- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
Tup bebeklerde geç cikiyo diye duydum canım olabilirse maşallah eşimin kuzeninin 6 aylık 2 dışi var bebege kim bakiyo canimBizde iyiz şükür bi yaramazlık yok işe başladım 1 haftadır artık daha da yoğunum günler çok çabuk geçiyo bizde daha diş yok bakalım ne zaman gelicek
Aaa öylemiymiş ilk kez duydum neden acaba şimdilik kv kp beraber bakıyolarTup bebeklerde geç cikiyo diye duydum canım olabilirse maşallah eşimin kuzeninin 6 aylık 2 dışi var bebege kim bakiyo canim
Bende sasirdim canım bi etrafa baktım olma olasılığı var geç çıkan dis iyi olur derler bakalım artıkAaa öylemiymiş ilk kez duydum neden acaba şimdilik kv kp beraber bakıyolar
Evet öyle diyolar ve daha kolay çıkarmış bakalım yaşayıp görücezBende sasirdim canım bi etrafa baktım olma olasılığı var geç çıkan dis iyi olur derler bakalım artık
Kızlar nerelerdesiniz beni habersiz bırakmayın neler yapiyosunuz merak ediyorum
Aaa hatırlamaz olurmuyum çok çok sevindim Rabbim vatanına milletine size hayırlı evlat etsin.Benim de bi oğlum oldu 1 yaşına girdi yürümek üzere diş falan çıkarıyo bizim biraz yorucu ve yoğun geçiyor günler ama herşeye değer her halleri ayrı güzelCanım merhaba hAtırlarsan eğer benBal10cukkk
Bu yeni kullanıcı ismim
2.asilama
3tüp bebek tedavilerinden sonra çok şükür hamile kaldım sağlıkla bebeğimi kucağima aldım
3 aylık olucak inşallah
Tahmin edersinki gunlerimiz çok güzel geçiyor
allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun inşallah
Siz neler yapiyosunuz kızın büyümüştür nekadarlık oldu
Ne güzel sizin için paha biçilemez bi sürpriz olmuş Rabbim hayırlı uzun ömürler versin meleklerine isteyen herkese nasip etsinKızlar size motel olacak birşey yazayım 2aşılma bir tüp bebekten sonra evlat sahibi oldum ve bebeğim 4aylıkken kendiliğinden gelen bir meleğim var ben olmaz diye korunmuyordum bile doktorum korunmana gerek yok ilaç kullanma demişti rabbim bu şekilde de bir mucize nasip etti :)
Cnim nasılsın? Eski nickim CANIM AZRAM özelden çok konusmuslugumuz var.Benimde oğlum 8aylik oldu.bizde dış çıkarıyoruz haliyle huysuz bugün ilk emeklemesinj yaptı çok şükür bugünlere çok güzel duygular❤❤Kızlar nerelerdesiniz beni habersiz bırakmayın neler yapiyosunuz merak ediyorum
Evet canım amin isteyen herkese nasip etsin :)Ne güzel sizin için paha biçilemez bi sürpriz olmuş Rabbim hayırlı uzun ömürler versin meleklerine isteyen herkese nasip etsin
İyiz canım yorucu koşturmacalı günler geçip gidiyo benim oğluşumda 1 yaşına girdi şükür yürümeye çalışıyo benimkide Rabbim evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli nice aylar seneler göstersinCnim nasılsın? Eski nickim CANIM AZRAM özelden çok konusmuslugumuz var.Benimde oğlum 8aylik oldu.bizde dış çıkarıyoruz haliyle huysuz bugün ilk emeklemesinj yaptı çok şükür bugünlere çok güzel duygular❤❤
Amin cnim inş.❤İyiz canım yorucu koşturmacalı günler geçip gidiyo benim oğluşumda 1 yaşına girdi şükür yürümeye çalışıyo benimkide Rabbim evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli nice aylar seneler göstersin
Maşallah size canımm zaman nasıl da geçiyor. Benim oğlan da 8 aylık olacak haftaya. Sağlıkla kucaklarsınız inşallah. Bu arada bizim topiğe değil başka topiğe yazmışsınkızlar merhaba nasılsıniz uzun zamandır giremiyorum yazamıyorumkinalikadin sen nasılsın canım nasıl gidiyor,,ben 6 aylik oldum,,oğlum da 1 yasin da haftaya d günümüz var allah nasipse,,
Canım çok uzun zaman oldu ,bu pandemi dönemi ile hayat hepimiz için 2 kat zorlaştı.Çok şükür iyiyiz, iki yaşımızı doldurduk kocaman genç kız olduk .Sen ve diğer müthiş anneler nasıl hepinizi çok öpüyorumkuzuuuuuuuu canım sen nasılsın sen de ne zamandır yazmamışsın umarım iyisindir
Evet baya uzun zaman oldu bu topiği bile unutmuşumCanım çok uzun zaman oldu ,bu pandemi dönemi ile hayat hepimiz için 2 kat zorlaştı.Çok şükür iyiyiz, iki yaşımızı doldurduk kocaman genç kız olduk .Sen ve diğer müthiş anneler nasıl hepinizi çok öpüyorum
Ooo merhaba kimleri görüyorum nasılsın canım nasıl gidiyo bebişler nasılMerhaba kizlar