- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.281
Cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir karbonatli su ilede calkala istersen agzini temizliyor biraz benim hamilelikte cok oluyordu oyle yapiyordumAlıntılayamadım mesajları kızlar. Bugün diş doktoruna gittim. Doktor iltihabın çok ileri boyutta olduğunu emzirdiğim için şu an kullanabileceğim antibiyotiklerin etki etmeyebileceğini söyledi. Yine de verdi bi tane. İltihap çeneme etki ediyormuş uyuşukluk ve bu denli şişlik o yüzden varmış. Çene cerrahına gitmemi istedi. Şu an kullandığım antibiyotik fayda etmezse iğne kullanmak zorunda kalabilirsin o durumda da emziremezsin antibiyotiği kullan şişlik inmez uyuşukluk geçmezse çene cerrahına mutlaka git doktorla birlikte karar verirsiniz dedi. Emzirmeyi bırakmak istemediğimi falan söyledim. Şu anda bebeğin vücudundan iltihap emiyor bi yerde öyle düşün dedi anlamadım doktor saçmaladı gibi hissediyorum. Yine de antibiyotiği kullanmaya başladım emzirmeye uyumlu diye. İyileşmezse çene cerrahına gidip yeniden bilgi alıcam ama baya moralim bozuldu![]()