2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2019 hepimize güzelllkler getirsin inş.:)

Geçen sene bu zamanlar hamiştik yaaa..karnımızda bebişlerimizle girdik 2018e. Şimdi kucağımızdalar çok şükür

Rabbim sağlık versin hepsine. Dişler gazlar ağırlar sancılar hastalıklar tez zamanda geçsin hiç uğramasın yawrularımıza inş..

2018 bebişimizi getirdi en büyük hediye bize. Bakalım 2019 ne getirecek :)

valla yaa daha cinsiyetleri belli degildi, tekmeleri net degildi... Ne yıldı ama...

Evet cnm 2 gündür ben yada baba bıraktığında korkuyla ağlıyor

Ev yerle bir akşama yemek yok bulaşıklar tezgahta. Ekmeğin içine zeytin tıkıştırıp 1 de yaptım kahvaltıyı sabahtan beri uyuduğu 20 dk oda 5 dk bir zırlayarak

Kuzlar bu bırakınca ağlamalar kaygı hep 23. Hafta atağındanmışşş az sabıır artık hepimize... bu arada yeniyıl için akşam yemek yapanlar neler yapıyorsunuz? Biz kardeşimle evde sakince kutlayacağız ama oğluşun ilk yeni yılı diye özeneyin dedim dün gece 7 den 12 ye kadar hazırlık yaptım ve en sonunda yorgunluktan yağdanlığa çarp sen. Halı yerler heryer cam zeytinyağı. Yağa mı üzüleyim ortalığa mı???? Menüm de şöyle; kremalı mantar çorbası, iç pilavlı tavuk ,zeytinyağlı pırasa, buharda haşlaanmış brokoli alman pastası(muz yoktu içine cennet hurması koydum inş iyi olur) şuan çorbayı yapıyorum tavuğu akşam kardeşim gelince yapcam. Abarttım mı bilemedim ama olsun.

Çok hamarat gördüm seni cnm:) çok iyi menü afiyetle yiyin, mutlu yıllar...
Biz dışarıda yiyip sonrasını evde geçiricez. Hazır pasta tabanlarından pasta yaptım

Evet kucakçı oldu yaa, yemeğimi yerken bile kucağımda olmak istiyor

Maşallahh, ellerine sağlık canım. Ben bir tavuk doldurucam birde frambuazlı çikolatalı yaş pasta yaptım. Birde bal kabağı çorbası deneyeceğim :)

Maşallahh, ellerine sağlık canım. Ben bir tavuk doldurucam birde frambuazlı çikolatalı yaş pasta yaptım. Birde bal kabağı çorbası deneyeceğim :)
Ben geçen yıllarda detoks yapıyordum 4 gün falan balkabağı çorbası yapıp 1 gün boyu onu içiyordum çok seviyordum ama epeydir hiç yapmadım. Size de afiyet olsun canım

Kızlar bu arada şu yılbaşını atlatalım ya da uygunsanın ek gıdaya başlayanlar nasıl başladı neler yaptı? Kendiniz mi araştırdınız doktorunuz mu söyledi şöyle yap falan diye? Ben blw istiyorum ama daha dik oturamıyor ve ertelemeye karar verdim hem kaşığa alışsın diye. Ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Mesela havucu buharda haşlayıp cam rende yapıp mı vermem gerek? Ne kadar vermem lazım? Doktora ayın 10 unda gideceğiz. Fissür çatlağı kanadı 2 gündür yine meleketteki dr komşumuz ek gıdaya yavaştan geç dedi.

Bize sebzelerden başlattı dr, 1 hafta falan sonra sabahları da yumurta, yine 1 hafta sonra yoğurt, en son meyveler.

Ben sebzeleri düdüklüde buharla haşlayıp, çatalla ezip, zeytinyağı ekleyip veriyorum cnm. Patates gibi kıvamı koyu olanları da sütümle açmayı düşünüyorum. Meyveler cam rendeden geçecek, sebzeler çatalla ezme.

Benim oğlum bayağı yiyor maşallah, 1-2 kaşık falan demedi dr bana o yüzden ne kdr yerse veriyorum.

Kaka biraz katılaştı, ama ne yerse çıkıyp yazmıştı burda bazı arkadaşlar bizde öyle olmadı. Bende gün kurusu kaynatıp suyunu verdim, bugün de gün kurusunun kendisini verdim haşlayıp ezip.

Sebze olarakta havuç, patates, bal kabağı, ıspanak, yermalması, avokado vereceğim, gaz yapan sebzeleri biraz daha geç ver dedi dr. Öyle canım benim dr söyledikleri.

Mutlu yıllar kızlar, geçen yıl hamilelik doğum gaz uyku sorunu gibi şeylerle geçti zamanımız. Yinede 2018de en güzel hediyeleri aldık 2019da bebeklerimizin en tatlı anlarıyla dahada taçlandırıcaz bu durumu inşallah her geçen gün dahads tatlı oluyorlar doyamadan geçiyor günler
Hastalıklardan uzak, bereketli, huzurlu, musmutlu bir yıl olur inşallah

Afiyet olsun bizde aksama zeytin ekmek var kocam bide peynir eklesin yanına. Bak aç kalayım yeterki az durulsun şu çocuk vallahi öldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…