2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ondan almak istediğim için küçük beşik aldım birde dolap sadece , 1 yaşında alırım odasına kısmetse :)

Canım ben de montessori yatak istiyorum oğluma ama ne zaman yatabilir ki orda bilmiyorum. Şu an ahşap beşikte yatıyor. Hani sepet gibi olanların dikdörtgen olanı. Boyu 1m eni 60cm filandır herhalde. Ne zamana kadar yatabilir Burda ama?? Dönmelere başladı zaten giderek dar gelicek sanırım. Yaşına kadar gitmez gibime geliyor. E montessori yatak alsam bikaç ay sonra kullabilir mi ki??
Senin beşik nasıl küçük mü? Büyüyen beşiklerden filan mı yoksa onlar daha geniş oluyor benimkine göre.
Başka beşik almak ya da park yatak almak da saçma olacak şimdi 1sene sonra o da kullanılmaz ki. Napsam bilemiyorum...
Montessori alıp kenarlarına koruyucu mu alsam çarpmasın filan diye ?

Herkeste dişler ya çıkmış ya da yavaştan görünmeye başlamış. Bizde hala yok. Ayaklarının üstünde dursun diye uğraşıyoruz, ona da hiç güç vermeyip direkt oturmak istiyor. Yürüteç koyuyorum aralıklarla biraz en azından bassın ayaklarının üstüne diye, onda bazen tamamen ayakta duruyor ama biz bassın diye uğraşırken hiç güç vermiyor bacaklarına. Emekleme desen hiç teşebbüs yok. Yüzüstü koyunca ağlayıp sırtüstü dönüyor hemen. Oturmaya bayılıyor ama. Tek başına oturtunca çok hoşuna gidiyor. Tembel mi, niye böyle bu çocuk anlamadım. Halbuki doğduğu günden beri eli ayağı hiç durmayan bir çocuk.

bizimkinin disi asiri yavas cikiyor yaa sadece ucu var birinin. Ne zamandir da huzursuzlugunu yasiyoruz. Daha bu ilk diş işimiz zor gorunuyor yani

Forse canim sen eti lifalif yulafi rondodan gecirip kullanacaktin, ben de mi oyle yapsam acaba?

endiselenme kuzum, bizim oglan dogru duzgun dönmüyor bile, cani isterse belki nadiren dönüyor. Acayip tembel yani, işimiz var diş icin doktorumuz normali 8.ay demisti, acelesi yok yani.

bizimkinin disi asiri yavas cikiyor yaa sadece ucu var birinin. Ne zamandir da huzursuzlugunu yasiyoruz. Daha bu ilk diş işimiz zor gorunuyor yani
İlk diş daha zor gibi geldi bana. Aylar öncesinden başladı huzursuzluğu bizim çünkü. Belki hepsi aynı etkide çıkmıyordur canım.

Forse canim sen eti lifalif yulafi rondodan gecirip kullanacaktin, ben de mi oyle yapsam acaba?
ben yaptım hazır Yulaflı hipp aldım ama çokk az yedi. Daha da yer mi hiç bilemedim ya bulamaç gibi bişi. Çok çok aralarda veririm zaten bebe bisküvisi veriyorum tahıl için hatta tam buğdaydan ekmek bile tattırdım yoğurt içinde. Bilemedim canım asmdeki hemşire öyle şeyler verme bebeğine yemek yedir dedi :/

Karanfil yağı cilt yanıklarına neden oluyor. Afilim92 zeytinyağına karanfil atılan bi tarif vermişti onu yapacağım. Eşim benden korkuyor başka odaya git diyorum ama gitmez

Kızlar kolum kopuyor resmen ağrıdan!???

Sol kolum omzumdan parmak uçlarıma kadar ağrıyor. Bütün kaslarım çekiliyor gibi sanki 10kiloluk yük var kolumda. Resmen koyacak yer bulamıyorum kolumu yaa. Emziremedim oğlumu koluma koyunca kafasını dayanılmaz oldu iyice ağrısı. Diğer göğsümü verdim ama mecbur emzircem. Minoset içtim şimdi fayda eder mi bilmiyorum. Masaj vs yapıp ovuyorum yararı olmuyor. Ne oldu şimdi böyle yaa???

Of aynı valla dr alışacak bizi biraz zorlayacak dedi sabır dedi bakalım bu ay sadece tadım olsun dedi bakalım. E bebek den hipp gece muhallebisi aldım yarın onu deneyeceğim

Geçmiş olsun benim de çok dökülüyor kısacık kestirdim o yüzden

Boyun fıtığı olmasın bi baktır istersen benim de bu şekil başlamıştı şikayetim dikkat et ya da yataktan falan emzirmek için alırken tere hareket fala mı yaptın

O zaman eşini 1 yaşa kadar gidelim die ikna etmeye çalış olmadı ben kendim götürücem de benim de geri onu takma sağlık olsun büyür elbet die düşünüyorum

İlk diş daha zor gibi geldi bana. Aylar öncesinden başladı huzursuzluğu bizim çünkü. Belki hepsi aynı etkide çıkmıyordur canım.
aynen ya bitirdi beni bu diş vallahi bitirdi. Gece 3e kadar oturdu sabah 7de geri agliyor emse de uyumadi.
benim doktorum muhallebi verebilirsiniz dedi, su veya anne sutu ile. Dondurucuda da anne sutu var, kullanmazsam ziyan olacak o yuzden muhallebi yapip veresim var. Yulaf kotu bir sey degil ki. Ayrica asm deki yemek yedir diyor da yaptigimiz yemekler yagli baharatli tuzlu salçali benimki daha tadim yaparken kakada oldugu gibi cikiyor ne yerse, o bagirsaklar yemek sindirecek bir durumda degil ki suan

Üst dişin yanındaki sol diş geldi. Şimdi sağ taraftaki kabarmış ama hala gelmedi . Bizim kızlar çok erkenci cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…