Transfer in oldumu InsAllah Pac embriyolar transfer edildi
Cumartewi degilmiydiSalı günü inşallah ☺
Cumartewi degilmiydi
Cnm ne yaptın doktora gittimi doktor ne dedi ya tüp bebekte benimde lekelenmem olmuştu iğne vurulmuştum ve lekelenmem geçmişti inşallah seninde geçer sağlıkla bebeğini kucağına Aldığımız günü de görürsünGünaydın kızlar kadın doğum acile gıdıyorum lekelenmem varağlaya ağlaya gıdıyorum
Günaydın kızlar kadın doğum acile gıdıyorum lekelenmem varağlaya ağlaya gıdıyorum
Değerim 53 olmus cumartesi 21 di kanama devam ediyor hiç müdahale etmediler kendi doktorumun yanına gidecemAglayarak zarar veriyosun belkide yapmadı böyle arkadaşım sıkma bu kadar canını hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Değerim 53 olmus cumartesi 21 di kanama devam ediyor hiç müdahale etmediler kendi doktorumun yanına gidecem
Kizlar merhaba. Benim transferim bugün oldu. Bu hafta raporluyum haftaya saliyakadar. Umutlu bekleyiş başladı. Sabah hastanede döllenme olmayanlarigönderdiler. Benim de yumurtam az olduğu için çok korktum ama şükür ki döllenmiş. 3 embriyom oluşmuş ama ilk denemem ve devlette olduğu için tekembiyo koydular. Yaşim da mayista 35 olacak. Yil olarak girdim ama ay olarak da girmem gerekiyormuş. 35 ve üstune 2embriyo konuluyormuş ya da 3.denemeden sonra. Iki tane konulmasini cok istemistim. Hayirlisi insallah. Dualarinizi bekliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve en kisa zamanda pozitifleri gostersin bize insallah...
Evet tatlım özellerde yoktur oyle bir durum. Orda 2-3 tane koyarlar. Tutsun yeter ki tek ya da ikiz hiç fark etmiyor :) Eşim de ben de eskiden beri ikiz cok istiyorduk :) Saglikla gelsin baska hiçbir şey istemiyorum. Bazen 3 tane konulduğunda bile tutmayabiliyor. Bir tanıdığa iki tane konulmuş ikisi de tutmuş, ikisinin de kalp atışi duyulmuş ama sonraki haftalarda biri kanamayla düşmüş. Demek ki hayiisi buymuş. Belki ikisi de tutsaydı sağliksiz olacakti. Simdi digerini doguracak iki aya ve hamileliği de iyi gidiyor. Yani kader kismet meselesi. Rabbim bizim adimiza en doğru karari veriyor. Senin de Allah gönlune göre versin inşallah...Sanırım devlette öyle özellerde yok öyle birkural mesela iki kere yaptırdım bu ikinci ilkinde de 2 ikincide de iki yarında benim transferim var 26 yaşındayım
Sanırım devlette öyle özellerde yok öyle birkural mesela iki kere yaptırdım bu ikinci ilkinde de 2 ikincide de iki yarında benim transferim var 26 yaşındayım
Evet tatlım özellerde yoktur oyle bir durum. Orda 2-3 tane koyarlar. Tutsun yeter ki tek ya da ikiz hiç fark etmiyor :) Eşim de ben de eskiden beri ikiz cok istiyorduk :) Saglikla gelsin baska hiçbir şey istemiyorum. Bazen 3 tane konulduğunda bile tutmayabiliyor. Bir tanıdığa iki tane konulmuş ikisi de tutmuş, ikisinin de kalp atışi duyulmuş ama sonraki haftalarda biri kanamayla düşmüş. Demek ki hayiisi buymuş. Belki ikisi de tutsaydı sağliksiz olacakti. Simdi digerini doguracak iki aya ve hamileliği de iyi gidiyor. Yani kader kismet meselesi. Rabbim bizim adimiza en doğru karari veriyor. Senin de Allah gönlune göre versin inşallah...
Evet tatlım özellerde yoktur oyle bir durum. Orda 2-3 tane koyarlar. Tutsun yeter ki tek ya da ikiz hiç fark etmiyor :) Eşim de ben de eskiden beri ikiz cok istiyorduk :) Saglikla gelsin baska hiçbir şey istemiyorum. Bazen 3 tane konulduğunda bile tutmayabiliyor. Bir tanıdığa iki tane konulmuş ikisi de tutmuş, ikisinin de kalp atışi duyulmuş ama sonraki haftalarda biri kanamayla düşmüş. Demek ki hayiisi buymuş. Belki ikisi de tutsaydı sağliksiz olacakti. Simdi digerini doguracak iki aya ve hamileliği de iyi gidiyor. Yani kader kismet meselesi. Rabbim bizim adimiza en doğru karari veriyor. Senin de Allah gönlune göre versin inşallah...
Amin insallah canım.Benimki n olacak bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin 1 e de razıyım ☺
Cnm merhaba Kaan beyden memnunmusun acaba bide ben Aydın’da yaşıyorum burada bi doktor kontrolünde olucam orda yumurta toplama ve transfer işlemi olcak sekreter bana taze embriyo transfer etmediklerini söyledi sana neden taze transfer edildi acabaAçıkçası doktor ne zaman uygun görürse hemen derse hemen ben iyice adepte oldum bu işe kafayı taktım yani tabi muayeneden sonra belli olacak hersey ben daha adette olmadım çünkü
Hayirli ololsun InsAllah pozitif olurKızlar bebişlerimi aldım beklesin test sürecine ☺
Kac gun sonra testHayirli ololsun InsAllah pozitif olur
Hayirli ololsun InsAllah pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?