- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.861
kollu önlük mü denesen acaba canım?Evet cnm o renkler arasına bol bol kirli çamaşırlar da eklendi :) önlük takıyorum peçete koyuyorum ama yok, hiç batmazsa kolu batıyorvallahi çamaşır yıka, as, topla, ütüle. Hiç derdimiz yokmuş gibi
Ben piştikten sonra soğutup rondodan geçirdim toz halinde kavanoza koyup buz dolabına koydum. Sabahları bir yumurta sarısı, 1 çaykaşığı tereyağı, 1 çorba kaşığı lor, 2 tatlı kaşığı bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı pekmez koyup bazen ıhlamur bazen anne sütü ile eziyorum. Bazen icine pekmez yerine yarım muz ekliyorum.Bebe bisküvisini bende düşünüyorum da nasıl veriyorsun cnn
sağol canım :)Güle güle kullanın cnm:)
ben civil den internetten aldim, hem mama sandalyesi hem de sonradan masa+sandalye oluyor 110 tl, oturma yerinin kilifi da dahil. İkeaninkini arkadasim baya kullandi.
Merhaba canım Allah kolaylık versin 3 çocuklu hayat zordur elbet ama ikizli hayatta pek kolay sayılmaz. Bencede ilk 6 ay anne sütü en rahatıydı şimdi gün nasıl geçiyor insan anlamıyor.Merhaba arkadaşlar bu akşam aklıma geldiniz girmeyeli epeyi oldu 3cocuklu hayat malum hareketli okulluda olunca cocuklar
Bizim bidiklarimiz büyüdü altı aylık oldu oğluşum ek gıdaya başladık sadece anne sütü daha rahatti sanki :) sizleri burda gördüğüme çok sevindim
Elbette canım seninde yoğun geciyordur nasıllar ogluslarin seninkiler abi 1ay öndesin nasıllar işe basladinmiMerhaba canım Allah kolaylık versin 3 çocuklu hayat zordur elbet ama ikizli hayatta pek kolay sayılmaz. Bencede ilk 6 ay anne sütü en rahatıydı şimdi gün nasıl geçiyor insan anlamıyor.
pisik gaz kabizlik da yaptiGörmeyi gec ek gida alinca cok pis kokuyo kakalari ya
yogurttan lor nasil yapiliyor canim?Ben litrelik günlük ve organik bir süt alıyorum 250cc kavanozlarla hergün mayalıyorum. Süt pastörize günlük olduğu için kaynatmaya gerek yok derece ile ölçüp mayalayıp sarıp kalorifer petegine koyuyorum. Son kullanma tarihine kadarda bitmiş oluyor zaten. Artan yoğurtlar oluyor ve ben kalanlari biriktirip hem bebe bisküvisi, hemde lor yapıyorum.
Rica ederim canım. Güle güle kullanın. Çok sevindim =))demlicaykeyfi civile senin sayende baktım ve de indirimli chicco bulmuş oldum, teşekkür ederim arkadaşım :)
Sağol canım, not ettim :) ne kadar beklemeliyim peki?Cnm sutu normal yogurt mayalar gibi isiya getiriyorsun. Bir küp tuzsuz suzme peyniri catalla iyice ez icine mayalayacagin sutten döküp sulu kivama getir sonra mayalayacagin sutun icine dok guzelce karistir.
Mayaladiktan sonra guzelce biseye sar 6 saat bekleticeksin cnm 6 saat sonra ince bir tul varsa elinde peyniri onun icinden suz bu kadar.Sağol canım, not ettim :) ne kadar beklemeliyim peki?
kollu önlük mü denesen acaba canım?
Ben piştikten sonra soğutup rondodan geçirdim toz halinde kavanoza koyup buz dolabına koydum. Sabahları bir yumurta sarısı, 1 çaykaşığı tereyağı, 1 çorba kaşığı lor, 2 tatlı kaşığı bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı pekmez koyup bazen ıhlamur bazen anne sütü ile eziyorum. Bazen icine pekmez yerine yarım muz ekliyorum.
Kızlar havuç bizi kabız yaptı.
Bugün kaynanalara gittk.
Oğlan kayunvalidemde kaldi
Illa bırak disarda yağmur var var sabah a kadar uyur zaten dedi.
Eşimde
Hem yağmur var diye hemde gece uymadığına inanmadıkları için bıraktı.
Içim rahat değil ama inşallah bana yaptığını onada yaparda azcik hak verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?