Kızım az önce oyun halısındam kaydı 6.ayımızı böyle kutlayalım dedik deli annesi gülünce oda güldü baya :) köşe takımının kısa kısmına koymuştum oyun halısını, oyun barına paralel dönüyor benimki. Allahtan yere 2 tane büyük yastık koymuştum. Yine paralel dönmüş köpeği tutmaya çalışıyordu. Tam köpeği tuttu yere doğru kaydı ama köpeği bırakmıyor eliyle çekiyor
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Bi ayağı diz çöker gibi bi ayağı uzanmış vaziyette kaldı yastıkların üstünde köpeğide tutmuş ondan güç alıyor. İgu igu demeye başladı bana sesleniyor
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Tabi bu saniyeler içinde oldu öyle görünce beni bi gülme aldı kızımda şaşkın şaşkın bana baktı kucağıma alınca ağlar gibi oldu baktı ben kahkaha atıyorum oda başladı kıkırdamaya
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Deli annenin deli kızı
![KK37 :KK37: :KK37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Şaka bi yana allahtan yastıklar varmış yoksa yere kadar kayardı bişey olmasa bile korkardı.