- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #79.221
Elimde hic kullanılmamış 2 besik var .Satışa çıkarsam mi ki .Malum bizim hic isimize yaramiyor .Evde yer tutuyorAynen bende kafa karışıklığı içindeyim canım. Tekrar tekrar beşik de alıp durmak istemiyorum.
Montessori yatak için uygun olmaz mı Bikaç ay sonra kızlar?? Beşiğe koy kaldır derken bel de dayanmıyor artık ama montessori yatakta nasıl uyutucaz o da ayrı soru işareti??
Beşik konusunda fikri olanlar varsa paylaşabilir mi??
Sanki bizim bebekler deneme tahtasi herseyi yedirmeye caliaiyorlaray dun de kv diyor ki şu keki çaya batirip versem ne guzel yer. Kek dediginde portakal var suan yasak, yumurta beyazi yasak, şekeri soylemiyorum bilecocugu bana biraksan her seyi yediririm ne guzel diyor. E o yuzden sana birakamiyorum ya zaten
canim kendi sitesinde kahvaltiya kadarki kismi uygulayin 5.ayda demisti ya, orada verebilirsiniz diyor.
Bende dişten şüphelendim canım baya beyaz duruyor dişi ama emin olamıyorumBenimki de kucakçı o yüzden yere koyunca ağlıyor dönme sürünme gibi çabaları yokama dönmeyi biliyor yanına telefon koyunca hemen atıyor kendini gitmeye çalışıyor ama bu çabası bir dk bile sürmüyor hemen kızıp ağlıyor
Benim kızın eli bu ara kulağına kafasına çok gidiyor. Kulağını kaşıyınca duruyor hoşuna gidiyor. Bende anlamadım dişten mi kulak kaşıntısı ağrısı falan mı
Ben pırasa vermiştim benimki baya oyalandı onunla koparıp yuttuğuda oldu ama büyük parça değildi büyük parça gelince tükürüyor. Ben elma armut patates falanda veriyorum eline kendi yemeyi öğrensin diye.@kronik_unutkan
@Forse
Bikaç gün önce diş kaşıma krizi esnasında pırasanın beyazından verdim eline. Henüz dişi yok ona rağmen bi parça koparmış damağına yapıştı boğulur gibi oldu kustu. Bi akrabanın kucağındaydı bende yanındaydım. Dişi varsa bence hiç vermeyin.
Kuruluk falan yok canım baktım hatta içine doğru baya inceledim akıntı falan mı var diye ama yok :)Bizimkinin atopik dermatit yüzünden kulak arkası kuruyor , kurudugunda çekiştiriyor. Bir kontrol et ister canım
Benimki de dün gece iyiydi, bu gece 3 saat ağladı, 2 saatten sonra dayanamayıp ben de ağladım. Yediği dokunmuş. Sabah kakasından anladım.Evet canim, 2 gunden canima okudu. Butun disler gelince halimiz ne olur dusunemiyorum. Zaten ekstra huysuzluk uykusuzluk eklendiași zamani da geldi huniler cifter cifter
Canım mesela seninkinde şöyle yazıyor
9 Ay - 4 Yaş (9-18 kg) arası kullanıma uygundur
Yani hem kg hem boy hem yaşa göre yazmışlar. Bizde boy kilo uyuyor yaş uymuyor genelde. Mesela senin durumda oğlanın boyu yetecek ama kas gelişimi 9 ay gibi olmaz muhtemelen. Bu durumda ne yapmalı bilmiyorum. Bizim doktora danıştık, 2 ay sonra geçebilirsiniz o tür koltuga dedi gerçi..
Bu arada sizinki 15 değil 9 aymış ama birçoğu 15 oluyor hakikaten
Diş jeli olarak şöyle birşey tarif etmişler Kullanıp fayda gören var mı? https://www.bilgiustam.com/bebekler-icin-dogal-dis-jeli-tarifi/
Ya site de biraz tuhaf Orada 6 ay yazan şeylere kendisi 5 ay dediği için ..ay dun de kv diyor ki şu keki çaya batirip versem ne guzel yer. Kek dediginde portakal var suan yasak, yumurta beyazi yasak, şekeri soylemiyorum bilecocugu bana biraksan her seyi yediririm ne guzel diyor. E o yuzden sana birakamiyorum ya zaten
canim kendi sitesinde kahvaltiya kadarki kismi uygulayin 5.ayda demisti ya, orada verebilirsiniz diyor.
Bizim ilerlemiyor ama bazı yerler gerilemedi de. Sol dirseği ve kulak arkasında bazen az bazen çok oluyor Yüz ense göğüs geçti. Mustela emollient balm sürüyorum aradaCanım krem kullanıyor musunuz atopik dermatit için? Biz derm ecto diye krem kullanıyoruz 2 aydır hala aynı değişen bişey olmadı ya. Kuru kuru dirsek içi kol üstleri belindeki bazı yerler filan?? Hep böyle mi olacak geçmeyecek mi anlamadım ya??
Arkasına da baktın mı canım?Bende dişten şüphelendim canım baya beyaz duruyor dişi ama emin olamıyorum
Ben pırasa vermiştim benimki baya oyalandı onunla koparıp yuttuğuda oldu ama büyük parça değildi büyük parça gelince tükürüyor. Ben elma armut patates falanda veriyorum eline kendi yemeyi öğrensin diye.
Kuruluk falan yok canım baktım hatta içine doğru baya inceledim akıntı falan mı var diye ama yok :)
Bizim ilerlemiyor ama bazı yerler gerilemedi de. Sol dirseği ve kulak arkasında bazen az bazen çok oluyor Yüz ense göğüs geçti. Mustela emollient balm sürüyorum arada
Boyun önemli olmasından ziyade yeni Avrupa bişey kriterlerine göre i size diye bir regulasyon var, boy limitini belirtiyorlar . Ama ben de şahsi olarak boy daha önemli diye düşünüyorum. Sami hoca 5 ay kontrolünde 2 ay sonra dedi yani 7 ay doluncaBen oturumunu denedim canım oğlanı koydum, çok yatmadığı için koltuk, uzun süre oturabildiği zaman geçerim diye düşünmüştüm boy ve kilodan ziyade :) çünkü artık ana kucağına sığmıyor, ayağı baya bir koltukta..
Ben bu koltuklarda artık kilo değil de boy kriterinin daha ön planda olduğunu okumuştum o zamalar. Sami hoca 2 ay içerisinde geçebilirsiniz dediğine göre 7. Ayı ve tam olarak oturmasını mı kastetti peki?
Ben de deneyen olmuşsa ihtiyaç halinde hazır bulundurayım diyorumAa çok iyiymiş, işe yarar gibi
Yok canım yaptırmadım. Çocuk doktorumuz ilerler ise dermatologa göster dedi her ay kendi bakıyor ve iyileşme var sorun yok diyor İşin garibi ben de yumurta alerjisi olabilir diye düşünüyorum zira sabah yumurta yersem sanki o gece daha huzursuz uyuyor. Ama dün tatlıda yumurta vardı mesela mışıl mışıl uyudu. Kulakta da sorun olmadı . Bu kızarıklık azarsa test düşünürümAlerji testi yaptırdın mı canım sen? Arkadaşın da aynısı olmuş bebeğinde. Alerji testi yapılmış deriden. Yumurtaya alerjisi çıkmış diyet vermiş doktor. Acaba oğlumun da mı öyle diye düşünmeye başladım. Çocuk alerji bölümü de her hastanede yok bakıyorum da.
Canım ben de montessori yatak istiyorum oğluma ama ne zaman yatabilir ki orda bilmiyorum. Şu an ahşap beşikte yatıyor. Hani sepet gibi olanların dikdörtgen olanı. Boyu 1m eni 60cm filandır herhalde. Ne zamana kadar yatabilir Burda ama?? Dönmelere başladı zaten giderek dar gelicek sanırım. Yaşına kadar gitmez gibime geliyor. E montessori yatak alsam bikaç ay sonra kullabilir mi ki??
Senin beşik nasıl küçük mü? Büyüyen beşiklerden filan mı yoksa onlar daha geniş oluyor benimkine göre.
Başka beşik almak ya da park yatak almak da saçma olacak şimdi 1sene sonra o da kullanılmaz ki. Napsam bilemiyorum...
Montessori alıp kenarlarına koruyucu mu alsam çarpmasın filan diye ?
Ya evt. Sen anlarsın belki ne zmn dikkat etmek lazım böyle şeylere. Eşimde ben de çöp şeylere bayılırız cola cips gibi. Ama çocuklara asla vermicem ama bizim de artık yemememiz lazım. Hala anlamıyorlar diye rahatım.Ben de acıktım diye elime cips aldim yiyordum .Oğlum oyle icli bakti ki boğazıma dizildiZaten 1 2 ay sonra eve o tarz şeylerin girmesini istemiyorum .
Ben her gun hazırlıyorum esim ise giderken indiriyor .Değilse dışarı cikmam mümkün degil -3 su anda
kayınvaliden keki çaya batırıp bana verse keske. çok makbule geçer şu an :)ay dun de kv diyor ki şu keki çaya batirip versem ne guzel yer. Kek dediginde portakal var suan yasak, yumurta beyazi yasak, şekeri soylemiyorum bilecocugu bana biraksan her seyi yediririm ne guzel diyor. E o yuzden sana birakamiyorum ya zaten
Bizim evde kilerde abur cubur çekmecesi diye ayrı bir yer var. Hızlıca akıllanmamız lazım.Ya evt. Sen anlarsın belki ne zmn dikkat etmek lazım böyle şeylere. Eşimde ben de çöp şeylere bayılırız cola cips gibi. Ama çocuklara asla vermicem ama bizim de artık yemememiz lazım. Hala anlamıyorlar diye rahatım.
Sami hocaya gidince gelişmeleri bildirimleri yazarsan sevinirim canım yine. 15 gün öncesi spoiler tadında güzel oluyorEvet canim, 2 gunden canima okudu. Butun disler gelince halimiz ne olur dusunemiyorum. Zaten ekstra huysuzluk uykusuzluk eklendiași zamani da geldi huniler cifter cifter
Baktım canım kuruluk yokArkasına da baktın mı canım?
yaaaaa keske yakin olsaydik canimkayınvaliden keki çaya batırıp bana verse keske. çok makbule geçer şu an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?