• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah yükselir kızlar ama içime bi kurt düştü hemşire bi akrabam var sonucu gönderdim çok düşük yükselmesi bi mucize ama eğer gebelik varsa bi günde de yükselir bugün gel tekrar bakalım dedi gideceğim bakalım doktorum pazartesiye kadar bekle demişti kafam darmadağın oldu :KK12:duramayacağım pazartesiye kadar rabbimden umut kesilmez

Acaba aranızda kan değeri benim gibi düşük olup sonradan yükselen var mı? Yada duydunuz mu böyle olan
kafam alt üst oldu bi anda:KK17::mad:

Acaba aranızda kan değeri benim gibi düşük olup sonradan yükselen var mı? Yada duydunuz mu böyle olan
kafam alt üst oldu bi anda:KK17::mad:
Canım inşallah yükselir ama akraban doğru söylemiş yani o değerden yükselmesi mucize olur eğer yükselmezse de üzme kendini unutma herseyde bir hayır vardır ne kadar istediğini biliyorum ama herşeyden önce hayırlısı olsun hakkında.

Kızlar dr beni 18.gün çağırdı keseyi görmek için hepiniz 24 .cü günlerde filan gidiyorsunuz
Yaa ben anlamadım affına sığınarak 7 şubatta adet görmüşsün transferim olumsuz oldu demişsin eee şimdi kese görmekten bahsetmişsin yanlış anlama bende Acıbadem’in hastasıyımda ordan dikkatimi çektin sanırım çok erken davranmışsın merkez ve doktor hakkında ileri geri konuşmakta

Merhabalar ben araniza yeni katildim Rabbim herkeze yardim etsin. Dondurulmus embriyo ile bebek sahibi olanlar tadavi asamasi nasil oldu ben simdi estrofem kullanmaya basladim nisan ayinda ki denemem basarisiz oldu malesef dondurulmuslarla bu 2. Denemem olacak

Merhabalar ben araniza yeni katildim Rabbim herkeze yardim etsin. Dondurulmus embriyo ile bebek sahibi olanlar tadavi asamasi nasil oldu ben simdi estrofem kullanmaya basladim nisan ayinda ki denemem basarisiz oldu malesef dondurulmuslarla bu 2. Denemem olacak
Bnmde dondurulmus embriyo ile 2.tüp bebek le oldu . Estrofem kullanicaksiniz dr unuz rahim duvarını zi olcucek kontrollerde. 10 ml civarı gibi transfer gerçekleşiyor. Yanına crinone yada progestan gibi ilaç ekleyebilir sonrası için. Ama ikincide şansınız daha yüksek. Moralini zi yüksek tutun. Olumlu düşünün sonuda güzel olsun inşallah.

Bnmde dondurulmus embriyo ile 2.tüp bebek le oldu . Estrofem kullanicaksiniz dr unuz rahim duvarını zi olcucek kontrollerde. 10 ml civarı gibi transfer gerçekleşiyor. Yanına crinone yada progestan gibi ilaç ekleyebilir sonrası için. Ama ikincide şansınız daha yüksek. Moralini zi yüksek tutun. Olumlu düşünün sonuda güzel olsun inşallah.
Cok tesekkur ederim ins. Hayirlisiyla evladiniza kavusun sizde saglikla tek embriyomu denediniz ? Bu asamalar cok zor nisan ayindan biliyorum nisanda tek embriyo denendi simdi kararsizim ikiz olurdiye bi korku var icimde pko var benim cumartesi sanirim rahim kalinligina bakilacak bilmiyorum ama cok kararsizim kilo almama lazim ve ben inadina gibi aliyorum yemedigim halde

Bende 2. Denenemde dondurulmuşlarla hamile kaldım. Estrofeme devam jel falanda veriyor genelde doktorlar rahim duvarın istenilen kalınlığa geldiği zaman transfer işlemi gerçekleiyor tabi buarada 2-3 günde bir rahim duvarı için kontrole gidiyorsun. Hayırlısı olsun

Bende 2. Denenemde dondurulmuşlarla hamile kaldım. Estrofeme devam jel falanda veriyor genelde doktorlar rahim duvarın istenilen kalınlığa geldiği zaman transfer işlemi gerçekleiyor tabi buarada 2-3 günde bir rahim duvarı için kontrole gidiyorsun. Hayırlısı olsun
Amin hayirlisi tabi ama benim dr 1 kez en fazla 2. Kez cagiriyor o kadar siIn tek embriyomu ikimi acba

Cok tesekkur ederim ins. Hayirlisiyla evladiniza kavusun sizde saglikla tek embriyomu denediniz ? Bu asamalar cok zor nisan ayindan biliyorum nisanda tek embriyo denendi simdi kararsizim ikiz olurdiye bi korku var icimde pko var benim cumartesi sanirim rahim kalinligina bakilacak bilmiyorum ama cok kararsizim kilo almama lazim ve ben inadina gibi aliyorum yemedigim halde
Sagol aminn inşallah. 2019 yılında sizde tüm bekleyenlerde yavrunu za kavusun. Tek di 5.gün embriyosu . İki koyulursa ikiz olma ihtimali de var tabi. Rabbim hayirlisini versin. İkiz gebelikde riskli oluyor.

Back
X