnm bizim doktor iki transfer yapıyor 29 yaşındayımiki transfer edildi ikiside tuttu çok şükür istemezsen tek eder sadeceBir teklif edeyim canım doktoruma
Tuttu mu canım peki ?
İlk deneme mi ?
Bende soracağım bakalım canımCnm bizim doktor iki transfer yapıyor 29 yaşındayımiki transfer edildi ikiside tuttu çok şükür istemezsen tek eder sadece
İnanıyorum tabi ama ben ćok zorlandım nedense demekki bana öyle denk geldiya benim 2 arkadaşımda 2. raporlarını aynen böyle kolay aldılar inanın
bence gerekirse 2. için gidin çok daha kolay
başka hastaneye giderseniz herşeyi sıfırdan yapacaksınız
şimdi süleymaniyede hazır dosyanız var artık daha hızlı olacak
Hayırli olsun tedavinizMerhaba benim yaş 36 1 tüp bebek başarısızlığım var. İkinci deneme için ilaçlara başladık 9 ocak itibariyle şuan sadece 2 yumurtam varmış. Bakalım bu sefer fazla sayıda yumurta çıkacak mı? Birde bizde problem eşimde sayı az ve morfoloji %1
Bende beylikduzu medicanaya gidiyorumAmin canım
allahım kucağımızi boş
bırakmasin inşallah
Beylikdüzü medicadaha raporlu olarak 3100 liraya ilk tedavimi oldum negatif oldu
Şimdi dondurulmuş larımi alıp Mecidiyeköy çevre hastanesiyle anlaştım 2000 lira transfer ücreti vericem sadece
Bu ayın reglisiyle tedavime başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?