Geçmiş olsun inşallah...Bugün bende hastanelik oldum bende de tam tersi çok yumurta oldugundan kasıgıma sancı girdi ölüyordum. Ayrı kesici iğne verdiler ultrason baktılar. Gökalp hocamı aradık oda fitil söyledi olması normal dedi. İnşallah hepimiz sevineceğiz inancım çok yüksek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...
- Konu Sahibi Hummey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2018
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kizlar dr geldim carsamba opu islemim var hersey yolunda bu gece catlatma ignesi yapicam sizler ne yaptiniz
Bugün kontrolüm vardı bende çarşamba yapıcam cuma toplama olacak inşallah. 12 de mi hala yumurta benim sayı çok fazla fitil kullanıyorum ağrıdan
Ayni sayida cnm benimde ara sira kasik agrilarim oluyor ama dayanilmayacak kadar kotu degil cnm dikkat et kendine dua edin bana carsamba gununude sorunsuz atlatayimBugün kontrolüm vardı bende çarşamba yapıcam cuma toplama olacak inşallah. 12 de mi hala yumurta benim sayı çok fazla fitil kullanıyorum ağrıdan
İnşallah güzel geçerAyni sayida cnm benimde ara sira kasik agrilarim oluyor ama dayanilmayacak kadar kotu degil cnm dikkat et kendine dua edin bana carsamba gununude sorunsuz atlatayim
Ayni sayida cnm benimde ara sira kasik agrilarim oluyor ama dayanilmayacak kadar kotu degil cnm dikkat et kendine dua edin bana carsamba gununude sorunsuz atlatayim
Benimki dayanılmayacak gibi. Doktor bizi uğraştırır dedi. İnşallah çok güzel geçer kolay geçer benim 2. Ci denemem ya alışıgım hiç bişey bilmiyosun yapılan işlemden
İnşallah güzel geçer
Sen ne yaptın Ahsen ne durumda seninkiler bilgilendirme yapıldı mı döllenme hakkında
İlki tutunmadı mı yada döllenmedi mi çok zor süreçlerBenimki dayanılmayacak gibi. Doktor bizi uğraştırır dedi. İnşallah çok güzel geçer kolay geçer benim 2. Ci denemem ya alışıgım hiç bişey bilmiyosun yapılan işlemden
Evet aradı doktor döllendi diye ama bizimki az ya korkularımız çok bişey olur mu tutunur mu :-(Sen ne yaptın Ahsen ne durumda seninkiler bilgilendirme yapıldı mı döllenme hakkında
İlki tutunmadı mı yada döllenmedi mi çok zor süreçler
Bende polikistik over oldugum için bi an da ilaç yüklendi kalitesiz yumurtalar oldu. Döllendi ama devam etmedi o yüzden .1 yumurta bir spermle hamile kalan var sıkma canını ikiside devam ediyor degil mi
- 4 Şubat 2018
- 10
- 6
- 1
bende persembe gunu transfer oldumm insallah sonuc iyi olurr.belirtileriniz varmiBen dün transfer oldum
İnşallah sonuç da güzel olur
Sadece döllendi dediler devam edip etmediği hafta içi belli olacakBende polikistik over oldugum için bi an da ilaç yüklendi kalitesiz yumurtalar oldu. Döllendi ama devam etmedi o yüzden .1 yumurta bir spermle hamile kalan var sıkma canını ikiside devam ediyor degil mi
Hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsinizbende persembe gunu transfer oldumm insallah sonuc iyi olurr.belirtileriniz varmi
bende persembe gunu transfer oldumm insallah sonuc iyi olurr.belirtileriniz varmi
Hayırlı olsun inşallah. Biz henüz o aşamaya gelemedik
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Hayırlısı olsunbende persembe gunu transfer oldumm insallah sonuc iyi olurr.belirtileriniz varmi
Bende pazartesi oldum
Hiçbir belirti yok
- 4 Şubat 2018
- 10
- 6
- 1
sikınti yapiyormusun bide uykulariniz kaciyomuHayırlısı olsun
Bende pazartesi oldum
Hiçbir belirti yok
- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
sikınti yapiyormusun bide uykulariniz kaciyomu
Genelde de düzensiz uykum
Şuanda hiçbir belirti yok
Hayirli olsun insallah cnm nerede hangi hastanede yaptirdinizAllahım dualarımızı kabul eder kucaklarimizi doldurur inşallah arkadaşlar. Benimde ilk tüp bebek denemem cumartesi günü transfer oldu, sabırsızlıkla 15 şubat i bekliyorum