2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağlık ocağından geldik oğlum hiç kilo almamış hatta vermiş bile olabilir kıyafetle tarttılar çünkü. Normal mi acaba ya? Geçen ayki çıplak kilosu ile bu ayki kıyafetli kilosu aynı
Tartı bozuk olabilir belki canım veya farklı yerlerde ölçüm yapıldıgı için olabilir. Bizim çocuk doktoru ve saglık ocagı arasında fark vardı. Kilo verdiğini pek sanmam, bence başka bir yerde tekrar tarttırabilirsin.
 
hava durumu uygulamasi oyle gosteriyor canlar ama cts +++6 dereceymis insallah kar kalkar + bir derece goruruz. Yerler suan jilet gibi diyor esim
ya bizim minnak önceki gün evde çok mızıldadı, ne yapsam susmadı, herhalde gezmek istiyor dedim ve haklıymışım. Kar tulumunu giydirip arabaya oturttuğum an sustu. Neyse, çıktık ... yalnızca asfaltta kar erimişti. kaldırımlarda brlki 10 cm kadar ezilmiş kar vardı. Sirk gösterisi gibi bata çıka o kaldırımlarda bebek arabası süreceğim de varmış. Şu an kar hala duruyor, gündüz biraz ısınsa bile gece yine donar her yer bence. 2-3 gün önce haberlerde 10 günlük bir soguktan bahsediyordu çünkü
 
Hasta olanlar geçmiş olsun inş hemencecik iyileşirsiniz. Şu kışı biz de bebişlerimiz de hasta olmadan güzelce atlatırız inş.

Sidefer kan ilacını verenler ?!
Açtıktan sonra dolaba koyun yazıyor. Dolaptan nasıl vericez soğuk olur öyle de?
 
nevesta81 çok geçmiş olsun. Bende işyerinden eve influenza taşıdım. Bebeklerin hastalığı cok zor kendim ayrı kız ayrı perişan olduk. Hastalığı bulaşıcıydı anneme gelin kızada geçti ailecek serildik. Kıza bakacak kalmayınca 10 gün rapor aldım. Haftaya perşembe döneceğim ama bir yanımda korkuyor
 
soguk veriyorum canım , bir sorun olmadı
 
ya seninde çok zor olmuş, geçmiş olsun canım o nasıl bir virüs acaba, benim işim Allahtan eve çok uzak değil, İstanbul'da bu büyük nimet gerçekten. Şimdi sağolsun müdürümüzde birşey olursa hiç tereddüt etme git dedi ama nede olsa özel sektörde bir taraftan başka dönüşler alabiliyorsun.
Benimde tek sağlam kayınvalidem kaldı, inşallah o sağlam kalsın yoksa yandık iki bebeyle.
 
cok sag ol canim. Allah sifa versin
Babasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyor
hep oyle yaa anneye tum naz niyazlari
ay bu kis bir bitemedi yaa
Dışarı çıkmadanda hasta olunuyormuş test ettim onayladım
gecmis olsun canim yaa. Onun canli ornegi benim işte 2 kere hasta oldum daha ocak basindayiz. Bebege gecmesin diye cift maskeyle gezdim, yuzumu yikamaktan egzama gibi olmus.
 
Bizde de 4. ayda aynı durum olmuştu. Ben işteyken bir öğün mama alıyodu onun dışunda sadece beni emiyodu. Demek ki doymuyor diye düşünerek mamayı arttırdım ve sonraki ay kilo aldı
Çişli bezleri normal gibi geliyordu bana aslında ama mamayı normalden fazla yapsam da içmiyor
Sağlık ocağında şimdiye kadar hiç ama hiç yorum yapmadılar ölçüp aşıyı yapıp gönderiyorlar. Geçen ay kilo alımını sormuştum çocuk doktoruna danış dediler

Sağlık ocağındaki tartı genelde fazla tartıyor bir de onu düşünüyorum haftaya doktora gidince bakalım nasıl çıkacak. Evde birkaç kez beraber tartılıp aradaki farka baktım geçen ayla hemen hemen aynı çıkıyordu ama hiç kilo almadığına ihtimal vermemiştim.
 
Dirençli grip virüsüymüş internette alt tipinde domuz gribide yazıyor. Gerçekten berbattı kimden kaptığıma kadar biliyorum ama olan oldu iste
 
boşver canım kar iyidir. olmasaydı salgınlar daha beter olurdu. geçen kış , kış gibi değildi. Ben seviyorum bu halini. üşümeyecek kadar lüksümüz varsa o yeter :) bir de tabi dışardan hastalık taşımayan babalar olsa daha bi tatlı olurdu :)
 
Genel sağlık durumu iyiyse yine de endişelenme canım. Doktor bir sıkıntı görürse söyler o vakte kadar canını sıkma boşuna. Bir de bazen almayıp almayıp bir haftada alıyorlar.
 

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm zor bir gece olmuş inşallah daha iyisinizdir
 
Kızlar selam,
Bugün karşı komşum hem yakın arkadaşımla bebeleri aşıya götürelim dedik . Onunki 2 ay benimki 6 ay aşısı. Gittik bende tahlillerimi verdim. Arkadaşıma da bahaneyle bebek arabasını aldırdım yok sıra olur falan filan sonra dönüşte eve gitmedim farklı yola saptım napıyorsun dedi dedim sürpriiiz kahvaltıya gidiyoruz yeter ev ev dedim. Çok güzel bir mekan var burda oraya gittim çocuk katı ayrı oyun odalı emzirme odalı falan. Benimki de arabada uyudu puseti taktım arabasına baya nerdeyse kahvaltıyı bitirene kadar uyudu sonra arkadaşın minik paşa ağlayınca uyandık ama cam kenarına koydum arabaları izledi baya. Süper oldu. Ohhh dünya varmış. Karar aldık her hafta 1 gün yapcaz. Biri kuaför olur.
 
Kızlar sağlık ocağından geldik oğlum hiç kilo almamış hatta vermiş bile olabilir kıyafetle tarttılar çünkü. Normal mi acaba ya? Geçen ayki çıplak kilosu ile bu ayki kıyafetli kilosu aynı
Benim oğlum da geçen ay kilo almadı. Boy ve baş çevresi normal persentil içinde ise normal karşılıyorlar.
sanırım o virüs bizi buldu, eşimde kötüymüş şimdi kusma başlamış. Ben işe başladığım anda hastalandım, imkanın varsa dışarı çıkma bencede.

Dışarı çıkmadanda hasta olunuyormuş test ettim onayladım
geçmiş olsun kızlar iyi Bakın kendinize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…