2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben hasta oldum
Al işte beklenen son! Sonra esime neden kiziyormusum, neden olabilir acaba
Maske takiyorum ama cok kotuyum kiriliyorum resmen. ki küstük, ayri odada takiliyorduk nasil gecti bu sefer ben de anlamadim.
Aa çok geçmiş olsun cnm, bol c vitaminin tüket cnm, kısa sürede iyileşirsin umarım

Kızlar gece bir saate bir uyanmış yemiş yatmış
7 de uyanmış.
4 ten 8.30 a kadar mama yememiş.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..
bugun tum ilgini sevgini vermeye calis bence. Emiyorsa istedigi kadar uzun emsin. Dun geceyi unutturmaya telafi etmeye calisin yani. Usumemeye dikkat ederek birlikte banyo da yapabilirsiniz, bebeklere dogum anini hatirlatiyormus. Tentene temas da yapabilirsiniz.

Bize sunnetten sonra bu tarz seyleri tavsiye etmislerdi...

Aynen canım Sürekli yanında olmak istiyorum ben de

Çok zormuş ya ayrı kalmak

Zor cnm 2 ay oncede ben hastalanmistim. Ilac fln kullanamiyorsun. Parolda ise yaramiyor. Bol bol limonlu ihlamur kaynatip ic baska bisey gelmiyor aklima.

Zor cnm 2 ay oncede ben hastalanmistim. Ilac fln kullanamiyorsun. Parolda ise yaramiyor. Bol bol limonlu ihlamur kaynatip ic baska bisey gelmiyor aklima.
gecen sefer hasta oldugumda doktor oglana verdigi suruptan siz de icebilirsiniz demisti onu ve hamilelikten kalan vitamini iciyorum. Ve de bitkisel seyler tabi. Bu kiş esim 3 ben 2 oglan 1 kere hastalandi. Ona gecmesin de her seye raziyim yaaaa

Ben hep boş veriyorum
ama biz çok samimiyiz 3-4 komşumla ondan sanırım. Çorba bile getiriyorlar tencereyle. Hatta bi ara komşumun aynı model 4 tabağı bendeydi diğet ikisini verde takım yapayım demiştim
Kizlar ben hasta oldum
Maske takiyorum ama cok kotuyum kiriliyorum resmen. ki küstük, ayri odada takiliyorduk nasil gecti bu sefer ben de anlamadim.
Geçmiş olsun canım oda ayrı olsada evde aynı havayı soluyorsunuz ondan olmuştur :/
Sabaha kadar öksürükten uyumadı ne biçim bir hastalıksa gitti gıbı yapıp aynen gerı geliyor o kadar iğne ilaç antibiyotik nereye gitti anlamadım bu yüzden kışı sevmiyorum
Çok Geçmiş olsun canım çok.dikkat etmek lazım
Canım fitil ver bi kerede onu dene 38i geçince. Diş günler süren ateş yapmaz diye duymuştum ama devam ederse bi doktara gidin.
7 de uyanmış.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..
Canım ayrı olmanız kötü olmuş ama ben bebekte travma olacağını falan sanmıyorum çok takılma. İşe giderkende yalnız kalıyor anneden. Yada Allah korusun hastalık durumlarında falanda kalıyorlar. Üzülme bol bol öp kokla.

Çok aşığım kızlar. Büyük bi aşkmış evlat daha önce hiç hissetmediğim bi duygu bu denli sevgi. Her bakışı her gülüşü ömür verilesi sanki. Bazen öperken severken gözlerim doluyor o kadar çok seviyorum. Allah bebeklerimizi hastalıklardan kötülerden korusun. Hasta olan bebeklere de annelere de bol şifa versin inşallah.

Benimkinin atesi de 3 4 gun sürdü. Niye oldu anlamadim .Surekli takip ettik .Kafasini kaldirmaya hali yoktu .Gecti cok şükür.

Diş çıkıyor demiştin sanırım gelmedimi diş

canim gecmis olsun size de. Ozelikle 6 ayi dolmamis bebeklerde direncli ateste tahlil istiyorlar, enfeksiyon vb bakmak icin.

Sağol canım. Doğduğundan beri kaç kere hasta oldu hastanede yattı kaç kere deldiler çocuğun ellerini. Hastaneye götürmek de istemiyorum artık. Şuan iyi gibi inşallah bi daha öıkmaz da görürmek zorunda kalmam

Geçmiş olsun. 2 günden fazla ateş olursa gitmek iyi olur doktora. Enfeksiyon olabilir ama inşallah diştendir.

Sağol canım. 11 buçukta en son calpol vermiştim şuan normale döndü inşallah çıkmaz tekrar

7 de uyanmış.
Durmamış
Bana getirdiler..
Bende yatamadım.
Öyle kötüydü ki..

Bende annemle memlekete geldim. Teyzeleri kızımı çok özlemişti ama benimki yabancılık yapıyor kimseye gitmek istemedi. Bütün gece kucağımda uyudu yanımda yatırdım ama yinede uyandı ağladı kucağıma gelmek istedi. Bende bırakmadım hiç. Sende bugün bol bol öp kokla sarıl.

Canım fitil ver bi kerede onu dene 38i geçince. Diş günler süren ateş yapmaz diye duymuştum ama devam ederse bi doktara gidin.

Şuan iyi canım inşallah çıkmaz tekrar. Çıkarsa gidecez doktora

Anne olunca anlarsın diyorlardı şimdi anladık işte gerçekten çok başka bişey

Kızlar bisey okudum. Kanım döndü. Resmen..
Kızına küçük yaştan beri tacizde bulunan ve farklı yollarla istismar eden bir babanın ve buna çanak tutan çocuğu korkutan halaya ait.

sag ol canimm

ay kiyamam yaa. İnsallah gerek kalmaz canim.

Gittim ama burda yaptığı tek şey eliyle dikişimi kontrol etmek oldu. Rahme falan hiç bakmadı

Her gun bakıyorum kabariklik var .Ama cikmadi .Ya da ben öyle saniyorum bilmiyorum acemi anne isi

Kizlar ben hasta oldum

Geçmiş olsun canımcım yaa, nedir senin bu hastalıktan çektiğin oğluşa geçmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…