• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim mutlu yillar .Kac tl lik bir butce ayiracaksin canim ?

Havuc buharda cok zor pisiyor .Suda hasladim catalla ezip zeytinyağı döktüm .Bir sorun yasamadik sukur .
en fazla 100 diye düşündüm :KK51: kundak falan mı alsam acaba bu fiyata da bulabilir miyim ki bulamam heralde

Insallah canim mutlu yillar .Kac tl lik bir butce ayiracaksin canim ?

Havuc buharda cok zor pisiyor .Suda hasladim catalla ezip zeytinyağı döktüm .Bir sorun yasamadik sukur .
2ye bölüp attım canım 20 dk ya falan pişti zeytinyağı dökmedim ama belki öyle daha iyi olur onuda deneyeyim

1 kilo yeşil kabak 8 lira şaka gibi
Sırf oğluma tattırmak için aldım zaten şu anda yiyesim yok kabak mabak. Bir tane kabak aldım iki buçuk lira ödedim.. aldığım yerde semt pazarı yani market falan değil... hayat çok pahalı kızlar Allah olmayanlara daha çok versin

Bize sebzelerden başlattı dr, 1 hafta falan sonra sabahları da yumurta, yine 1 hafta sonra yoğurt, en son meyveler.

Ben sebzeleri düdüklüde buharla haşlayıp, çatalla ezip, zeytinyağı ekleyip veriyorum cnm. Patates gibi kıvamı koyu olanları da sütümle açmayı düşünüyorum. Meyveler cam rendeden geçecek, sebzeler çatalla ezme.

Benim oğlum bayağı yiyor maşallah, 1-2 kaşık falan demedi dr bana o yüzden ne kdr yerse veriyorum.

Kaka biraz katılaştı, ama ne yerse çıkıyp yazmıştı burda bazı arkadaşlar bizde öyle olmadı. Bende gün kurusu kaynatıp suyunu verdim, bugün de gün kurusunun kendisini verdim haşlayıp ezip.

Sebze olarakta havuç, patates, bal kabağı, ıspanak, yermalması, avokado vereceğim, gaz yapan sebzeleri biraz daha geç ver dedi dr. Öyle canım benim dr söyledikleri.
Çok teşekkürler canım çok aydınlatıcı oldu

Az önce küçük çaplı bir panik yaşadım bu ek gıda beni korkutmaya başladı. Havuç haşladım buharda cam rendeden geçirdim çatalla ezdim sulu olmadığı için pütürlü kaldı doğal olarak ama çokta değildi 1 2 yedi falan öğüre öğüre sonra tıkanır gibi oldu ve kustu o an bıraktım. Oyh anlatırken bile terledim. Siz nasıl verdiniz havucu ben mi yanlış yaptım ki yada sütümle sulandırsam olur mu ki
Allah Allah, ben çatalla ezip içine zeytinyağı koyup öyle yediriyorum tüm sebzeleri. Sorun olmadı şimdiye kadar çok şükür.

Herkese şimdiden mutlu yıllar kızlar.. sevdklerimzle geçireceğimiz çok güzel bir yıl olsun 2019 inşallah..
buarada bende bugün ek gıdaya başladım. Patates alerjimiz olduğu için yeşil kabak ve havucu buharda haşlayıp zeytinyağı ekledim çatalla ezip verdim. Çok şükür rahat yedi..

Bize sebzelerden başlattı dr, 1 hafta falan sonra sabahları da yumurta, yine 1 hafta sonra yoğurt, en son meyveler.

Ben sebzeleri düdüklüde buharla haşlayıp, çatalla ezip, zeytinyağı ekleyip veriyorum cnm. Patates gibi kıvamı koyu olanları da sütümle açmayı düşünüyorum. Meyveler cam rendeden geçecek, sebzeler çatalla ezme.

Benim oğlum bayağı yiyor maşallah, 1-2 kaşık falan demedi dr bana o yüzden ne kdr yerse veriyorum.

Kaka biraz katılaştı, ama ne yerse çıkıyp yazmıştı burda bazı arkadaşlar bizde öyle olmadı. Bende gün kurusu kaynatıp suyunu verdim, bugün de gün kurusunun kendisini verdim haşlayıp ezip.

Sebze olarakta havuç, patates, bal kabağı, ıspanak, yermalması, avokado vereceğim, gaz yapan sebzeleri biraz daha geç ver dedi dr. Öyle canım benim dr söyledikleri.
Canım düdüklüde nasl haşlıyosun su koymadan sebzeyimi koyuyosn nasl oluyo anlatrmsn

Ewet.. Anladım canım zor da yaaa.Allah kolaylık versin benim büyük oğlum da böyle uykusuz ağlayan bir bebeydi bebekliği gerçekten zordu üstelik senin gibi çalışan bir anneydim ama şimdi çok efendi aklı başında minik kardeşine adeta annelik yapıyor diyebilirim.
Senin minik kuzu da büyüdükçe akilli uslu bir kiz olcak annesi eminim
Yok böyle kabul edeceksin diyor başka birşey demiyor. Alerji, reflü, gaz erken çıkan dişler sen olsan ne yapardın diyor :KK43:

Kizlar coook acilll
Bugun ek gidaya basladik yogurtla
Iki kasikta elma puresi verdim aslinda ayni gun vermemeliydim
Tum vucudu alerji oldu isilik gibi
Napsam acile gotursemmi

Kizlar coook acilll
Bugun ek gidaya basladik yogurtla
Iki kasikta elma puresi verdim aslinda ayni gun vermemeliydim
Tum vucudu alerji oldu isilik gibi
Napsam acile gotursemmi
Muhtemelen yoğurt tan olabilir süt alerjisi beirtisine benziyor genel durumunda değişiklik yoksa huysuz ağlama flanf acile değilde çocuk Dr götürün derim acil şifalar

Kizlar acil bana dim edin cok uzgunum :( ketila limon tuzu atmistim 1 yemek kasigindan az su ile doldurmustum kireci gitsin diye aksam yarim termosun ustune o suyu koydum ve ogluma 120cclik mama yaptim oda bir guzel yedi :( hemen acile gittik dr bisi olmaz dedi ginderdi ama benim icime sinmedi bisi olmaz demi

Kizlar acil bana dim edin cok uzgunum :KK43: ketila limon tuzu atmistim 1 yemek kasigindan az su ile doldurmustum kireci gitsin diye aksam yarim termosun ustune o suyu koydum ve ogluma 120cclik mama yaptim oda bir guzel yedi :KK43: hemen acile gittik dr bisi olmaz dedi ginderdi ama benim icime sinmedi bisi olmaz demi
Doktora gıtmissın cnm bişey olsa söylerdi merak etme :)

Back