- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Çatlatma iğnesi de ovitrelle kullandım cnm. İğne de sadece gonal f sulu çözeltili karisimdan ve cetrotide kullandım son bikacgun.Şimdiye kadar oruca ara vermedim allah kabul etsin. Ama yarın niyetlenmiyicem malum anaztezi bide işlem görğcem sonrası içinde dr konuşucam bakalım ne diyecek belki tut der ama çok su içmem gerekir diye tutmada diyebilir ben ilk tüp bebekte ananası çok duydum şuana kadar bir tane tükettim ikincisinide sonra tüketicem allah nasip ettimi gerisi bahanede yine insan duyduğundan etkileniyor haklısın herkes yersiz sorular soruyor gereksiz açıklamalar bide sonuç negatif olunca topluluklardan kaçıyordum şimdi rahatım kaç tane yumurtan vardı dondurdun mu kalanları ? Kaç yaşındasın kaç senelik evlisin ? Ben 34 yaşındayım evlilikte 5. Yılımı devirdim dün akşam 9:30 da oviterelle çatlatma iğnesi yaptırdım bide lucrin ipnesi ilk tedavide lucrin ipne kullanmadım sen çatlatma ipnesi ne kıllandın ?
Canım transferin hayırlı olsun inşallah darısı bize ben çok korkuyorum yumurta oluşacakmı yada başka problemlerle karşılacakmıyız senin için geri sayım başladı sizde sorun neydiCnm bn 33 biticek artık bu ayın 25 inde 34 e giriyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamadım. Evliligimde 6 yil bitti. İki olumsuz aşılamam bi olumsuz tup bebeğim ve bi laporoskopi ameliyatım var tabi bu sureclerde yaşanan duygu fırtınalari gel git ler aglama lar vazgeçmeler hadi baştan demeler...yani söylerken yada yazarken çok kısa ama yaşarken çok uzun ve zor. O yüzden Allah yardımcımız olsun ve bizlerede o güzel duyguyu nasip etsin ins. 11 tane yumurta toplandı bnden önce 5 tane kaldı fakat 5. güne hepsi gidemedi 2 embriyom vardı biri 5.gun transfer edıldı. Diğeri 6.gün embriyosu donduruldu. Orucunu Allah kabul etsin cnm ilaç kullanacağın ve beslenme dikkat etmen gerektiği için bu süreçte tutabilirmisin bilmiyorum ama Dr una sor ona göre karar ver derim.
Saol cnm ins hayırlı olur sonu. Sen rahim filmi çektirdin mi daha önceden tekrarlanmis düşük varsa genetik test yapılması da isteniyor.amh yaptırdın mi yumurta rezervi ni gösteriyo. Eğer rezervin çok düşük değilse yumurta sayın daha fazla olabilir. Düşük de olsa bence üzülme çünkü sayıdan çok kalitesi önemli benden 11 tane den 2 tane kaldı mesela. O yüzden sayıya takılmamak lazım . Ama yaş ilerlediği için rezerv iyice düşmeden başlamak gerekebilir. Oluşur yumurta verilen igneler bunun için. Ayrıca stres yapmadan rahat olmak gerek. Bide güzel Beslen. Gerisi gelir Allahın izniyle. Zorlu bi surec inş en kolay şekilde atlatirsin . Opu dan sonra embriyo sayısını beklemek de çok zor. Yüreğin ağzında oluyor. Çok şükür ben o süreçleri atlattım inş sende hayirlisiyla atlatirsin.Canım transferin hayırlı olsun inşallah darısı bize ben çok korkuyorum yumurta oluşacakmı yada başka problemlerle karşılacakmıyız senin için geri sayım başladı sizde sorun neydi
Bizde sorun sebepsiz infertilite cnm. Hİç gebe kalmadim.Canım transferin hayırlı olsun inşallah darısı bize ben çok korkuyorum yumurta oluşacakmı yada başka problemlerle karşılacakmıyız senin için geri sayım başladı sizde sorun neydi
Yok canım rahim filmi çektirmedim geçen hafta amh testi yaptırdım sonuç 0.88 nasıl bilemiyorum ama bu gün doktorumu aradım zaten beklediğimiz bişeydi bu sonuç dedi fsh.5.52 tsh 1.49 prolaktin 14.44 sence nasıl senin değerlerin ne kafayı yemek üzereyim artık sürekli hamile haberi alıyorum bu ara ve ben daha da ümitsizleşiyorum iyi ki burda sizleri tanıdım sıkıntışı bir süreçde devam etsekde inşallah hayırlara vesile olur bu arada senin ultrasonda iğnelerden önce kaç yumurta görünüyordu beni buvara idare edin lütfen kafamda bitmek bilmeyen deli sorular varSaol cnm ins hayırlı olur sonu. Sen rahim filmi çektirdin mi daha önceden tekrarlanmis düşük varsa genetik test yapılması da isteniyor.amh yaptırdın mi yumurta rezervi ni gösteriyo. Eğer rezervin çok düşük değilse yumurta sayın daha fazla olabilir. Düşük de olsa bence üzülme çünkü sayıdan çok kalitesi önemli benden 11 tane den 2 tane kaldı mesela. O yüzden sayıya takılmamak lazım . Ama yaş ilerlediği için rezerv iyice düşmeden başlamak gerekebilir. Oluşur yumurta verilen igneler bunun için. Ayrıca stres yapmadan rahat olmak gerek. Bide güzel Beslen. Gerisi gelir Allahın izniyle. Zorlu bi surec inş en kolay şekilde atlatirsin . Opu dan sonra embriyo sayısını beklemek de çok zor. Yüreğin ağzında oluyor. Çok şükür ben o süreçleri atlattım inş sende hayirlisiyla atlatirsin.
Ne demek cnm elimden geldigince destek olmaya çalışırım. Zaten burda hepimiz bunun için varız. Dışardan kimse bizi anlamaz ama biz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Cnm amh biraz düşük ama kafana takma çok düşüp olup çocuğunu kucağına alan var. Önemli olan iyi bir merkez iyi bir Dr ve iyi bir labarotuvar. Şuan nereye gidiyorsun bilmiyorum ama umarım doğru bi seçim yapmissin dir. Bnm igneler den önce iki tane yumurtam vardı. Bildiğime göre kadınlar her ay bi taraftan yumurtlarmis. Sen rezervi kafana takma iğnelerle o artacak kalite ve sayı olarak ama seninde stres yapmaman ve rahat olman lazım bu süreçte. Allah ol dedikten sonra hersey olur kuzum...Yok canım rahim filmi çektirmedim geçen hafta amh testi yaptırdım sonuç 0.88 nasıl bilemiyorum ama bu gün doktorumu aradım zaten beklediğimiz bişeydi bu sonuç dedi fsh.5.52 tsh 1.49 prolaktin 14.44 sence nasıl senin değerlerin ne kafayı yemek üzereyim artık sürekli hamile haberi alıyorum bu ara ve ben daha da ümitsizleşiyorum iyi ki burda sizleri tanıdım sıkıntışı bir süreçde devam etsekde inşallah hayırlara vesile olur bu arada senin ultrasonda iğnelerden önce kaç yumurta görünüyordu beni buvara idare edin lütfen kafamda bitmek bilmeyen deli sorular var
Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsıngünaydın hanımlar benimde yarın sabah 8,30 da opu olacak 13. günüm yumurtam toplanmış olacak 10 tane var tabi hepsinin içinde kesin yumurta var denemez toplanınca anlaşılacak
transfer artık embriyolara bağlı olacaktır.. . bu benim 2. tüp bebek maceram Allahım inşallah son olur
dün akşam 9,30 da çatlatma iğnesi ovitrelle 250 mg yaptım ve LUCRİN 20 ÜNİTE iğnesini yaptım
ilk tedavimde çatlatma iğnesi sadece ovitrelle tek iğney di şimdi dün doktor lucrin iğnesinide aldırttı bu iğneyi aranızda kullanan oldumu
şuan iğnelerden galiba çok baskı var kasıklarımda
şiştim göğüs uçlarım çok duyarlı
aranızda benim gibi 2. tüp bebek tedavisi gören var mı ?
koç üniversite hastanesinde bu ikinci tedavim
ama yine tek transfer yapıyor
dr bana bağlı değil yasal olarak yasak sağlık bakanlığı 3. denemede 2 transfere izin veriyormuş diyor
ikiz bebek istediğimden değil ama gebelik şansım daha yüksek olurmuy du bilemedim ki
hakkımızda hayırlısı
Yok canım rahim filmi çektirmedim geçen hafta amh testi yaptırdım sonuç 0.88 nasıl bilemiyorum ama bu gün doktorumu aradım zaten beklediğimiz bişeydi bu sonuç dedi fsh.5.52 tsh 1.49 prolaktin 14.44 sence nasıl senin değerlerin ne kafayı yemek üzereyim artık sürekli hamile haberi alıyorum bu ara ve ben daha da ümitsizleşiyorum iyi ki burda sizleri tanıdım sıkıntışı bir süreçde devam etsekde inşallah hayırlara vesile olur bu arada senin ultrasonda iğnelerden önce kaç yumurta görünüyordu beni buvara idare edin lütfen kafamda bitmek bilmeyen deli sorular var
Canım sağol desteğin için rahat olmaya çalışıyorum ama olamıyorum ki tam artık rahat olayım diyorum bir hamilelik haberi alıyorum sil baştan tekrar neden benim olmuyor diye bazen hamile kadınlara bakıyorum da acaba onlarda bizim gibi fsh değerini amh değerini yok semen testi falan biliyorlarmı diye korunmayı bırakıp hemen hamile kalanlar bizi anlamıyor mesala ALLAH ım yardımcımız olsun ben konyada oturuyorum canım medicana necati özçimen var ona gidiyorum gayet ilgili bilgili gibi ama bilemiyorum sonuçda doktorlar da vesile RABBiM ol Desin biran evvel inşallah senin transfer olucaktı dimi canım ne zaman kısmetseNe
Ne demek cnm elimden geldigince destek olmaya çalışırım. Zaten burda hepimiz bunun için varız. Dışardan kimse bizi anlamaz ama biz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Cnm amh biraz düşük ama kafana takma çok düşüp olup çocuğunu kucağına alan var. Önemli olan iyi bir merkez iyi bir Dr ve iyi bir labarotuvar. Şuan nereye gidiyorsun bilmiyorum ama umarım doğru bi seçim yapmissin dir. Bnm igneler den önce iki tane yumurtam vardı. Bildiğime göre kadınlar her ay bi taraftan yumurtlarmis. Sen rezervi kafana takma iğnelerle o artacak kalite ve sayı olarak ama seninde stres yapmaman ve rahat olman lazım bu süreçte. Allah ol dedikten sonra hersey olur kuzum...
Canım bugun opun vardı diğmi nasıl geçti kaç yumuetan toplandıCanım kafanı rahat bırak bende ilk tedavide senin gibiydim ama herşey olacağına varıyor sitrest bizi olumsuz etkilediğini parantex içinde hatırlatırım
Cnm bn transfer oldum bugun 5.günüm. Hamilelik haberi alınca nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum çünkü bnde aynı şeyleri yaşadım. Ama takmamaya çalış uzulsende kendine yapiosun çünkü. Allahım inş bizlere de nasip edecek ben inanıyorum.Canım sağol desteğin için rahat olmaya çalışıyorum ama olamıyorum ki tam artık rahat olayım diyorum bir hamilelik haberi alıyorum sil baştan tekrar neden benim olmuyor diye bazen hamile kadınlara bakıyorum da acaba onlarda bizim gibi fsh değerini amh değerini yok semen testi falan biliyorlarmı diye korunmayı bırakıp hemen hamile kalanlar bizi anlamıyor mesala ALLAH ım yardımcımız olsun ben konyada oturuyorum canım medicana necati özçimen var ona gidiyorum gayet ilgili bilgili gibi ama bilemiyorum sonuçda doktorlar da vesile RABBiM ol Desin biran evvel inşallah senin transfer olucaktı dimi canım ne zaman kısmetse
İnşallah canım neler hissediyorsun bir belirti falan varmı kaçıncı gün embriyosuydu senin sen hangi ildesinCnm bn transfer oldum bugun 5.günüm. Hamilelik haberi alınca nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum çünkü bnde aynı şeyleri yaşadım. Ama takmamaya çalış uzulsende kendine yapiosun çünkü. Allahım inş bizlere de nasip edecek ben inanıyorum.
Cnm bn istanbul bahceci umut da yaptırdım. 5.gün embriyosu. Çok karisigim aslında bi yandan umutlu bi yandan tedirgin. Bn kirklarelinde oturuyorum.İnşallah canım neler hissediyorsun bir belirti falan varmı kaçıncı gün embriyosuydu senin sen hangi ildesin
Canım hiç karışık olma sen şu an hamilesin zaten tek eksik olan henüz kağıtlarda değerler olumlu düşün biliyorum çok zor ama komedi filmleri izle neşeli ol kafanı dağıt ki bizlere de umut olsunCnm bn istanbul bahceci umut da yaptırdım. 5.gün embriyosu. Çok karisigim aslında bi yandan umutlu bi yandan tedirgin. Bn kirklarelinde oturuyorum.
Saol cnm bnm desteğin için. Yasadiklarim dan sonra bazen umutsuzluğa kapilabiliyorum. Allah bu mübarek ayda inş banada güzel sonuç nasip eder.Canım hiç karışık olma sen şu an hamilesin zaten tek eksik olan henüz kağıtlarda değerler olumlu düşün biliyorum çok zor ama komedi filmleri izle neşeli ol kafanı dağıt ki bizlere de umut olsun
Canım neler yaşadığını mutlaka yazmışındır ama okuyamadım düşük mü oldu yoksa ama kışı yaşamalıyız ki yazın kıymetini bilelim benim okuduğum bir kitapda çok hoşuma giden bir söz var Sevgi umuttur sevgi azimdir sevgi sabretmekdir belki de bu sözler tam da bizler söylenmiş sankiSaol cnm bnm desteğin için. Yasadiklarim dan sonra bazen umutsuzluğa kapilabiliyorum. Allah bu mübarek ayda inş banada güzel sonuç nasip eder.
Evet cnm haklisin. Bn hiç gebe kalmadim cnm. Daha önce 2 olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebek, bir laporoskopi ameliyatim oldu. 6 yıldır bebis olmadıCanım neler yaşadığını mutlaka yazmışındır ama okuyamadım düşük mü oldu yoksa ama kışı yaşamalıyız ki yazın kıymetini bilelim benim okuduğum bir kitapda çok hoşuma giden bir söz var Sevgi umuttur sevgi azimdir sevgi sabretmekdir belki de bu sözler tam da bizler söylenmiş sanki
Sıkma canını olumsuzluğu çağırma hayatta bazı şeyler için bazılarımız daha çok uğraşmamız gerekiyor canım sende mi diğer tüp bebekler yaptıranlar sıralı sayfasındasınEvet cnm haklisin. Bn hiç gebe kalmadim cnm. Daha önce 2 olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebek, bir laporoskopi ameliyatim oldu. 6 yıldır bebis olmadı
Canımmm hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlı uğurlu olsun inşallah transferinSaol cnm bnm desteğin için. Yasadiklarim dan sonra bazen umutsuzluğa kapilabiliyorum. Allah bu mübarek ayda inş banada güzel sonuç nasip eder.
Evet cnm. Bi kaç sayfa da yazıyorum okuyorum.Sıkma canını olumsuzluğu çağırma hayatta bazı şeyler için bazılarımız daha çok uğraşmamız gerekiyor canım sende mi diğer tüp bebekler yaptıranlar sıralı sayfasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?