2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Elimde hic kullanılmamış 2 besik var .Satışa çıkarsam mi ki .Malum bizim hic isimize yaramiyor .Evde yer tutuyor

Sanki bizim bebekler deneme tahtasi herseyi yedirmeye caliaiyorlar

Bende dişten şüphelendim canım baya beyaz duruyor dişi ama emin olamıyorum
Ben pırasa vermiştim benimki baya oyalandı onunla koparıp yuttuğuda oldu ama büyük parça değildi büyük parça gelince tükürüyor. Ben elma armut patates falanda veriyorum eline kendi yemeyi öğrensin diye.
Bizimkinin atopik dermatit yüzünden kulak arkası kuruyor , kurudugunda çekiştiriyor. Bir kontrol et ister canım
Kuruluk falan yok canım baktım hatta içine doğru baya inceledim akıntı falan mı var diye ama yok :)

Evet canim, 2 gunden canima okudu. Butun disler gelince halimiz ne olur dusunemiyorum. Zaten ekstra huysuzluk uykusuzluk eklendi ași zamani da geldi huniler cifter cifter
Benimki de dün gece iyiydi, bu gece 3 saat ağladı, 2 saatten sonra dayanamayıp ben de ağladım. Yediği dokunmuş. Sabah kakasından anladım.

Ben oturumunu denedim canım oğlanı koydum, çok yatmadığı için koltuk, uzun süre oturabildiği zaman geçerim diye düşünmüştüm boy ve kilodan ziyade :) çünkü artık ana kucağına sığmıyor, ayağı baya bir koltukta..

Ben bu koltuklarda artık kilo değil de boy kriterinin daha ön planda olduğunu okumuştum o zamalar. Sami hoca 2 ay içerisinde geçebilirsiniz dediğine göre 7. Ayı ve tam olarak oturmasını mı kastetti peki?

Ya site de biraz tuhaf Orada 6 ay yazan şeylere kendisi 5 ay dediği için ..

Bizim ilerlemiyor ama bazı yerler gerilemedi de. Sol dirseği ve kulak arkasında bazen az bazen çok oluyor Yüz ense göğüs geçti. Mustela emollient balm sürüyorum arada

Arkasına da baktın mı canım?

Bizim ilerlemiyor ama bazı yerler gerilemedi de. Sol dirseği ve kulak arkasında bazen az bazen çok oluyor Yüz ense göğüs geçti. Mustela emollient balm sürüyorum arada

Alerji testi yaptırdın mı canım sen? Arkadaşın da aynısı olmuş bebeğinde. Alerji testi yapılmış deriden. Yumurtaya alerjisi çıkmış diyet vermiş doktor. Acaba oğlumun da mı öyle diye düşünmeye başladım. Çocuk alerji bölümü de her hastanede yok bakıyorum da.

Boyun önemli olmasından ziyade yeni Avrupa bişey kriterlerine göre i size diye bir regulasyon var, boy limitini belirtiyorlar . Ama ben de şahsi olarak boy daha önemli diye düşünüyorum. Sami hoca 5 ay kontrolünde 2 ay sonra dedi yani 7 ay dolunca

Yok canım yaptırmadım. Çocuk doktorumuz ilerler ise dermatologa göster dedi her ay kendi bakıyor ve iyileşme var sorun yok diyor İşin garibi ben de yumurta alerjisi olabilir diye düşünüyorum zira sabah yumurta yersem sanki o gece daha huzursuz uyuyor. Ama dün tatlıda yumurta vardı mesela mışıl mışıl uyudu. Kulakta da sorun olmadı . Bu kızarıklık azarsa test düşünürüm

Bende çilek mobilyanın sepet beşiğinden var ölçüleri 45*80 6 ay için diye geçiyor ama şimdi 6 aylık olduk hala rahat yatıyor içinde sonrası içinde biraz birlikte yatıp 1 yaşına doğru montestore almak istiyorum kendi girip çıkar rahatça diye , diper türlü yüksek olanlardan düşer diye almak istemiyorum .

Ya evt. Sen anlarsın belki ne zmn dikkat etmek lazım böyle şeylere. Eşimde ben de çöp şeylere bayılırız cola cips gibi. Ama çocuklara asla vermicem ama bizim de artık yemememiz lazım. Hala anlamıyorlar diye rahatım.

kayınvaliden keki çaya batırıp bana verse keske. çok makbule geçer şu an :)

Bizim evde kilerde abur cubur çekmecesi diye ayrı bir yer var. Hızlıca akıllanmamız lazım.

Evet canim, 2 gunden canima okudu. Butun disler gelince halimiz ne olur dusunemiyorum. Zaten ekstra huysuzluk uykusuzluk eklendi ași zamani da geldi huniler cifter cifter
Sami hocaya gidince gelişmeleri bildirimleri yazarsan sevinirim canım yine. 15 gün öncesi spoiler tadında güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…