Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Moralini yüksek tutmaya çalış gerisi gelir tek yumurta olması kötü bisey değil hatta sukret ki yumurtan var yeter ki kaliteli olsun ben de tek yumurtayla hamile kaldım cok şükür iyi düşün iyi olsun

Bugün aradım yumurta olumlu yarın sabah transfer için gel dediler.
Moralini yüksek tutmaya çalış gerisi gelir tek yumurta olması kötü bisey değil hatta sukret ki yumurtan var yeter ki kaliteli olsun ben de tek yumurtayla hamile kaldım cok şükür iyi düşün iyi olsun

Moralim iyi şuan, yarın transfer olacak olumlu yarın gel dediler o kadar. İnş yarına kadar yaşar di mi? Dün topladılar yarın transfer çok hızlı oldu sanki. Yumurtadondurma olayını çok bilmiyorum. Ama zeynep kamil de tüp bebek yapanlarınkini 57 lira karşılığında saklıyorlarmış. Tanıştığım hatun sölemişti konuşurken. ama dışarıdan gelene yani işlem yaptırmayana kaç liradır bilemiyorum. Sorarım

Yumurta iyi durumdaysa bişey olmaz yarına kadar hersey yolunda olmasaydi yarın cagirmazdilar ben de zeynep kamilde tedavi gördüm orası embriyo dondurmayla cok ugrasmiyo birinci kalitedeyse sadece dondurma yapiyo biz 12 kisiydik 15in üzerinde yumurtasi olan vardi hicbirininkini dondurmadilar

Peki senin kaç yumurtayla tuttu. Ve transferden sonra hangi ilaçlara devam ettin. Tutunması için neler yaptın ve kaçıncı günde öğrendin gebeliğini.

Peki senin kaç yumurtayla tuttu. Ve transferden sonra hangi ilaçlara devam ettin. Tutunması için neler yaptın ve kaçıncı günde öğrendin gebeliğini.
Tek yumurta transferi oldu test gününe kadar bekledim 12.gun gebeligi ogrendim cok şükür. Jel bebek aspirini folik asit ve balik yagi kullandim tutunmasi için sadece kabak cekirdegi ve havuc yeďim ekstra bise yapmadim

Tek yumurta transferi oldu test gününe kadar bekledim 12.gun gebeligi ogrendim cok şükür. Jel bebek aspirini folik asit ve balik yagi kullandim tutunmasi için sadece kabak cekirdegi ve havuc yeďim ekstra bise yapmadim
Aynı ilaçları kullanıyorum bende. Transfer çok ağrılı oldu mu ve hastanede ne kadar yatırdılar

Ben sürgü istemiştim sürgüye yaptım o daha iyi oldu 1 buçuk 2 saat kadarda yatmıştım
Zeynep Kamilde vermiyolar canım lavaboya gidebilirsiniz embriyoyu idrar torbaniza koymadik diyolar hastane kalabalık olduğundan iki saat yatirmiyolar sadece salı ve Perşembe günleri biraz daha sakin oluyo ama yine de iki saat yatiracaklarini zannetmiyorum

Merhabalar, herkese hayırlı zamanlar inşallah herkesin kucağı Evlatlarıyla dolar:) Bende aranıza yeni katılıyorum tüp bebek tedavisine başlıyorum biraz korku biraz heyecan mutluluk endişe herşeyden biraz var sizlerin desteğiyle bende biraz olsun kendimi rahatlatmak istedim beni de aranıza alırmısınız? :)

Hoş geldin kuzum bizi bizden başka kim anlar hayırlı olsun şimdiden tedavin

Günaydın hanımlar bende şimdi hastanedeyim hafif sıkışında transefee alıcaklar dualarınıza ihtiyacım var hepimiz için hayırlısı olsun allah bizim gibi uğraşan bütün kadınlara hayırlı evlat ile müjdelesin emeğimizi boşa çolarmasın inşallah aminnn

Allah rast getirsin cnm. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. GUzel kaliteli yumoslar in olsun. Bnde kan verdim sonuc bekliyorum.dualarınızı bekliyorum.

Allah rast getirsin cnm. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. GUzel kaliteli yumoslar in olsun. Bnde kan verdim sonuc bekliyorum.dualarınızı bekliyorum.

Ayy hade inşallahhh günün ilk güzel haberini allahın izniyle sen ver bize be artık 10 günlük bir yolculuk içine girdim çok yatmam kan dolaşımını dahada olumsuz etkilediği için yormadan kendini hünlük aktivitelerine dön dedi bu gün uzanırım ara ara yürürüm 1 hafta rapor alsamda sürekli tatmayı düşğnmüyorum jeli iftar ve sahurda kullanırsan oruç bile tutabilirsin dedi dk bakalım sonuç ne zaman belli olucak mutlaka yaz 5. Hün embiriyosu 1 tane trafer ettilet 3 tane arkadan gelişmeye çalışanlar var yarına kadar takip edecekler 6. Günde tam gelişmiş olursalar bizi arayıp dondurmak istermisiniz diye soracaklar bilmiyorumki dondurmalıyız

Bende ilk denemem de demişlerdi kalkabilirsiniz diye 10 da kalkmıştım ama negatif olmuştu bu sefer sürgü istedim ve doktorum 2 saat yat dedi özel oda da verdiler idarırını sürgüye yap kalkma dedi sürgü verdi hemşireler bu sefer pozitif oldu mümkün oldugunca dikkat etmek gerekiyor inan o kadar masraf ediliyorki her fırsatı degerlendirmek gerek galiba

Hoş geldin kuzum bizi bizden başka kim anlar hayırlı olsun şimdiden tedavin

Hoşbuldum doğru diyorsun kimse anlamıyor . Nasıl geçti transfer zor bir işlemmi şimdi daha iyimisin İnşallah güzel haber verirsin bize pozitif görür kalp atışlarını duyarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…