2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Niye böyle oldu ki cnm diş sıkıntısı mı atak mı acaba, bizimkinds de bu aralar ekstra huysuzluk var gün içinde umarım uyur da sen de dinlenşrsin cnm

Biz de bugün uyuyamadık gözü kapalı mızırdandı durdu sabaha kadar dişi çıkıyor 3 gündür ucu sivri sivri elime geliyor belki sizinde diş geliyordur 20 gün önce çok ağlıyor huysuz kesin bişey var diye dr a gittik meğer diş huzursuzluğuymuş

Mayıs ayında bizde didime otele gideceğiz 10 aylık oluyor bizimki zorluk çekmeyiz inşallah bebekler için otelli tatil daha iyi oluyor tabi

Sağolun Kızlar fikirleriniz için
Ama sanırım kafamdaki tatil planı değişti. Şöyle yeşilliği bol, oğlumun rahatça oksijen alacağı ayaklarını yeşilliklere basacağı,bizim de gürültüden kaçıp kafamızı dinleyeceğimiz bi yere gitmeye karar verdim. Belki 2-3gün öyle bi yerde kalıp yakınlarda denize gideriz dedim.

Kaz dağları
Balıkesir ilçeleri
Bolu-Abant
Çanakkale

Düşüncelerimin arasında bunlar var. Küçük sahil köyü gibi de olabilir mesela. Araştırmaya çalışıyorum.

İdavilla Kazdağları hotel
Gazelle resort hotel-Bolu
Bulduklarım bunlar. Yorumlara bakıcam.

Fikri olan varsa yazabilir kızlar belki ortak bi yer buluruz 5816bursa eşinin bi fikri var mıdır böyle doğa tatili konusunda acaba canım?

Günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimiz inş bir an önce sağlığına kavuşur ek gıdaya geçen arkadaşlar hep sebze ve meyve püresi mi veriyorsunuz çorba içiren var mı varsa ne çorbası veriyorsunuz

Püre hiç sevmiyor hemen çıkarıyor yoğurt veriyorum çorba olarak tarhana sebze çorbaları mercimek denedin ama bunları hep az tuzlu, az yağlı(zeytinyağı) az baharatlı olarak denedim

Günaydınlarr

Bu gece benim kız da uyumadı ama ben uyudum. O nasıl oluyor diyebilirsiniz yanımda yatıyor kız gece her gözümü açtığımda yanımda baktım gözleri açık battaniyesiyle oynuyor. Emzirdim uyuttum bende uyudum bi süre sonra yine uyandım gözleri açık battaniyeyle oynuyor hiç sesi çıkmıyor çok tatlıydı gece öpücük manyağı yaptım normalde uyanır mızıldanır meme isterdi bu gece hiç sesi çıkmadı.

Otelleri bilmiyorum ama Balıkesir’liyim ben buranın denizleri güzeldir.

İyi haftalar Kızlar baya bi sayfa birikmişti parça parça okudum hepsini. Hasta olan anne ve bebeklere acil şifalar Çarşamba günü 180 gün doluyor aşı korkusu ve ek gıda heyecanı karışımı var bende. Bugün tazedirekt ten organik sebzeler sipariş verdim. Organik Makarnalar erişteler çorbalar vs var. Sadece İstanbul içi teslim ediliyor. Düşünen varsa yazayım dedim. Link paylaşınca 50₺ değerinde puan geliyor. İsteyene link yollayabilirim ilk alışverişte kullanabiliyorsunuz.
@Pembegomlek seni merak ettim canım n’aptın bebişinle aranız nasıl. Benim kv ve eşim de hep bırakayım istedi ama bırakmadım hiç. Çok tuhaf bir düşünce. Baktılar da ne oldu şimdi? Başları erdi mi göğe!

Bu arada alıntı yapmayı unutmuşum. Ben de
ilerleyen zamanlarda tarhana için MAKARNALÜTFEN düşünüyordum sonuçta organik sertifikasına sahipse sıkıntı olacağını sanmam. Zirai ilaç kullanımı varsa kanser oranı ona bağlı artıyordur. Ama organik tarımda söz konusu olacağını düşünmüyorum. Sertifika için belli standartları sağlmak gerektiğinden. Bir bakayım sertifikası var mıymış

Günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimiz inş bir an önce sağlığına kavuşur ek gıdaya geçen arkadaşlar hep sebze ve meyve püresi mi
Püre hiç sevmiyor hemen çıkarıyor yoğurt veriyorum çorba olarak tarhana sebze çorbaları mercimek denedin ama bunları hep az tuzlu, az yağlı(zeytinyağı) az baharatlı olarak denedim
bi tane sebze çorbası tarifi yazar mısın canım

O zaman kolay gelsin diyeyim :)
Ben ve eşim de çok sakin çocuklarmışız, bana büyümüş de küçülmüş diyorlarmış sürekli. bakalım bizimki nolacak.

Canım sertifikası var ancak “Ergene Nehri Havzası’nda Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illeri yer alıyor. Bu illerde yer alan sanayi tesisleri açığa çıkardıkları atık suları herhangi bir kimyasal arıtma yapmadan nehre boşaltıyorlar. Nehir aşırı yağışlar sonucu taştığında bütün Ergene Ovası zehirli kimyasal maddelerle kirleniyor. Bu zehirli maddeler yeraltı sularına ve yetiştirilen gıda ürünlerine de bulaşıyor. Marmara Denizi’ne dökülen akarsu denizdeki kabuklu canlılardan balıklara bütün yaşam formlarına zehirli kimyasal maddelerin bulaşmasına neden oluyor.” Demiş açıklamada sonuçta sulama suyunda havasında mevcut o sertifikalar belli kimyasalları ilaçları test ediyordur ama solunan havada bile varsa bu ürünlerde de vardır ki raporların açıklanmasına müsade etmeyenler organiktir sertifikasını da gayet rahat verebilir benim içim rahat değil bugün geldi siparişim ya iade edicem ya atıcam

Bu yaz nasıl bir tatil olacak bakalım, merakla bekliyorum. Eşim Kıbrısta okumuş, bu yaz Kıbrıs'a gidelim dedi Kıbrıs özlemi kabardı nasıl olduysa, normalde bir kanepeden öbürüne geç desem zor gelir, o kadar ağır bir insan Orada bahsettiği bir plaj var git git diz boyu sarı kum diye anlatıyor, çocuk için iyi olur herhalde. Ama beni bu kadar eve kapanmanın sonunda tek bir tatil paklamaz, bir de ege istiyorum cüzdanlar izin verirse. Bir de ben butik otel veya yarım pansiyon seviyorum daha çok. Daha önce otelde çalıştım az cok biliyorum nasıl işliyor. Ama şimdi çocukla hersey dahil daha mantıklı diyorlar. Onun da gittin mi iyisine gitmek lazım at eti, domuz eti filan yemeyelim :)

Mama sandalyesi konusunda sagol canım :) Heyecan yaptım bekliyorum, az önce Yurtiçi kargo aradı, bugun getirecekmiş ( tabiki insanlıklarından aramıyor , kapıya teslim yokmuş da aşağı inip al ben arayınca dedi ) lakin sandalye gelecek diye çok mutlu oldugum için ona bile kızmadım

Ankara'da açık teraslı evde mutlu olmanın tek yolu bence evden taşınmak (bkz. Şekil S) Biz bir yılı doldurmadan kaçmıştık, zira ev sahibi apartmanın kontrolünü elinde tutuyor ve ev 13 derece iken merkezi ısıtmayı yükseltmiyordu. Ama sizin diğer odalar kışın idare edecek gibiyse yazın da teras çok şugar oluyor, mangal /barbekü, arkadaşlar falan... Ama bir de temizliği sorun terasın, gelen temizlikçi sadece teras yarım gün ister demişti ( ben yaptım, istemedi o ayrı). Teras kapatmak da çok maliyetli, dolayısıyla ev sahipleri pek yanaşmaz zannımca.

Gülsem mi ağlasam mı sakin hallerini gaz sancıları ile geçiyoruz
Valla ben hep biraz büyüsün daha olacagız kafasındayım ama her dönemin baska zorlukları oluyor, onu anladık artık.
O yüzden de o zorlukların arasındaki güzellikleri cımbızla seçip mutlu oluyorum. ilk 3 ay falan bunalımdaydım ama böyle bakmaya başlayınca herşey daha iyi görünmeye başladı gözüme. İnşallah çok zorlanmadan ve mutlu olarak büyütürüz bu bebişleri. Hem onlar mutlu olsun hem biz olalım

Günaydın arkadaşlar hasta bebişlerimiz inş bir an önce sağlığına kavuşur ek gıdaya geçen arkadaşlar hep sebze ve meyve püresi mi

bi tane sebze çorbası tarifi yazar mısın canım
Havuç kabak ptates küp şeklinde doğradım küçük soğanı rendeledim hepsini biraz kavurdum sonra su ekleyip haşladım sonra blenderden geçirdim biraz zeytinyağı biraz tuz ekledim bu kadar(miktar olarak fazla oldu ama kalanını kendimiz içtik)doğaçlama oldu ama öncesinde sebzeleri üç gün tattır

sonsuzzz
Editliyorum hemen: Yurtiçi kargo geldi yukarı kadar çıkardı görevli kutuyu sağolsun. Ayakkabılarımı giymeye kalmadan kapıya gelmişti. "Bebek var diye aşağı indirmek istemedim abla seni " dedi, iyi insanlar hala var (iyi kargo şirketi hala yok tabi ). Ben de çikolata ikram ederek ödüllendirdim kendisini
Zaten kimin dedikosunu yapsam yarım saat geçmeden utandırıyor Allah beni

Detayını bilmiyordum ben canım o zaman hiç riske girmeye değmez iade et gitsin

Kargo şirketleri artık kapıya teslim yapmıyorlar mı büyük kargoları yoksa onun için ayrı ücretlendirme mi getirmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…