2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar .. yoğurdu günlük mayalamanın mantığı nedir acaba bilen biri aydınlatabilir mi ? Neticede günümüzde çok güçlü buzdolapları var 1700 lü yıllarda değiliz
bizim dr 3 gunde 1 agzi kapali cam kavanoza mayalayin dedi canim.

Oyy maşallah afiyet olsun kuzuya. Yiyebiliyormu cnm bunların tamamını?

geçmiş olsun cnm yarına birşşeyi kalmaz ben de bu sabah yaptırdım ,beklşyorum tetikte :)

bronsit icin antibiyotik kullandiniz mi canim ve kac gun kullandiniz?
Evet kullandık canım klamer ve ventolin 10 gün kadar kullandık sanırım
Prospan aldım bugün içmeyi reddediyor biraz uyutup tekrar vermeyi deneyeceğim. Doktoruyla konustum yarın götüreceğim aradan alacak bizi
Çok geçmiş olsun canım
Ben de uyutmadım ama benim uykum kaçtıktan sonra uyansa ya da çocuğu alsa ne olur püf

Canım besinler blw de çiğ verilmiyor pişince bebek onu damağıyla diliyle eziyor büyük parça gelirse öğürerek çıkarıyor. Çiğ olarak genelde havuç ve taze soğanı dillerini kaşısın veya yalasın tadına baksın diye verirler çok çok tehlikeli gerçekten elma ayva da verirler kesinlikle çiğ besin verilmemeli. Dün kv elmayı eline vermeye çalıştı hemen müdahale ettim. Bilinçsiz insanlara anlatmak çok zor.

Mervikkkk sen yeni sagim makinasi almistin, Ameda nin mi Medela nin miydi tam hatirlayamiyorum. Bir fark gordun mu diger makinen ile arasinda? Daha fazla sut sagabiliyor mu?
Ameda aldım canım evet kesinlikle daha çok sağıyor neredeyse iki katı

Benimki de götürüyor ama fırsat vermeden at at diye alkisliyorum hosuna gidiyor .Bugun de anneyi öp diyorum agzini açıp yaklaşmami bekliyor .Yiycem ben bu çocuğu
Ben de sürekli onu öpüyorum o da elleriyle yüzümü tutup ağzını açıyor yanağıma ağzını dayıyor hiçbirşey yapmıyor ben de acaba o da mı öptüğünü sanıyor diye düşünüyordum

Kızlar bu atak da fena atakmış kucağımdan inmiyor başkasına gitmek istemiyor bana bakıp kollarını açıp al beni bakışıyla ağlıyor uykusu geliyor meme emmek istemiyor (normalde memede uyur) hoplaya hoplaya emziriyorum oturunca uyanıyor uykuya dalınca bırakayım diyorum uyanıyor ve uyuyamıyorum bir daha. Hiçbirşeyle oyalanmak istemiyor. Biraz da hasta gibi öksürük ve soğuk sopuk terleme var. İkisi birleşince bu hale geldik.

shealemon bir de blw yaparken en önemlisi bebeği yalnız bırakmamak O keşfederken bir yandan rahatsız etmeden izliyorsun.

sağlamlıktan kastım öncelikle bacaklarının sonradan çarpılmaması falan. Oyle birsey olur mu onu da bilmiyorum amabazı modellerde bacak aralarında sabitleyici cubuklar var o yuzden öyle düşündüm. Bir de tabi ek yerleri vs saglam olsun, oynamasın, kırılmasın.
Gidip görmem zor, civil yakınlarda bilmiyorum hiç

joie nedense çok güven vermiyor bana . chicco progres5i ne kadara almıştın peki canım? Şu anda civilin internet sitesinde 529 tl,nasıl bir fiyat bu sence? 100-150 tlye de ürün var bir sürü, gercekten bir mama sandalyesinden ne beklemeliyiz emin olamadım

Chicco polly 2 in 1, ben almadan son gün gidip mağazada kaldırdım. Ağır ve hantal geldi. Bir arkadaşım polly2 start almış kılıf yıkamaktan ben soldum gittim pilsan aldım deyince vazgeçtim
bu pilsan, ikea türevlerinde de bebek rahat oturabilecek mi acaba ya ? KAldı ki benimki daha desteksiz oturamıyor. destekli otururken bile öne kaykılıyor

Benimki yaklaşınca tipik koala yapışıyor hızlı hızlı nefes alıyor .Az once de havucu elinden aldim diye küstü .Sagi solu belli degil bu aralar .
Dun de yakaladim yakaladim diye oyun yaptim diye ağladı

kendi yazısmalarım dısındaki mesajları pek okuyamıyorum bu aralar kızlar ama yogurt konusmussunuz.
Bizim doktor 3 günde bir mayala yeter dedi ama bir kere acılan kavanoz bir daha yedirilmeyecekmiş. ben weewellin yogurt yapma makinasını aldım ve dün ilk kez denedim. 180 ml kavanozları var. AOÇ sütü ile yaptım. tadı yumusak bir yogurt oldu.
Ogluma bugun ilk kez verdim ve o yogurt yerine kasıgı yemeyi tercih etti ama olsun Devamı da bana kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…