2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa iyi yapmışsın bebebk bu hastalanınca biz çekiypruz

cok gecmis olsun canim yaaa. Allahim bitsin artik şu kiş

Bu 6. ay hakikaten zormuş arkadaş. 7. ayda uykular düzeliyor ama. Direnelim. Kesintisiz gece uykusuna geçilecek. Heyecanlı ve umutluyum
6.ay aşisindan sonra beter olmuyor mu, bizim daha zamani gelmedi ama obur asilarda hep uyku iyice bozuldu

Çok geçmiş olsun canım. Bu Temmuz bebelerinden hasta olmayan kalmadı heralde

Babasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyor

Aynı bizimde babasında duruyor başkasında duruyor beni görünce ağlıyor ya beni sevmiyor ya bensizliğe dayanamıyor :)
oinone27 benim oğlan dün emziği doğru koymayı öğrendi canım ama hala ben koyayım diye bakıyor o da olacak inşallah. Siz ne durumdasiniz
Canım bizimki sağını solunu emerken doğru şekilde alıyor ağzına ama ağzındayken çıkartıp tekrar tekrar deniyor sağ sol aa doğru taktı derken o sırada haliyle emzik elinden düşüyor biraz oyuncak yaptı sanırım ama bana da tamamen kendisi alınca kolay olacak gibi geliyor şöyle düşünce kendi tutup taksa ağzına problem yok :)

Amin inşallah ya. Hava makinesi yok bizde, o yüzden orda verdi bir kere. Pazartesi tekrar gideceğiz, o zamana kadar bir sürü şurup verdi, fitil devam.

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Doktordan geldik bizde. Sprey verdi burnu için, günde üç kez verin dedi. Başka ilaçlar da verdi. Pazartesi günü kontrole gideceğiz.

Amin inşallah ya. Hava makinesi yok bizde, o yüzden orda verdi bir kere. Pazartesi tekrar gideceğiz, o zamana kadar bir sürü şurup verdi, fitil devam.
Geçmiş olsun kızlar allaj şifa versin
kim diyor ? :)))) inşallah öyledir ya şimdi bir umut sardı gerçekten kim diyor ?
Ay hadi inşallah da bilginin kaynağı kim, ne?
Bende duymuştum doktor söylemişti gece beslenmeleri 1e düşüyormuş hatta hiç kalkmayabiliyorlarmış bile 9.aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı kalmıyormuş uyanırsa da alışkanlıltan uyanıyormuş tabi bizi ataklar dişler vurmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…