- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.541
hadi yaa iyi yapmışsın bebebk bu hastalanınca biz çekiypruzAllah sifa versin canim. Antibiyotik verdi bize 10 gun. Havayi da 4 kere veriyorduk, cok rahatlatiyor.
Biz de kv.ye yemege gittik, gorumcenin bogazi agriyormus, uzak duruyordu, meger ondanmis. Ogrenince hemen kalktim. İlla pisman edecekler illlllllaaaaaaaaaaaaa
biliyorsunuz zaten 1 kere bronsit oldu, valla katil ederler adami bunlar. Onlara hava hos tabi olan bana oluyor nasilsahadi yaa iyi yapmışsın bebebk bu hastalanınca biz çekiypruz
Canım ne kadar vermeliyimMarketlerde satiliyor cnm kaynatip guzelce ez catalla suyu ile birlikte yedir hemen kakasi duzeliyor.
6.ay aşisindan sonra beter olmuyor mu, bizim daha zamani gelmedi ama obur asilarda hep uyku iyice bozulduBu 6. ay hakikaten zormuş arkadaş. 7. ayda uykular düzeliyor ama. Direnelim. Kesintisiz gece uykusuna geçilecek. Heyecanlı ve umutluyum
Babasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyor
Aynı bizimde babasında duruyor başkasında duruyor beni görünce ağlıyor ya beni sevmiyor ya bensizliğe dayanamıyor :)Aa aynı durum bizde de mevcut akşam yemek yemek icin büyük oğlum a verdim çaktırmadan mutfaktan izledim onlari gayet iyiler ama beni bir görüyor sanki biryerini cimciklemişsin gibi aglamaya başlıyor çıldırıyor resmen pofffff sesi kulaklarımda çınlıyor çocuğun
Canım bizimki sağını solunu emerken doğru şekilde alıyor ağzına ama ağzındayken çıkartıp tekrar tekrar deniyor sağ sol aa doğru taktı derken o sırada haliyle emzik elinden düşüyoroinone27 benim oğlan dün emziği doğru koymayı öğrendi canım ama hala ben koyayım diye bakıyor o da olacak inşallah. Siz ne durumdasiniz
Amin inşallah ya. Hava makinesi yok bizde, o yüzden orda verdi bir kere. Pazartesi tekrar gideceğiz, o zamana kadar bir sürü şurup verdi, fitil devam.Allah sifa versin canim. Antibiyotik verdi bize 10 gun. Havayi da 4 kere veriyorduk, cok rahatlatiyor.
Biz de kv.ye yemege gittik, gorumcenin bogazi agriyormus, uzak duruyordu, meger ondanmis. Ogrenince hemen kalktim. İlla pisman edecekler illlllllaaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Doktordan geldik bizde. Sprey verdi burnu için, günde üç kez verin dedi. Başka ilaçlar da verdi. Pazartesi günü kontrole gideceğiz.
kim diyor ? :)))) inşallah öyledir ya şimdi bir umut sardı gerçekten kim diyor ?Bu 6. ay hakikaten zormuş arkadaş. 7. ayda uykular düzeliyor ama. Direnelim. Kesintisiz gece uykusuna geçilecek. Heyecanlı ve umutluyum
Bu 6. ay hakikaten zormuş arkadaş. 7. ayda uykular düzeliyor ama. Direnelim. Kesintisiz gece uykusuna geçilecek. Heyecanlı ve umutluyum
Teşekkür ederim. Kimse olmaz hasta inşallah çok zor, üstüne bi de oğlum da hasta, of of
madamhd demlicaykeyfi sağolun kızlar valla hasta olmaları çok kötü yaş bebeklerin hep mız mız uykusuz ve aglamakli içim gidiyor elden biseyde gelmiyor 10 yıl yaslandim sin birkac gun içinde valla evin tadi neşesi olmuyo hiç
Geçmiş olsun kızlar allaj şifa versinAmin inşallah ya. Hava makinesi yok bizde, o yüzden orda verdi bir kere. Pazartesi tekrar gideceğiz, o zamana kadar bir sürü şurup verdi, fitil devam.
kim diyor ? :)))) inşallah öyledir ya şimdi bir umut sardı gerçekten kim diyor ?
Bende duymuştum doktor söylemişti gece beslenmeleri 1e düşüyormuş hatta hiç kalkmayabiliyorlarmış bile 9.aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı kalmıyormuş uyanırsa da alışkanlıltan uyanıyormuş tabi bizi ataklar dişler vurmazsa :)Ay hadi inşallah da bilginin kaynağı kim, ne?
Ay bi heyecan sardı sayılı gün çabuk geçerBu 6. ay hakikaten zormuş arkadaş. 7. ayda uykular düzeliyor ama. Direnelim. Kesintisiz gece uykusuna geçilecek. Heyecanlı ve umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?