- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.561
Teşekkür ederim. Çok zor gerçekten bebeklerin hastalığıGeçmiş olsun kızlar allaj şifa versin
Bende duymuştum doktor söylemişti gece beslenmeleri 1e düşüyormuş hatta hiç kalkmayabiliyorlarmış bile 9.aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı kalmıyormuş uyanırsa da alışkanlıltan uyanıyormuş tabi bizi ataklar dişler vurmazsa :)
Geçmiş olsun canım çokOğlumu doktora götürdük. Hava verdiler, bir sürü de ilaç. 4 gün sonra kontrol var. @demlicaykeyfi senin oğlun gibi oldu sanırım benimki de
Aynı bizimde babasında duruyor başkasında duruyor beni görünce ağlıyor ya beni sevmiyor ya bensizliğe dayanamıyor :)
Canım bizimki sağını solunu emerken doğru şekilde alıyor ağzına ama ağzındayken çıkartıp tekrar tekrar deniyor sağ sol aa doğru taktı derken o sırada haliyle emzik elinden düşüyorbiraz oyuncak yaptı sanırım ama bana da tamamen kendisi alınca kolay olacak gibi geliyor şöyle düşünce kendi tutup taksa ağzına problem yok :)
Forse bizim gece 6 ay doldugundan beri 2 kere beslenme 1e düştu. Bazen de hiç uyanmiyor beslenmek için. Ama emzik istiyor bazen veya uyanıp geri uyuyamayinca çağırıyor. Mamayı saatli verdiğim için net olarak biliyorum neden uyandı şimdi diye
Bence 1 yaşı falan gözden cikaralimBemim kızda uyanıkken emziğiyle çok oynuyor ve konuşuyor. Yanına düşürdüğünde dönüp alabiliyor. Ama uyurken emzik için ağlıyor almak gibi bi çabası yok henüz. Ya bu emzik çoğu zaman kurtarıcı oluyor tamam ama off gece emzik yüzünden uyanmaları
Bence 1 yaşı falan gözden cikaralim
Sen ücretsize ayrılacaktın canım ne oldu? Anlıyorum seni benim oğlan bir hafta kadar söylediğin saatlerde yattı perişan oldum. Şimdi düzeldi gibi maşallah diyeyim ama şimdi de 3 gündüz uykusundan 2 ye geçmeye mı çalışıyorum anlayamıyorum problem yaşıyorum. Geç yatması sen de geç kalkacak olduktan sonra onemli değil söylediğin gibiAslında işe gitmediğim zamanlar çok problem değil. Şuan izinliyim mesela ikimizde yeni uyandık beraber yatıyoruz hala. Ama bide en erken 11lerde yatıyor. Çoğunlukla da 12 1 falan. İşe giderken çok sıkıntı uyku işi
Sen ücretsize ayrılacaktın canım ne oldu? Anlıyorum seni benim oğlan bir hafta kadar söylediğin saatlerde yattı perişan oldum. Şimdi düzeldi gibi maşallah diyeyim ama şimdi de 3 gündüz uykusundan 2 ye geçmeye mı çalışıyorum anlayamıyorum problem yaşıyorum. Geç yatması sen de geç kalkacak olduktan sonra onemli değil söylediğin gibi
HiçŞimdi iki hafta kardeşim gelecek benimle iki hafta daha çalışacam. Sonrasında çoğunlukla izin kullanacam 20 gün iznim var parça parça kullanabilmek için arada çalışırım. muhtemelen martın 15inde ayrılırım. Sen ne zaman ayrılacaksın?
Hiçhiçbir zaman. İkinci bebede artık...
İnşallah sağlık sorunu değildir canım atağa razıyımGunaydin kizlar .Hasta bebisler ve annelerine gecmis olsun .
serenity16 bahsettigin durumu gece biz de yasadik .3 saat uyanik kaldi .Yani yari uykulu gibi .Hem homurdaniyor ,hem eller ve kafasi durmuyor .Ataktan olabilir .
Benimki dönüp almıyor deniyor ama çok nadir tutabildiği bende emzik zincirini beşiğin yan korumasına taktım ordan çekip tutuyor bazenBemim kızda uyanıkken emziğiyle çok oynuyor ve konuşuyor. Yanına düşürdüğünde dönüp alabiliyor. Ama uyurken emzik için ağlıyor almak gibi bi çabası yok henüz. Ya bu emzik çoğu zaman kurtarıcı oluyor tamam ama off gece emzik yüzünden uyanmaları
Sürekli böyle değil sanırım canım ? Bir sıkıntısı olabilir veya ataktasiniz galiba o çok etkiliyor. Boyle dönemlerde eğitim denemeGünaydın kızlar gerçi bana gün mü aydı ne oldu bilmiyorumbizimki sabaha kadar gözler kapalı mırın kırın halinde derin uykuya geçemiyor. 7.30 da uyuttum kucağımda taşıyarak zorla 8.30 da kalktı 10.30 da kalktı 11 de kalktı emzirdim zorla uyuttum sonra 12.30 da kalktı bür türlü uyumadı 2 ye kadar falan. Sonra biraz uyudu ne kadar bilmiyorum tekrar mırın kırın ordan oraya atma kendini sarhoş gibi. Haaa gece 2 de gazı oldu kaka yaptı bide. Benim sağ kolum uyuşuk ve ağrıyor sırtım berbat eşimin işleri çok yoğun yorgun. Ben de 1 haftadır falan böyle yaptığı için zaten uykusuzum. Sonra 6.30 da kalktı biraz kaka yaptı değiştirdim uyutmaya çalıştım ayağımda bile salladım uyumadı babası aldı. O zorla uyuttu güya adam sabah biraz uyuyup gitcekti işe bıgün. 6.30 dan 8.30 a kadar 4 kere falan kalktı uyuttuk. Sizce neden böyle kuzlar ya ? Ataktan olabilir mi? Derin uykuya geçemiyor bir türlü. Uyku eğitimi vereyim dedim koydum yatağa tam 45 dak almadım mırın kırın edince pişş dedim sonra ağlamaya başladı almadım kısa ağlamalardı en sonunda delirmeye başladı sakinleşsin diye beni görecepi yere geldim beni gördü daha da delirdi ve aldım en sonunda başlarım eğitimine dedim napim NasilYarDiyeyim sence sorun ne ? Oof off berbat durumdayız
Cnm benmki de öyle, uyusa bile uykusunda sürekli Bi ağlama feryat etme, inleme. Korkuyorum biyeri mi ağrıyor diye ama uyanınca hiçbişeyi yok. Uyku akıyor gözünden ama yatağa yatırdığım da uyumamak için çıldırıyor. 30dk dan fazla uyuyamıyor. Ben de mahvoldum ve aksi gibi eşim de çok yoğun. Sanırım 23/26hafta atağı böyle bişeyGünaydın kızlar gerçi bana gün mü aydı ne oldu bilmiyorumbizimki sabaha kadar gözler kapalı mırın kırın halinde derin uykuya geçemiyor. 7.30 da uyuttum kucağımda taşıyarak zorla 8.30 da kalktı 10.30 da kalktı 11 de kalktı emzirdim zorla uyuttum sonra 12.30 da kalktı bür türlü uyumadı 2 ye kadar falan. Sonra biraz uyudu ne kadar bilmiyorum tekrar mırın kırın ordan oraya atma kendini sarhoş gibi. Haaa gece 2 de gazı oldu kaka yaptı bide. Benim sağ kolum uyuşuk ve ağrıyor sırtım berbat eşimin işleri çok yoğun yorgun. Ben de 1 haftadır falan böyle yaptığı için zaten uykusuzum. Sonra 6.30 da kalktı biraz kaka yaptı değiştirdim uyutmaya çalıştım ayağımda bile salladım uyumadı babası aldı. O zorla uyuttu güya adam sabah biraz uyuyup gitcekti işe bıgün. 6.30 dan 8.30 a kadar 4 kere falan kalktı uyuttuk. Sizce neden böyle kuzlar ya ? Ataktan olabilir mi? Derin uykuya geçemiyor bir türlü. Uyku eğitimi vereyim dedim koydum yatağa tam 45 dak almadım mırın kırın edince pişş dedim sonra ağlamaya başladı almadım kısa ağlamalardı en sonunda delirmeye başladı sakinleşsin diye beni görecepi yere geldim beni gördü daha da delirdi ve aldım en sonunda başlarım eğitimine dedim napim NasilYarDiyeyim sence sorun ne ? Oof off berbat durumdayız
Atakta 23 26 canım. Sürekli değildi hatta çok güzel uyurdu 1 aydan fazladır böyle oldu 19 hafta atağından beri. Bittim artık bi uyusam 48 saat uyurum yani.Sürekli böyle değil sanırım canım ? Bir sıkıntısı olabilir veya ataktasiniz galiba o çok etkiliyor. Boyle dönemlerde eğitim deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?