- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.501
Mercimek 8+ yazıyordu. Ama annem benden habersiz vermiş. Bir şey olmadi gaz disinda
Istifa etmistirBakıcı ilk günden ise gelmedi ve telefonumu da açmıyor
Emzik yerine kullanmak deyimi bu canım. Anne sütü almalari için mecburen katlaniyorsunuz.Teşekkür ederm canım
Gazdan endişeleniyorum bende herşeyimiz sorun...
Bir bebiş beş dk da memeye gelmek ister mı ya..
Uyutmak ayrı dert.
Uyumasını sürdürmek ayrı dert...
Nasıl rahat insanlar... Hasta bişey olsa bile araması gerekiyordu. Yani ben yüz defa arar özür dilerdim heraldeIstifa etmistir
uykusuz anneler kulübü : acaba sizle daha önce uyumuşmuyduk ?Hiç uyumayanıda var
ilginç... poğaça alıyordur belki...Bakıcı ilk günden ise gelmedi ve telefonumu da açmıyor
Sanki sen ona çocuğu birakip güne gideceksin .Karşı tarafin da vaktinde gitmesi gereken bir isi olduğunu unutuyorlar .Nasıl rahat insanlar... Hasta bişey olsa bile araması gerekiyordu. Yani ben yüz defa arar özür dilerdim heralde
Aynen ben gece 3 te şefe sms le mektup döşedim resmen. Habersiz işmi olur. Bebekleri grip geçiren anneler süreç hakkında bilgi istiyorum. Randevusu dolu diye almak istemediler kızı doktorunu tekrar aradım prospan şurup kullan sf ile temizlik yap sık sık geçmezse getir dedi. Sizin nasıl işledi ne kadar sürede geçti? Ben hastanedeyim şu an buhar tedavisi alıyorum. Antibiyotik parol ve burun spreyi veriyorum dediNasıl rahat insanlar... Hasta bişey olsa bile araması gerekiyordu. Yani ben yüz defa arar özür dilerdim heralde
Bakıcı ilk günden ise gelmedi ve telefonumu da açmıyor
Annem evde canım. Biz ise geç kalinca bakanlıktan uyarı yiyoruz. Kart okutuyoruz girişte. O yüzden sıkı sıkı tembihlemistim. Geç kalmayı bırak hiç gelmemiş.Yuhh, ne kadar terbiyesiz insanlar var yaaa. Ee kim bakıyor cnm, annen evdemiydi
Yaa aslında bende öyle yapıyorum canım ama hep püre vermek içime de sinmiyor nedense :) neyse 1 ay daha böyle gideyim en iyisi bende.Güzel soru ...
Ya ben 6.ay için sadece 2 öğün verin diye okudum, o yüzden kahvaltıda tadım yaptırıyorum henüz, öğlende sebze püre. Veya beslenme sonrası ilk uykudan sonra öğleye yakın elma püresi öğleden sonra sebze püresi..veya öğlen sebze püresi akşam yemeğimizde masadayken yoğurt veriyorum.
7.ayda biraz daha oturtucam.. Tadımlar azalıcak nasılsa.
Bir de neyi seviyorsa onu verip arada başka şeyleri tattırıp denemek en güzeli sanırım şimdilik.
Belki kayısı kıvamında sever canım alerjisi yoksa bide öyle deneNe güzel yaa, kızım sekizde birini bile yemiyor suyla karıştırdım olmadı, peynirle birlikte denedim öyle dea olmadı :)
İnanamıyorum ne kadar büyük terbiyesizlik. İnsan gelmiyceksede gelmiycem der kolundan tutup zorla getirmiycen ya sonuçta ona göre bi çözüm bulurdun.Bakıcı ilk günden ise gelmedi ve telefonumu da açmıyor
Bizimde öyle aslında mamadan sonra yiyor ama mamasıydu ek gıdasıydı uykusuydu oyunuydu derken bazen zaman bulamıyorum bile yedirmeye genelde aynı şeyleri yer oldu.Ogun şeklinde sayılır mı bilmiyorum ama yediği kadar veriyorum işte. Mesela sabah uyanıyor 4 olc k mama içiyor. Bir saat sonra yediği kadar labne yumurta. Sonra yine mama vakti geldiğinde yine süt... O yüzden düzen kuramiyorum yediği tam olarak doygunluk saglamiyor öğün yerine gecemiyor
Vermeye devam ediyorum ben. Bir yerde okumuştum gaz alerji demek değildir diye. Barsak alisinca geçiyor zaten gaz durumu ama senin Uber gazlı minnosun için doktoruna bı sor.Tadımda verdiğiniz sey gaz yaptıysa 3 gün vermeye devammı ediyorsunuz ? Yoksa duruyormusunuz ? Elma gaz yaptı balkabağı muz patates hepside delirtti çocuğu ben ne yedireceğim
Kızlardan biri oldu sonra diğeri sonra eşim ve ben. Şimdi kızlar gene başladılar öksürmeye çıkamadı evden şu hastalık. Ben 2 kutu antibiyotik içtim hala öksürüyorumAynen ben gece 3 te şefe sms le mektup döşedim resmen. Habersiz işmi olur. Bebekleri grip geçiren anneler süreç hakkında bilgi istiyorum. Randevusu dolu diye almak istemediler kızı doktorunu tekrar aradım prospan şurup kullan sf ile temizlik yap sık sık geçmezse getir dedi. Sizin nasıl işledi ne kadar sürede geçti? Ben hastanedeyim şu an buhar tedavisi alıyorum. Antibiyotik parol ve burun spreyi veriyorum dedi
Aynen gece o öksürdükçe ben ağladım benim yüzümden diyeKızlardan biri oldu sonra diğeri sonra eşim ve ben. Şimdi kızlar gene başladılar öksürmeye çıkamadı evden şu hastalık. Ben 2 kutu antibiyotik içtim hala öksürüyorumkızlar sadece öksürük şurubu ve ateşleri çıktığında carpol verdim. 39 dereceyi geçti birinde o zmn da doktorun yönlendirmesiyle fitil. Sf sürekli yapıyorum zaten. Başka yapabilcek bir şey yok. Sütüm 2 kutu antibiyotikten sonra bir anda kesildi. 2 haftadır onu da alamıyorlar artık. Mikropla tanışıyorlar kaçarı yok. Ciğerlerine inmediği sürece aslında vücut dirençleri için iyi ama her öksürükte içim gidiyor.
Benimkilerde başlarda çok sıkıntı oldu. Hem yemeyi sevmediler hem de geceleri çığlıklar eşliğinde ağlamalar gaz oldu. Hala tam geçti diyemem ama azaldı. Ama benim 2 ay olacak anca. Vermeye devam ettim hep ama azar azar ve çeşitlendirmedim çok. Bir şekilde alışmak zorunda vücutlarıTadımda verdiğiniz sey gaz yaptıysa 3 gün vermeye devammı ediyorsunuz ? Yoksa duruyormusunuz ? Elma gaz yaptı balkabağı muz patates hepside delirtti çocuğu ben ne yedireceğim
Çok ağlıyor ya gece sürekli gaz çıkardı çığlık atarak zaten çok öksürüyor. Ben yine ara vereceğim kafama göreBenimkilerde başlarda çok sıkıntı oldu. Hem yemeyi sevmediler hem de geceleri çığlıklar eşliğinde ağlamalar gaz oldu. Hala tam geçti diyemem ama azaldı. Ama benim 2 ay olacak anca. Vermeye devam ettim hep ama azar azar ve çeşitlendirmedim çok. Bir şekilde alışmak zorunda vücutları
Hala mı haber yok canım ya? Ne saçmalık bir de çocuk emanet edicen bu insana, bu ciddi sorumsuzluk.Annem evde canım. Biz ise geç kalinca bakanlıktan uyarı yiyoruz. Kart okutuyoruz girişte. O yüzden sıkı sıkı tembihlemistim. Geç kalmayı bırak hiç gelmemiş.
Zaten 1 yaşa kadar, farklı tatlar farklı kıvamlar alsın alışsın, bunlar ek gıda vitamin proteini yüksek gıda alsın yeterli bilmiyorum yani daha 7 ay dolmadı şimdiden çorbaya girilirse çocuk da daha birine adapte olmadan diğerine hızlandırılmış tur gibi olur bence yani sizler farklı dşünebilirsiniz canım. Ne bilim mesela işe giden anneler biraz daha öğüne giriyorlar bakan kişiyi de o dinamiğe alıştırmak için.Yaa aslında bende öyle yapıyorum canım ama hep püre vermek içime de sinmiyor nedense :) neyse 1 ay daha böyle gideyim en iyisi bende.
Belki kayısı kıvamında sever canım alerjisi yoksa bide öyle dene
İnanamıyorum ne kadar büyük terbiyesizlik. İnsan gelmiyceksede gelmiycem der kolundan tutup zorla getirmiycen ya sonuçta ona göre bi çözüm bulurdun.
Bizimde öyle aslında mamadan sonra yiyor ama mamasıydu ek gıdasıydı uykusuydu oyunuydu derken bazen zaman bulamıyorum bile yedirmeye genelde aynı şeyleri yer oldu.
Kızlardan biri oldu sonra diğeri sonra eşim ve ben. Şimdi kızlar gene başladılar öksürmeye çıkamadı evden şu hastalık. Ben 2 kutu antibiyotik içtim hala öksürüyorumkızlar sadece öksürük şurubu ve ateşleri çıktığında carpol verdim. 39 dereceyi geçti birinde o zmn da doktorun yönlendirmesiyle fitil. Sf sürekli yapıyorum zaten. Başka yapabilcek bir şey yok. Sütüm 2 kutu antibiyotikten sonra bir anda kesildi. 2 haftadır onu da alamıyorlar artık. Mikropla tanışıyorlar kaçarı yok. Ciğerlerine inmediği sürece aslında vücut dirençleri için iyi ama her öksürükte içim gidiyor.
çok çok geçmiş olsun ikinize de , ya bu mikroplar kırılmadı bir kar yağmıyor ki adam gibi hava temizlensin. Bir gün bahar bir gün kış oluyor havalar da bir değişik. Allah şifa versin canlar kuzularınıza.Aynen gece o öksürdükçe ben ağladım benim yüzümden diye
Telefonda başlayacağı tarihi söylemiştim ama tekrar konuşuruz zaten diyince bı daha haber beklemiş benden. Yarın gelecek inşallah. Eşim yok iyi ki olsaydı çıldırırdi muhtemelenHala mı haber yok canım ya? Ne saçmalık bir de çocuk emanet edicen bu insana, bu ciddi sorumsuzluk.
Zaten 1 yaşa kadar, farklı tatlar farklı kıvamlar alsın alışsın, bunlar ek gıda vitamin proteini yüksek gıda alsın yeterli bilmiyorum yani daha 7 ay dolmadı şimdiden çorbaya girilirse çocuk da daha birine adapte olmadan diğerine hızlandırılmış tur gibi olur bence yani sizler farklı dşünebilirsiniz canım. Ne bilim mesela işe giden anneler biraz daha öğüne giriyorlar bakan kişiyi de o dinamiğe alıştırmak için.
çok çok geçmiş olsun ikinize de , ya bu mikroplar kırılmadı bir kar yağmıyor ki adam gibi hava temizlensin. Bir gün bahar bir gün kış oluyor havalar da bir değişik. Allah şifa versin canlar kuzularınıza.
Yoğurt, lor,muz,balkabagi,havuc gaz ve kabiz yapti. Aynen ben ne yedircemTadımda verdiğiniz sey gaz yaptıysa 3 gün vermeye devammı ediyorsunuz ? Yoksa duruyormusunuz ? Elma gaz yaptı balkabağı muz patates hepside delirtti çocuğu ben ne yedireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?