Rabbim saglıkla sihhatle bebişine kavuşmayi nasip etsin canım.Bende 32 yaşımdayım ilk denemem için dün tedaviye başladım.Benim amh düşuk fsh yüksek.İnşallah bende sizin gibi ilk denememde hamiş kalırımYaş 31 2 bucuk yıllık evliyim. Sebepsiz infertilite :) ilk tüp bebek denememde kaldım çok şükür :) Aşılama falan hic denemedim.
Senin adına çok sevindim canımİnşallah canım dualarım seninle :) ben dün ilk kez kalp atısını duydum. Darısı isteyen herkese inşallah.
Sayıya çok faydası oldu daha önceki 5 tedavimde en çok 5 yumurta görülmüştü bunda 9 toplandı. İlk defa ama kaliteleri grade 2 oldu ama çok şükür tutundu bebeğim inşallah bırakmaz beniCanim faydasi oldu mu bari yumurta sayısı falan arttı mı.Şeker yememek gerekiyomuş bende duydum
İnşallah canım.Benim bugun ikinci gün oluyo.Yarın baslasam faydasını görürmüyüm ki bilemedimSayıya çok faydası oldu daha önceki 5 tedavimde en çok 5 yumurta görülmüştü bunda 9 toplandı. İlk defa ama kaliteleri grade 2 oldu ama çok şükür tutundu bebeğim inşallah bırakmaz beni
Canim yardimci olabilirsem ne mutlu bana..hersey gönlünce olsun ben buralardayim hep :) ama diger konudaki anlasmazlik gercekten yanlis anlaşılma gibi duruyor? Hic üzmeyelim strese sokmayalim birbirimizi gerek yok... ozellikle tedavinin başlangıcında....
Bende tefriciyeye baslıycam canım.Zaten düşünüyodum.Ne kadar sürede bitirdin canımBen sürekli elimi karnıma koyup Ya Şafi, Ya Musavvar,
Rabbi heb lî mines sâlihîn okuyorum. 2 kere tefriciyye bitirdim 3. Ye basladım.
Canim transfere kadar nar onermisti dr um.. transfer gununden itibaren ananas yedim hergun,portakal ve havic suyu(karisik 1su bardagi) ictim ceviz findik distik ve medine hurmasi yedim... kimisi net bilgisi kimisi dr tavsiyesiKızlar siz tedavi aşamasında ne yediniz içtiniz.Benim amh düsük fsh yüksek doktorum kabak çekirdeği,bide hayıt tohumu tavsiye etti.Sizin tavsiyeleriniz var mı..
Keske hiç böyle bişey olmasaydı.Hepimiz için zor gunler bu günler birbirimize destek olmamaız gerekirken böyle olması üzdü beni açıkçası.Canim yardimci olabilirsem ne mutlu bana..hersey gönlünce olsun ben buralardayim hep :) ama diger konudaki anlasmazlik gercekten yanlis anlaşılma gibi duruyor? Hic üzmeyelim strese sokmayalim birbirimizi gerek yok... ozellikle tedavinin başlangıcında....
Artık ezberledigim icin 1 haftada falan bitiriyorum canım. En fazla 10 gün. 4444 tane okuyorum.Bende tefriciyeye baslıycam canım.Zaten düşünüyodum.Ne kadar sürede bitirdin canım
Tamam canım çok teşekkürler bilgiler için.Bende nara basliyım en iyisiCanim transfere kadar nar onermisti dr um.. transfer gununden itibaren ananas yedim hergun,portakal ve havic suyu(karisik 1su bardagi) ictim ceviz findik distik ve medine hurmasi yedim... kimisi net bilgisi kimisi dr tavsiyesi
Bende 1 hafta en geç 10 güne bitiririm heralde tefriciye okuyan birisiyim ezbere biliyorum zatenArtık ezberledigim icin 1 haftada falan bitiriyorum canım. En fazla 10 gün. 4444 tane okuyorum.
Iyiyim şükür ben hamileligi rahat gecirenlerdenim insallah darisi senle birlikte tum isteyenlere... ananas , hurma ve havuc suyu tutunmaya cok etkiliymis onlari sakin atlama zamani gelinceTamam canım çok teşekkürler bilgiler için.Bende nara basliyım en iyisiSen nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik
İnşallah hep böyle rahat geçirirsin canımIyiyim şükür ben hamileligi rahat gecirenlerdenim insallah darisi senle birlikte tum isteyenlere... ananas , hurma ve havuc suyu tutunmaya cok etkiliymis onlari sakin atlama zamani gelince
Hurmanin hic zarari olmaz canim hep ye sayisini abartmamak sartiylaİnşallah hep böyle rahat geçirirsin canımTamam canım unutmam.Acve hurması vardı bende şu an kalmadı.Keşke olsaydı her gün yerdim yine