• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Bugün bende hastanelik oldum bende de tam tersi çok yumurta oldugundan kasıgıma sancı girdi ölüyordum. Ayrı kesici iğne verdiler ultrason baktılar. Gökalp hocamı aradık oda fitil söyledi olması normal dedi. İnşallah hepimiz sevineceğiz inancım çok yüksek
Geçmiş olsun inşallah...

Merhaba kizlar dr geldim carsamba opu islemim var hersey yolunda bu gece catlatma ignesi yapicam sizler ne yaptiniz

Merhaba kizlar dr geldim carsamba opu islemim var hersey yolunda bu gece catlatma ignesi yapicam sizler ne yaptiniz

Bugün kontrolüm vardı bende çarşamba yapıcam cuma toplama olacak inşallah. 12 de mi hala yumurta benim sayı çok fazla fitil kullanıyorum ağrıdan

Bugün kontrolüm vardı bende çarşamba yapıcam cuma toplama olacak inşallah. 12 de mi hala yumurta benim sayı çok fazla fitil kullanıyorum ağrıdan
Ayni sayida cnm benimde ara sira kasik agrilarim oluyor ama dayanilmayacak kadar kotu degil cnm dikkat et kendine dua edin bana carsamba gununude sorunsuz atlatayim

Ayni sayida cnm benimde ara sira kasik agrilarim oluyor ama dayanilmayacak kadar kotu degil cnm dikkat et kendine dua edin bana carsamba gununude sorunsuz atlatayim

Benimki dayanılmayacak gibi. Doktor bizi uğraştırır dedi. İnşallah çok güzel geçer kolay geçer benim 2. Ci denemem ya alışıgım hiç bişey bilmiyosun yapılan işlemden

Benimki dayanılmayacak gibi. Doktor bizi uğraştırır dedi. İnşallah çok güzel geçer kolay geçer benim 2. Ci denemem ya alışıgım hiç bişey bilmiyosun yapılan işlemden
İlki tutunmadı mı yada döllenmedi mi çok zor süreçler

İlki tutunmadı mı yada döllenmedi mi çok zor süreçler

Bende polikistik over oldugum için bi an da ilaç yüklendi kalitesiz yumurtalar oldu. Döllendi ama devam etmedi o yüzden .1 yumurta bir spermle hamile kalan var sıkma canını ikiside devam ediyor degil mi

Bende polikistik over oldugum için bi an da ilaç yüklendi kalitesiz yumurtalar oldu. Döllendi ama devam etmedi o yüzden .1 yumurta bir spermle hamile kalan var sıkma canını ikiside devam ediyor degil mi
Sadece döllendi dediler devam edip etmediği hafta içi belli olacak

Allahım dualarımızı kabul eder kucaklarimizi doldurur inşallah arkadaşlar. Benimde ilk tüp bebek denemem cumartesi günü transfer oldu, sabırsızlıkla 15 şubat i bekliyorum

Back