Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Asistanini aradım diyor ki lekeler kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı etmeyin bol bol istirahat edin stres yapmayın dedi bugün 9 tahlil için erken olur bana demi

Benim açık kırmızı. adet gibi pıhtı şeklinde değil. Bilmiyorum yaa inşallah tutunma kanamasıdır
Ayy inşallah inşallah ya rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurban olduğum mevlam sen bizlere anne olma sevincini yaşat hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içindede bizlere

İnşallah canım senin sancin var mı peki benim ara ara adet sancim oluyor
Sancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucu

Sancım yok da işte kanama var. Doktoruma msj attım kanama arttı diye. Test yaptır bugün dedi . Şimdi geldim alel acele hastanedeyim . Verdim kanımı 2 buçuk gibi alacağım sonucu
Ayyyy hayırlısı inşallah yaa çok merak ettim şimdi bende sonucu alır almaz bildir olur mu

İkincisinde olur inşallah canım görelim mevlam neyler neylersee güzel eyler

Slm benimde transfer olalı bugün 11 gün oldu yarın test günü

Bilemiyorum karmakarışık duygular içindeyim belim çok ağrıyor 3 gündür falan bide adet olacakmışım gibi oluyor tuvalete sık gidiyorum sabah erkenden hastaneye gideceğim ve benim ilk deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…