- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.481
Dun ve önceki gece gazdan uyuyamadi .Cok agladi kabizdi bir de .Bu gece de uyumak istemedi .Farkli saatlerde uyanik kaliyor .Ağlıyor mu yoksa sadece uyumuyor mu canım? Belki aynı saatlerde uyandığı için vücudu istemsizce o saatte uyanıyordur. Ben çalışırken bi süre sonra sabahları alarmdan 3-4 dk önce kalkmaya başlamıştım vücut alışıyor aynı saatte kalkmaya. Belki öyle bişeydir diye düşünüyorum artık.
Kabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Gecmis olsun canim .Su kisi bir atlatsak hayirlisiylaKabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Peki bu alerji belirtisi mi?Bu bahsettiğin muzda oldu bizde. Lifmiş iplik gibi olanlar. Ama kabakta olduğu gibi çıkmıştı turuncu turuncu
Benimki de gece öyleydi kaldırdım babasına verip gittimKafayı yiyeceğim artık. 4 saattir uyanık ve sürekli ağlıyor. Kendimi camdan atasım var, sonra babası ile ne yaparsa yapsınlar
canim cok gecmis olsun, refloru hap olarak emzirenler icebiliyor muymus?Kabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
hava durumu uygulamasi oyle gosteriyor canlarBana da mantıken bizim taraf soguk gibi geliyor da demlicaykeyfi - 12deyince Eryaman soguk herhalde dedim. Belki bir kerelik birşeydi
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarKabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Kızlar sağlık ocağından geldik oğlum hiç kilo almamışhatta vermiş bile olabilir kıyafetle tarttılar çünkü. Normal mi acaba ya? Geçen ayki çıplak kilosu ile bu ayki kıyafetli kilosu aynı
Geçmiş olsun canım burda da salgın varmış markete gitmeye bile korkar oldum. Umarım bakıcı kolay atlatırKabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Anladım canım umarım düzene girerDun ve önceki gece gazdan uyuyamadi .Cok agladi kabizdi bir de .Bu gece de uyumak istemedi .Farkli saatlerde uyanik kaliyor .
Bir de uyuyup uyandigi hic belli degil .Her saat mutlaka uyaniyor .
Ebe bişey demedi mi canım kilosu persentile göre iyiyse normal olabilirKızlar sağlık ocağından geldik oğlum hiç kilo almamışhatta vermiş bile olabilir kıyafetle tarttılar çünkü. Normal mi acaba ya? Geçen ayki çıplak kilosu ile bu ayki kıyafetli kilosu aynı
Değil galibaPeki bu alerji belirtisi mi?
Ben evde hap olandan almıştım, dr. emzirme ile ilgili bir problemden bahsetmedi ama bana şase yazdı hem sıvı almış olursun dedi. Bende öyle yaptım, özellikle emzirdiğimi söyledim çünkü. Ben evden bu hafta çıkmaya başladım ve hastalıklarda başladı.canim cok gecmis olsun, refloru hap olarak emzirenler icebiliyor muymus?
Bende de sindirim sorunlari basladi da bana nereden gecti anlayamiyorum ya evden cikamamaktan sikayetci bir insanim.
Babasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyorGünaydın kızlar dün pek yazamadım kızım kucaktan indiği an çığlıkları bastığı için çok yorgundum mesajları okudum alıntıladım hep kaldı. Dün 1 saat bankada işim vardı hava çok soğuk olduğu için kızımı apartmandan bi arkadaşıma bıraktım. 15-20 dkda bi aradım duruyor hiç ağlamıyor falan dedi seside gelmiyordu 1-2 fotoğrafta atmış. Ben geldim beni görünce başladı ağlamaya kızımın nazı bana geçiyor sanırımyada onu bırakmam zoruna gitti bunu tüm güne yaydı kendisi
@Susammmmm canım doktor bu uyumama sorunuyla ilgili bişey demiyor mu şu an en az uyuyan senin bebeğin sanırım
Cok gecmis olsun cnm, ne olacak boyle ya ben korkudan disari cikamiyorum. Bir gergedan virusu diye bir sey cikmis. Ins duzelirsiniz cnm.Kabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Aa aynı durum bizde de mevcut akşam yemek yemek icin büyük oğlum a verdim çaktırmadan mutfaktan izledim onlari gayet iyiler ama beni bir görüyor sanki biryerini cimciklemişsin gibi aglamaya başlıyor çıldırıyor resmen pofffff sesi kulaklarımda çınlıyor çocuğunBabasının yanında mutlu mesut oturan çocuk ben odaya girdiğim an çığlık atan bi cadıya dönüşüyor
sanırım o virüs bizi buldu, eşimde kötüymüş şimdi kusma başlamış. Ben işe başladığım anda hastalandım, imkanın varsa dışarı çıkma bencede.Cok gecmis olsun cnm, ne olacak boyle ya ben korkudan disari cikamiyorum. Bir gergedan virusu diye bir sey cikmis. Ins duzelirsiniz cnm.
Çok çok geçmiş olsun, kolayca atlatırsınız inşallahKabus gibi bir geceden çıktık kızlar fena bir salgın var, dün işten direkt hastaneye gidip serum aldım tahliller yapıldı ve dr. antibiyotik birde reflöre devam dedi, hastanenin acili ful dolu herkesin sorunu aynıydı. Tam eve döndük dinleneceğim derken benim taklacı güvercin kusmaya başlamış, hemen onu hazırladım ve başka bir hastaneye gittik, burada da durum aynıydı bebişime serum takıldı ama yine damar yolu bulunana kadar yarım saat ağladı. Gece 01 de eve döndük, dün hiçbirşey yemeden geçirdim, sabah işe gelemem diyordum ama 4 saatlik uykuyla toparlayıp sabah işe geldim. Bebişte iyi maşallah. Dr.kusma ve ishal düzelene kadar sadece mama ver ek gıdayı kes sonra bir daha konuşuruz dedi. Muhtemelen benden bebeğe bulaşmış, inşallah diğerine bulaşmaz ama şimdide bizim bakıcının midesi bulanıyordu.
Bu Ankara'yı buruşturup komple çöpe atacağım yaEryamana yakın yerdeyiz ve - 11,-12 oluyor cnm aynı Çankaya gibi fark yok:) eryaman içi farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?