- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.261
muhallebiyi gece mi veriyorsun? vaktin kalmadığında hızlıca hazırlayabileceğin bir tarif olsun kenarda atıyorum elmalı gece maması gibi. gündüz zaten çorba ve kahvaltı veriyorsundur. istersen şöyle yapabilirsin çorbaları için organik ürünler satan yerlerden çorba karışımları var onlardan al. patates havuc yıka soy derdin olmaz. bir de muhtemelen yapmışsındır yine de söyliyim bebe biskuvisi çokça yapıp onları blendırlayıp dolapta saklayabilirsin haftalık. mamalarına katarsın aynı şekilde bebek ekmeği çorbalara katarsınKızlar bu kaşık mamalarından almalı mıyım bilmiyorum ben muhallebi yapmayı bir türlü yetistiremiyorum. Gün içinde öğün saatleri hep geçiyor yemekleri hep yarım ve az emiyorlar az mama yiyorlar. Sanki artık beslenmekten sıkılıyorlar gibi. Çarşamba işe başlıyorum ve aklım hep evde kalacak. Ben akşama kadar onlarla uğraşıyorum yani benim gibi kimse uğraşmaz, iyice aç kalırlar diye korkuyorum.
Kaşık mamaları da katkılı gerçi biberon maması veriyorum onlarda hiç masum değil sonuçta. Kafam çok karışık anlayacağınız.