2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@cisse0932 sana yazmıştım etiket koymamışım

Evet bende kadın doğumcuma bile güdemedim bu tahlili de 6. Ay aşısına gidince aklıma geldi de dedim bi baktırayım kendimi iyi hissetmiyorum çünkü. Gitmek lazım gerçekten.
ona da gitmek lazim yaa bende birkac kere adet oluyorum gibi basladi devami gelmedi. Ama ne zaman gitsem kadinin randevulari dolu, benimki kontrol olacak aradan girerim de bekleyemiyorum oglanla birlikte.

Bende birgün kendi evimiz olursa montesori oda istiyorum yaaa, alırsan muhakkak paylaş benimle :))

Trifix i-size 2 cnm
Tabii paylaşırım canım.
Zaten sitelerde gözüme bir yeri geçen yıldan kestirmiştim, boyasız doğal ahşap yapıyor
Ev de en kısa zamanda kısmet olur inşallah, biz borcunu ödüyoruz şimdi zor ama ev sahibi derdinden iyi

Gecmis olsun .Kendimizi ne cok ihmal etmisiz .Dun aşıdan once ben de tahlil verdim canim. D vit eksik ,B 12 alt sinira yakin, iyi kolestrol olmasi gerekenden yuksek ,bir kac degerde daha sıkıntı var .Dr bir seyler yazdı. Telefonda barkod verdi .Allah razı olsun degilse ilac yazdirmaya tekrar gidemezdim .Sac dokulmem gecmezse cildiyeye gitcem ayni sonuçlarla.

Benim b12 de çok düşük 130 sanırım. Amaaan şu bir iki yılı atlatıp toparlasak inş

Sağlık ocağında da bastırabilirsin boy kilosunu aşı için gitmek gerekecek bu ay zaten yani 1 yaşına kadar gitmesi iyi olur tabi tek götür sen de ona da mı sorun eder
Canım sağlık ocağına götürüyorum her ay aşı için ama istediğim cevapları alamıyorum ki. Benimki daha 7 kilo olmadı mesela 6 aylığız. Persentilde çok geride. Gelişimi nasıl diyorum hemşireye ben bilemem doktora sor diyor. Doktora soruyorum anne sütüyle besle sadece diyor. Mamayı bırak diyor e nasıl bırakayım bu durumda kadın da o alanda uzmanlaşmamış ki haklı kaçamak yorum yapmakta. Asm dekilerin hepsi birbirinden tuhaf. Şimdi ben mamayı arttırıcak mıyım çocuk doyacak mı hepsi soru işareti. Ama eşimegöre doktor da birşey demiyormuş kilosuna boyuna bakıyormuş tamam.

seni anlıyorum ben de öyle düşünüyorum ama hiç götürmemekten iyidir diye dedim çünkü bizim gözümüzden kaçan şeyler olabilir şahsen ben ilk defa bebekle uğraşıyorum
Kesinlikle haklısın zaten aklımda bir sürü soru vardı. Kilo mama aşılar vs. En kötü öyle yapayım yapacak birşey yok. Ama benim kızdığım ve üzüldüğüm nokta şu ki bu bizim evladımız ve onun için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Hastaneye vereceğimiz 60 lira bizi batırmayacak ama kurtarmayacak da. Aynı şeyleri başka konularda da yapıyor iyice sinirlerim bozuldu artık
Evet ben de gerekli olduğuna inanıyorum ve asm de pek birşey yapılmıyor yukarıda da özetledim mesela. İnsan sorduğu şeye cevap alamıyor.
Canm kendi kendine uyumayi ogrenmismi bebegi nekadar zamanda sonuca varmski acaba. Benmki sallanmadan uyuyamio yada bebek arabasndaysa bebek arabasida hareket halindeyse anca uyuyo
Canım onunki uyuyor kendi kendine. Ve kısa sürede alıştı. O daha 4 aylık falandı rutin uyguluyordu. Banyo kitap masal vs emzik ve uyku arkadaşı da kullanıyor. Aklında birşeyler varsa sorabilirim yine

İyi akşamlar kıZlar bebeklerinizin yatağı kaç cm yüksekliğinde ve nasıl ortopedik mi yarı ortopedik mi sünger mi yaylı mı biz 5cm ilk bi yatakta yatırıyoruz ama nette 6. Aydan sonra yatak seçimi de değişiyormuş yazıyor

Bizimki cift kişilik visco yatak.
Benimle uyuyor paşam

Benimkide sürünmeye başladı ama daha yere indirmedim soğuk diye, koltukta sürünüp duruyor. Oyyy daha evi güvenlikli hale getirmek lazım, bi sürü şey almak lazımm poff

Biberonu önce mama zannediyor su olduğunu anlayınca püskürtüp ağlamaya başlıyor
Bana taa hamileyken bi arkadaşım wee babynin minik suluklarından almıştı 30 ml biberon, onunla veriyorum suyu canım mama verdiğim biberonla verince dediğin gibi mama sanıp ağlıyor. Ben sürekli teklif ediyorum 50 cc anca içiyordur tabi birazını geri çıkartıyor falan

Ben 6 ay kontrolüne götürdüm canım ama bi daha acil bişey olmazsa götürmüycem. Asmdekiler çok ilgili bizim. Doktorda farklı bişey söylemiyor. En azından benim gittiklerim öyle pek ilgili değil. Belki bende devlete giderim randevulu gidince sorun olmuyor hemen giriyordum ben.

Ne yiyor yatarken acaba aç mı kalıyor büyüdüler artık sık kalkıyor yada diş sancıları başladı en fenası

Mama da içiyor beni de emiyor canım ya. Doymuyor mu anlamadım. Bazen 60lık mamayı bitirmiyor bile ama beni emiyor arkasından. Diş dedi doktor da 2aydır ne dişi yaa? Beyazlık var diş etlerinde ama çıkan yok daha. Jel de sürüyorum pırasa filan veriyorum kaşısın diye yok.

Düşünmez miyim en çok düşündüğüm şey o canım ya..bizde beslenme sıkıntısı var. 5dk sonra da emiyor ağlıyor. 3saat sonra da emiyor. Kaç kere denedim yatay pozisyona gelince daha çılgın gibi ağladı. Sadece 3-4 kere sakinde beşiğindeyken yağmur sesi açtım bacağına pat pat yaptım uyudu yarım saatte filan ağlamadı da hiç. Sevindim ben de oh ne güzel alışıyor böyle uyumaya diye. Ama sonra yine ağlama krizleri olmaya başladı. 4-5-6saat uyanık kalıyor koca adam gibi dün 1e doğru ancak uyudu. Oynuyor gülüyor şımarıyor gecenin 12sinde ya. Gözleri kıpkırmızı olmuş halbuki. Ben de sen gibi 2saat uyanık kalınca rutin uygulayıp yatırsam mı beşiğine acaba? Uykusu olmasa da??

Diş olabilir canım ama 2aydır böyle bezdim valla ya. Günde 180cc içiyor bazen bırakıyor da. Gece yine uyanınca bi vericem mama bakalım uyuyacak mı. ??

Hadi hayırlı olsun darısı başımıza canım :) çıksa da rahatlasak artık ya..

Aynen derin uyumuyor demek ki. Pat diye açıyor gözleri beşiğe alınca. Ben artık kaçta uyuduk kaçta kalktık ne kadar emzirdim hatırlamıyorum bile. Devreler yandı resmen. Mutfağa gidiyorum bişey almaya gidince unutuyorum ne yapcaktım diyorum. Banyoya götüreceğim kirli çamaşırı mutfağa götürdüm bu gün. Hunilere az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…