Kaç yumurtanız oluştuhakkımız da hayırlısı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...
- Konu Sahibi Hummey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2018
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim yarın yumurta toplama kaç yumurtanız oluştuMerhaba kizlar ben Dr denir geldim herşey yolunda ilaçlara devam pazartesi tekrar kontrol carsamba yumurta toplama işlemi sizler ne yaptiniz
Kaç yumurtanız oluştu
Bugün doktorum yaklaşık 30 yumurta alırız dedi kızlar bana da koruyucu ignelere başladım cuma olacak benim toplama
Merhaba kizlar ben Dr denir geldim herşey yolunda ilaçlara devam pazartesi tekrar kontrol carsamba yumurta toplama işlemi sizler ne yaptiniz
Bende çarşamba çatlama yapcam cuma toplama olacak koruyucu igne vurınuyorum 4 gün vuruncam
Benim yarın yumurta toplama kaç yumurtanız oluştu
Bugün beni seninle karıştırdı :) yarın toplama işlemi var falan dedi güldüm içimden :)
12 tane dedi carsamba yumurta toplama olacakBenim yarın yumurta toplama kaç yumurtanız oluştu
İnsallah oyle olucakSiz taze transfer olacak degil mi . Benimkiler dondurulacak
Bugün beni seninle karıştırdı :) yarın toplama işlemi var falan dedi güldüm içimden :)
Benim sadece 2 tane var dua edinBugün doktorum yaklaşık 30 yumurta alırız dedi kızlar bana da koruyucu ignelere başladım cuma olacak benim toplama
Benim sadece 2 tane var dua edin
Hayırlısıyla inşallah bizde hamile annelerin yanına gideriz
İnşallahHayırlısıyla inşallah bizde hamile annelerin yanına gideriz
Aminİnsallah rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Merhaba canım naptın nasıl geçti toplaman yapıldı mı
Evet yapıldı bugün iyi geçti bekliyoruz bakalım ne olacak çünkü az yumurtaMerhaba canım naptın nasıl geçti toplaman yapıldı mı
Gecmis olsun cnm insallah guzel sonuclariniz olsunEvet yapıldı bugün iyi geçti bekliyoruz bakalım ne olacak çünkü az yumurta
Teşekkür ediyorum inşallah hepimizin güzel sonuçları olurGecmis olsun cnm insallah guzel sonuclariniz olsun
Evet yapıldı bugün iyi geçti bekliyoruz bakalım ne olacak çünkü az yumurta
Bugün bende hastanelik oldum bende de tam tersi çok yumurta oldugundan kasıgıma sancı girdi ölüyordum. Ayrı kesici iğne verdiler ultrason baktılar. Gökalp hocamı aradık oda fitil söyledi olması normal dedi. İnşallah hepimiz sevineceğiz inancım çok yüksek