Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Amin ins hayirlisiyla olur cnm. Bu mübarek ayda Rabbim muradıni versin.

Canım nasılsın
İki gün arayla kanda değerlerini takip ediyormusun ?
Nasıl gidiyor ?
Birşey sorucam ilk 5 gün ve sonraki 5 gün
Kendinde ne gibi değişikliler gözlemledin ?
Benim bu gün hafif kasık ağrısı oldu biraz endişe ettim akşama doğru
sağ kasığımda bir kere batma hissetim hafif sıçradım sağ bacaktada çekme oldu çok değil bir kez oldu ama hissettim
Aslında kendimi bedenimi çok dinlemek istemiyorum çünkü sitrest yapıyor bende

Saol cnm iyiyim çok şükür sadece keseyi ve kalp atışını görmeden içim rahat etmiycek gibi. Evet takip yapıldı cnm suan kan değerleri icin dr tekrar istemedi. Ayın 18 ine ultrason a cagirdi. Anlattığın belirtiler bende de oldu cnm inş bebis dir. Kaçıncı gün desin? Kendini çok dinleme rahat olmaya çalış ben hep dua ederek stresimi attım. Güzel haberlerle gel inşallah.

Günaydın canım 6. Gündeyim şükür
Dün gece biraz korktum jel kullanıyorum sanırım fazlalığı birikmiş büyük katı şekilde gelince bi panik oldum hemen netten baktım jelden dolayı yapıyormuş. Transferden sonra 3. Gün banyo yaptım bide bu gün 6. Gün yapıcam özel olucak ama bana hep normal hayatınıza dönün deselerde korktum eşimle yakınlaşmadık size buynun için birley demişlermiydi ?

Evet cnm jeden dolayi olur. Ama jeli uygulayınca 2 yada 3 dk yatıp 15 dk yürümek gerekiyor bnm dr o şekilde söyledi hala da öyle uyguluyorum. Cnm ilişki yasak. Yani sonra dr una sorarsin. Ama ben de eşimde yanasmiyoruz birbirimize birlikte uyuyoruz ama sadece uyuyoruz yani eee idare etcekler artık. Sonrasında dr unla konuşup duruma bakarsın.

Bu arada sıcak suyla banyo yapma ılık olsun. Ve ilk zamanlar çok kalma cnm. Hadi az kalmis yarısı gitmiş. Hayırlı haberle gel inş.

Bana jel kullanım hakkında bilgi vermediler bende aksi kullanınca akması içerde kalsın diye sırt üstü yatıyorum arada yana dönüyorum falan ama ayaga kalkmıyorum ben bu 6 gündür dışarı çıkıp yürümiyorum hep evdeyim iki akşam iftara gittim ama yakın mesfe. Çok hareketsiz kaldım evde de iki dolanıp o kanepeden bu kanepeye uzanıyorum yada oturuyorum Oruç olunca halsizlilde azda olsa oluyor tabi

Crinone jel kullanıyorum ben. O şekilde yapmam gerektiğini söylediler. Seninde aynıysa o şekilde yap. Çok fazla yatma arada yürü kan gitmesi için. Evet oruç halsizlik yapıyor haliyle. Allahım yardimcin olsun.

Crinone jel kullanıyorum ben. O şekilde yapmam gerektiğini söylediler. Seninde aynıysa o şekilde yap. Çok fazla yatma arada yürü kan gitmesi için. Evet oruç halsizlik yapıyor haliyle. Allahım yardimcin olsun.
Canımmm güzel haberlerin gelmiş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin

Canım senin de transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah sen de güzel haberlerini ver inşallah test tarihin ne zamandı İlişki kesinlikle yasak dendi bu arada bize ki hala yasak Çok hareketsiz kalmamaya çalış ben çok yatmadım bunu sakın yatak istirahati gibi düşünme demişti doktor vücudunda kan akışının sağlıklı bir şekilde sağlanması gerekiyor crinone jel de bir dk durmam yeterli sonra hareket edebilirsin bir de zaten vücut ihtiyacı kadarını kullanıyor fazlasını da atıyor korkmana gerek yok canım başka sorun olursa sor muhakkak vücudunu dinlememeye çalış inan herkesin belirtileri birbirinden farklı oluyor ve kullandığımız ilaçlar aldığımız hormonlar da zaten vücudu hamile sandırıyor o yüzden sen hiç takma kafana kendini de yorma tek tavsiyem olumlu düşün olumlu olsun.Bir de hep derlerdi hamile kalınca hissedermişsin diye ben de eşime demiştim kesin hamileyim bu sefer çok farklı hissediyorum kendimi diye.Sen de kendini olumlu hisset ve öyle de olsun inşallah

Canımmm güzel haberlerin gelmiş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
Tsk ederim cnm evet çok farklı ve cok güzel bi duygu gerçekten. Rabbime binlerce şükürler olsun dualarımi kabul etti. İnşallah kucağıma almayi da nasip eder. Aminn cnm ins isteyen herkese nasip etsin. Allah razı olsun.

Çok teşekkür ederim aydınlattın beni
Kimseyle bu sefer paylaşmadım zaten etrafımda benim gibi tüp bebek evresini yaşamış yada beni anlayacak birileride yok o yüzden hep bu sitede birileriyle konuşuyorum bana iyi geliyor güzel habeeler alıncada umutlarım artıyor
2. Tüp bebek tedavim şükür 6. Gündeyim
İlk tedavimde 10. Gün test denmişti ama o zaman transfer günümü 1. Gün gibi hesaplayıp kan tahlil tarihini yazmışlardı ama ben 8. Gün regli olmuştum bu sefer kan tahlil günü tarsfer olduğum günüde sayarsak 11 gün kanda tahlil olmuş oluyor oazar günü açıkmhastane bulursan kanda baktır dedi hemşire bulamazsanda Pazartesi gel dedi burda kanda bakalım desi transfer günümü 1. Gün sayarsam cumartesi 10 gün aslında. İnşallah hastalamamda pazar pazartesi fark etmez sonu güzel olsun yeterki
Kanda olumlu bile olsa kimseyle paylaşmıyalım dedik eşimle çünkü değerler katlanırmı kese görülürmü vs. Yani kalp atışını duyana kadar saklayalım dedik 5 yıllık evliyim ağıstosta 34 yaşına giricem herkes etrafımızda çok istiyor bizim için ğzülen dua eden çok emin olunca kimseyi umutlandırmıyalım dedik
Ben transfer günü hariç oruç tutuyorum dr. Sakıncası yok tut dedi ama iftarda başlıyorum yemeye sahura kadar yatmıyorum güzel beslenmek için sahurda 2 yumurta. Yiyorum her akşam süt içiyorum incir ananas fındık çeviz vs.

Sanırım sende hamilesin maşallah
Senin hikayen nasıl kaç muyurtan vardı
Kaçtane transfer oldu ilk tüp bebekmiydi
Ve tansferden sonra kendindeki değişiklikler nasıldı ben hiç fark etmiyorum sadece dün sağ kasıkta birkere batma oldu hafif sıçradım sağ kasıkta bacağımda çekme var gibiydi arada kasık agrısı ama hafif oldu bu gün hiç birşeyim yok göğüslerim büyümüş. Önceki günlere göre göğüslerim bu gün çok duyarlı değil ilk günler dokunamıyordum ucu çok hassastı yanlarıda şişti. Şimdi sadece büyümüş gibi dokunca hafif basınca ağrı oluyor o kadar

Kizlar bugun transfer tarihim belli oldu Allahin izniyle 18haziranda transfer gerceklesecek dualarinizi 've tavsiyelerinizi bekliyorum Allaha emanet olun
Hayırlı olsun simdiden transferin cnm. Herseyden önce rahat ve pozitif olmaya çalış. Geçmişi bırak güzel düşün olumsuz denemen varsa. İlk 3 gun önemli genelde dinlenerek geçir ama arada kısa da olsa yürü evin içinde rahime kan gitmesi gerekiyormuş. Banyo 3 yada 4 gün yapma kuzum. Yaptığında kısa süre ve ılık suyla yapmaya çalış. Bol bol kabak çekirdeği, hergün sabah 1 yumurta,bi bardak sut ve ceviz, fındık ve meyve ye. Adaçayı nane maydonoz dan uzak dur. Moral bozacak kisilerle görüşme o süre içinde. Aklıma gelenler bunlar. Umarım sonucun pozitif olur ve bizimle mutlulugunu paylaşırsın...

Cok Tesekkurler simdilik stres yok tatile gidicekmisim gibi hissediyorum InsAllah boyle stressiz devam eder

Şükür 7. Günde bitti ama kasık ve belde regli olacak gibi hafifde olsa Ağrı var
Zaten regli zamanımda geldi sayılır inşallah bebeğim benimledir
Yarın 8. Günü acaba idrar yapsam çıkarmı ? Hafifte olsa belli olur diye düşünüyorum

Evet canım hamileyim Bizim sebepsiz infertelite canım yumurta takibi çatlatma iğneleri denedik önce sonra üç defa olumsuz aşılamamız vardı.Ardından tüp bebek tedavisine geçtik 3buçuk yıllık evliyiz kimyasal gebelik bile yaşamamıştım.Ben 31yaşındayım.Opuda 10tane yumurtam toplandı bunlardan 6tanesi döllenebilecek durumdaydı 6sı da döllendi 6sı da 3.güne devam etti tedavi esnasında bende polip oluştu.Bu sebeple taze transfer yapılamayacaktı zaten 3.gün iki tane orta kalite embriyom donduruldu diğer daha iyi durumda olan 4ü 5.güne gider mi diye bekledik malesef hiçbiri yeterli gelişimi gösteremediler.Elimizde sadece 2orta kalite embriyomuz kalmıştı.Polipim alındı o arada iltihaplanma olmuş tedavi de gördüm.Yani opunun üstüne iki adet gördüm sonra rahim duvarı kalınlaştırmayla başladık transfer hazırlıklarına biz ikisini de gönderelim dedik şansımız artsın diye doktorumuz anlattı çoğul gebelik 4katı daha riskli diye biz ikna olmuştuk ama transfer günü embriyolog hanım orta kaliteliler ben ikisini de çözdürdüm sizin için de uygunsa ikisini de gönderelim dedi bu sefer o ikna etti bizi5.hafta kontrolünde bir kese görüldü bir de minicik bir şüpheli kese var demişti doktorum dün 7.hafta kontrolünde ikiz olduklarını öğrendik şüpheli kesemiz artık şüpheli değil dedi doktorumuz kalp atışlarını da dinledik Rabbim sağsalim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.Tüm isteyen tüm bekleyen anne adaylarının yüzünü güldürsün şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepiniz dualarımdasınız.Kusura bakma uzun oldu biraz

Kizlar bugun transfer tarihim belli oldu Allahin izniyle 18haziranda transfer gerceklesecek dualarinizi 've tavsiyelerinizi bekliyorum Allaha emanet olun
Ayyy bir şey kalmamış canımmm sakın stres yapma olur mu dualarım seninleSakin ol sadece sana tek tavsiyem bu olumlu ol stres vücutta salgılanması gereken bazı faydalı hormonların salgılanmasını engelliyormuş.Ben transfer sabahı giyindim süslendim saçlarımı yaptım makyajımı yaptım bebeğim beni güzel görsün dedim sanki bir düğün günü gibiydi benim için ve öyle de rahattım orda stres yapanları sakinleştirdim çok güleryüzlüydüm olumluydum sevinçliydim sen de hep olumlu düşün olur mu Bir de ver bize güzel haberlerini sakın unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…