- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.301
AynıyızGünaydn kızlar ben kafayı yemek üzereyim gece sayısız defa uyandk 10 vardr sanrm. Bazılarında sadece salladm geri uyudu çğunda emzirdm yattı. Ya doymuyomu yoksa meme müptelasımı oldu kızımbu durumu doktora soran oldumu (
valla yaa daha cinsiyetleri belli degildi, tekmeleri net degildi... Ne yıldı ama...Kızlar 2019 hepimize güzelllkler getirsin inş.:)
Geçen sene bu zamanlar hamiştik yaaa..karnımızda bebişlerimizle girdik 2018e. Şimdi kucağımızdalar çok şükür
Rabbim sağlık versin hepsine. Dişler gazlar ağırlar sancılar hastalıklar tez zamanda geçsin hiç uğramasın yawrularımıza inş..
2018 bebişimizi getirdi en büyük hediye bize. Bakalım 2019 ne getirecek :)
sonsuzzz canm sen sorucaktn doktora sordunmu neden bukadar çok uyanıolar
Sağ ol canım benim aynen.. Şimdi de bunu deneyimliyoruz bakalım. Benim oğlum kucaktan hiç inmiyor ya Sizinkiler de öyle mi bilmiyorum ama yemeği falan zor hazırlıyorum ben mama sandalyesinde 10 dakika oturuyor yerde 5 dakika oturuyor sürekli kucakta Sizinkiler de öyle mi ya?
Ev yerle bir akşama yemek yok bulaşıklar tezgahta. Ekmeğin içine zeytin tıkıştırıp 1 de yaptım kahvaltıyı sabahtan beri uyuduğu 20 dk oda 5 dk bir zırlayarakSağ ol canım benim aynen.. Şimdi de bunu deneyimliyoruz bakalım. Benim oğlum kucaktan hiç inmiyor ya Sizinkiler de öyle mi bilmiyorum ama yemeği falan zor hazırlıyorum ben mama sandalyesinde 10 dakika oturuyor yerde 5 dakika oturuyor sürekli kucakta Sizinkiler de öyle mi ya?
Çok hamarat gördüm seni cnm:) çok iyi menü afiyetle yiyin, mutlu yıllar...Kuzlar bu bırakınca ağlamalar kaygı hep 23. Hafta atağındanmışşş az sabıır artık hepimize... bu arada yeniyıl için akşam yemek yapanlar neler yapıyorsunuz? Biz kardeşimle evde sakince kutlayacağız ama oğluşun ilk yeni yılı diye özeneyin dedim dün gece 7 den 12 ye kadar hazırlık yaptım ve en sonunda yorgunluktan yağdanlığa çarp sen. Halı yerler heryer cam zeytinyağı. Yağa mı üzüleyim ortalığa mı???? Menüm de şöyle; kremalı mantar çorbası, iç pilavlı tavuk ,zeytinyağlı pırasa, buharda haşlaanmış brokoli alman pastası(muz yoktu içine cennet hurması koydum inş iyi olur) şuan çorbayı yapıyorum tavuğu akşam kardeşim gelince yapcam. Abarttım mı bilemedim ama olsun.
Evet kucakçı oldu yaa, yemeğimi yerken bile kucağımda olmak istiyorSağ ol canım benim aynen.. Şimdi de bunu deneyimliyoruz bakalım. Benim oğlum kucaktan hiç inmiyor ya Sizinkiler de öyle mi bilmiyorum ama yemeği falan zor hazırlıyorum ben mama sandalyesinde 10 dakika oturuyor yerde 5 dakika oturuyor sürekli kucakta Sizinkiler de öyle mi ya?
Teşekkürler canım beraber bir etkinlik yapsaydık ne güzel olurdu bebişlerle:)Çok hamarat gördüm seni cnm:) çok iyi menü afiyetle yiyin, mutlu yıllar...
Biz dışarıda yiyip sonrasını evde geçiricez. Hazır pasta tabanlarından pasta yaptım
Aynen cnm ilerisi için inşallah diyelimTeşekkürler canım beraber bir etkinlik yapsaydık ne güzel olurdu bebişlerle:)
Kuzlar bu bırakınca ağlamalar kaygı hep 23. Hafta atağındanmışşş az sabıır artık hepimize... bu arada yeniyıl için akşam yemek yapanlar neler yapıyorsunuz? Biz kardeşimle evde sakince kutlayacağız ama oğluşun ilk yeni yılı diye özeneyin dedim dün gece 7 den 12 ye kadar hazırlık yaptım ve en sonunda yorgunluktan yağdanlığa çarp sen. Halı yerler heryer cam zeytinyağı. Yağa mı üzüleyim ortalığa mı???? Menüm de şöyle; kremalı mantar çorbası, iç pilavlı tavuk ,zeytinyağlı pırasa, buharda haşlaanmış brokoli alman pastası(muz yoktu içine cennet hurması koydum inş iyi olur) şuan çorbayı yapıyorum tavuğu akşam kardeşim gelince yapcam. Abarttım mı bilemedim ama olsun.
Ben geçen yıllarda detoks yapıyordum 4 gün falan balkabağı çorbası yapıp 1 gün boyu onu içiyordum çok seviyordum ama epeydir hiç yapmadım. Size de afiyet olsun canımMaşallahh, ellerine sağlık canım. Ben bir tavuk doldurucam birde frambuazlı çikolatalı yaş pasta yaptım. Birde bal kabağı çorbası deneyeceğim :)
Ben geçen yıllarda detoks yapıyordum 4 gün falan balkabağı çorbası yapıp 1 gün boyu onu içiyordum çok seviyordum ama epeydir hiç yapmadım. Size de afiyet olsun canım
Kızlar bu arada şu yılbaşını atlatalım ya da uygunsanın ek gıdaya başlayanlar nasıl başladı neler yaptı? Kendiniz mi araştırdınız doktorunuz mu söyledi şöyle yap falan diye? Ben blw istiyorum ama daha dik oturamıyor ve ertelemeye karar verdim hem kaşığa alışsın diye. Ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Mesela havucu buharda haşlayıp cam rende yapıp mı vermem gerek? Ne kadar vermem lazım? Doktora ayın 10 unda gideceğiz. Fissür çatlağı kanadı 2 gündür yine meleketteki dr komşumuz ek gıdaya yavaştan geç dedi.
Afiyet olsun bizde aksama zeytin ekmek var kocam bide peynir eklesin yanına. Bak aç kalayım yeterki az durulsun şu çocuk vallahi öldüm yaKuzlar bu bırakınca ağlamalar kaygı hep 23. Hafta atağındanmışşş az sabıır artık hepimize... bu arada yeniyıl için akşam yemek yapanlar neler yapıyorsunuz? Biz kardeşimle evde sakince kutlayacağız ama oğluşun ilk yeni yılı diye özeneyin dedim dün gece 7 den 12 ye kadar hazırlık yaptım ve en sonunda yorgunluktan yağdanlığa çarp sen. Halı yerler heryer cam zeytinyağı. Yağa mı üzüleyim ortalığa mı???? Menüm de şöyle; kremalı mantar çorbası, iç pilavlı tavuk ,zeytinyağlı pırasa, buharda haşlaanmış brokoli alman pastası(muz yoktu içine cennet hurması koydum inş iyi olur) şuan çorbayı yapıyorum tavuğu akşam kardeşim gelince yapcam. Abarttım mı bilemedim ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?