Merhaba normal gebeliklerde de ovulasyon tarihin değişebiliyor ve hic birinde hesap ona gore yapilmiyor canim ... en dogru hesap sin adet tarihi... daha hic bir dr hangi gun yumurtladin ne zaman iliskiye girdin dememiştir:) son adet tarihini baz alirlar ben iki ayri dr a gidiyorum sati baz aliyorlarÖyle yaparsam yanlış olmaz mı çünkü benim ovulasyon günüme 1 gün kala transferim oldu. Çünkü yumurta gelişimim hızlı oldu ve hemen opu oldum.
Merhaba bende öğretmenim ustelik hic oturmuyorum ve transferin ertesi gunu başlamıştım işe :) okulumda merdivende cok... ozel bir sorun yoksa calismak daha iyi gibi sanki... en azindan benim dr um rapor almama hic izin vermedi gerek yok diye... ama sukur bir sorunum yoktu ve bunun icin rapor aldirmadi... eger sorun yoksa hic dert etmeyin ki ilerlemis baya zaten hamileliginizGünaydın arkadaşlar.
Kimler çalışıyor? Benim şuana kadar çok şükür bir kanamam olmadı bir sıkıntım yok ama heyet raporu almıştım. Bu hafta bitiyor ve ise başlamam gerek. Öğretmenim, lise de olduğum için çok ayakta kalmak zorunda değilim ama işe arabayla gidip geleceğim ve ister istemez lavabo için merdiven çıkacağım. Heyet raporu tekrar almak çok zor, napacagim bilemiyorum.
Merhaba bende öğretmenim ustelik hic oturmuyorum ve transferin ertesi gunu başlamıştım işe :) okulumda merdivende cok... ozel bir sorun yoksa calismak daha iyi gibi sanki... en azindan benim dr um rapor almama hic izin vermedi gerek yok diye... ama sukur bir sorunum yoktu ve bunun icin rapor aldirmadi... eger sorun yoksa hic dert etmeyin ki ilerlemis baya zaten hamileliginiz
Yok yok hic strese girme bence diyorum ya ben 24saat bile kalmadim evde transfer sonrasi... hep dikkat etmeye calistim ama disarida calisirken de belli bir ölçüde oluyor... sukur sorun olmadi... insallah sag saglim aliriz kucagimiza... evde kalip düşünmek bizi daha cok zora sokar sanki yani ben en azindan pek pimpirikliyim :)Cevabın beni çok rahatlattı canımm. Çok sağol. Çevremde o kadar çok vıdı vıdı yapan var ki... Hele ki okuldaki öğretmen arkadaşlar! yok gitmemeliymişim, riske atmamaliymişim. Çok şükür bir sıkıntım yok, doktorum da çalışabilirsin dedi. Ama benim daha önceki bebeğimin kalbi durduğu için bir korku oluyor tabi. Evde düşünüp duruyorum, çalışmak iyi gelecek diye tahmin ediyorum.
Yok yok hic strese girme bence diyorum ya ben 24saat bile kalmadim evde transfer sonrasi... hep dikkat etmeye calistim ama disarida calisirken de belli bir ölçüde oluyor... sukur sorun olmadi... insallah sag saglim aliriz kucagimiza... evde kalip düşünmek bizi daha cok zora sokar sanki yani ben en azindan pek pimpirikliyim :)
canım benim doktorum çatlatma iğnesinden 11 gün öncesini baz alıyoruz demişti
Bademellaa canımmm naptınn gittinmi doktoraaa
Merhaba normal gebeliklerde de ovulasyon tarihin değişebiliyor ve hic birinde hesap ona gore yapilmiyor canim ... en dogru hesap sin adet tarihi... daha hic bir dr hangi gun yumurtladin ne zaman iliskiye girdin dememiştir:) son adet tarihini baz alirlar ben iki ayri dr a gidiyorum sati baz aliyorlar
Bende ikiz göründü canım 15 gün sonraya tekrar çağırdıadete göre hesapladılar beni
gittim cnm tek kese görüldü 2 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. sen naptın ne dedi doktor?
benide adete göre hesapladılar teşekkür ederim
Bende ikiz göründü canım 15 gün sonraya tekrar çağırdı
Tebrik ederim ne guzel bir haber.masallah canim.Bende ikiz göründü canım 15 gün sonraya tekrar çağırdı
Sağol canımm ben şok oldum ikizi duyunca:) bana direk alttan bakıldı canımayy maşallah cnm maşallah çok sevindim değerin yüksekti zaten tebrik ederim. muayene nasıl oldu alttan mı baktı. benim üstten bakıldı tek gibi dedi :)
Sağol canımm ben şok oldum ikizi duyunca:) bana direk alttan bakıldı canım
Sana niye alttan bakmadı canım cok minik zaten üstten görmek zor :) bidaha nezaman çağırdı seni belki süpriz olur :))))öyle sevindim ki senin adına biliyorsun bende ikiz çok istiyorum :) keşke bende de alttan bakılsaydı belki görülürdü o zaman,, hala ümidim var ikiz diye :))))
Sana niye alttan bakmadı canım cok minik zaten üstten görmek zor :) bidaha nezaman çağırdı seni belki süpriz olur :))))
doktorunu ara hemen canım icin rahat etsinKızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Kızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Stres yapma cnm yat dinlen doktoruna da soyleKızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
Kızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur
nasıl oldun canım görüştün mü doktorunla benimde 2 hafta önce olmuştu bana pruluton depot iğne vermişti 2 günde bir bu hafta itibariyle 3 günde bir vurunuyorumKızlar biraz önce tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde sümük gibi kaygan birşey geldi ve rengidekahverengi pembe karışımı birşeydi minik minik şeyler vardı içindee korkuyorumm neden olur