- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.141
Ferrosanol b bunu doktorumuz verdi Demir içeriyor Ayrıca B vitamini de var B vitamini vücuda canlılık ve enerji getirdiği için onu dediğim gibi uyku saatine 1 saat kala veriyorum Normalde sabah aç karna yazmışlar Ama sabah aç karna Benim oğlan onu yemez süt içmeden . ...zaten beslenme ile araya 2 saat koymak gerekiyor
bir havuç bir buçuk havuç nasıl yahu ? Kaşık mı adet mi. çok değil mi o kuzum?
İçiriyorum sonrasında su, sulu da bırakıyorum, 1 yk kadar zeytinyağı da ekliyorumSu da içirmiş miydin bir de ben biraz sulu bırakıyorum haşlama esnasında
Hayırlı olsun sağlıkla kavuş ins bebeğine cnmAmin inşallah bu sefer erken doğmaz miadında sağlıkla dünyaya gelir
Biraz once oğlum icin arastirirken denk geldim .Işine yarayabilir canim .
sonsuzzz
Eki Görüntüle 2220130
Yoğurtlu tarhana siparişi bende verdim ins bizimkide içer çünkü hiç bir çorbayı içmedi.İnanamıyorum ogluş yoğurtlu tarhanaya bayıldı. Galiba babasına çekti bu cocuk
Kaşıktır buyuk ihtimalle :)
Garip geldi bana. Kabız gibi mi yaptı? Havuç kabız mı yaptı acaba, ondan mı çıkaramıyor?
Valla bana çok geldı ama ne kadar oldu başlayalı birde havuç ne kadar mınık havuç mu :) kafamda deli sorularYok yaw adet. Ay çok mu vermişim? Ama yedi, hatta tabak bitmese daha da yerdi eminim
Valla bana çok geldı ama ne kadar oldu başlayalı birde havuç ne kadar mınık havuç mu :) kafamda deli sorular
Afiyet olsun canım yarasın kuzuya :)İlk sebzemizdi cnm ama orta boy havuç, ince körpecik :))
Ben tatlı mandalina verdim. Biraz gaz yapıyor canım bilgin olsun ama tatırmak lazım bence.Evet canım aslında turunçgiller için erken. Ama o kadardan bişey olmaz diye düşğndüm umarım olmaz
Amin canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Amin inşallah bu sefer erken doğmaz miadında sağlıkla dünyaya gelir
Canım selam, ben AOÇ den süt mayalayıp yoğurt yapıyorum 2 aydır her gün. Biz erken başladık ek gıdaya. küçük cam bir kabı var oğlumun ona her sabah AOÇ sütünden ve AOÇ mayasından yoğurt yapıyorum. Ekşi olmuyor gayet tatlı ve sevdiği bir yoğurt oluyor çok severek yiyor. Çok tavsiye ederim. Başka sütten de denedim ama ekşimsi oldu onu yemedi.@cisse0932 canim gunluk sutu aoc mi alsam, tavsiyen var mi?
Ben de dun yazacaktim sana .Bizim topikte de paylaş .Kizlar cok sevinir diye. @Zehra ungrms yazmis bile :)Teşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz
O zaman agir gelebilir canim .Gun kurusu ise yariyor genelde .Bir de zeytinyağı koyuyorum ben tadimlara .Ayrica suyu bol ver canim .Bem ek gıdadan sonra 5 6 cay kasigi kadar veriyordum .Yetersiz geliyormus sanirim cogalttim .Saol canım, hiç yulaf ezmesi, armut falan vermedim, bu birden çok olmazmı acaba. Gün kurusu kaynatıp suyunu verdim bakalım bugün. Pek rahatsız görünmüyor ama son çare denerim canım saoll
gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz
Bizimkide ağlayıp duruyor ya gelemedi üst dişleri, dün gece emerek sabahladı. Bugünde aynı olacak gibiBu dis yuzunden ates kac gun sürüyor ortalama ?
Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim
Sakin sakin emse bu yorgunlukla biraz sekerleme yaparım. Ama kafasını ceviriyor .Sonra tekrar memeyi bulamiyor .Emerken ciglik atıp soyleniyor .Sacma sapan işler .Bizimkide ağlayıp duruyor ya gelemedi üst dişleri, dün gece emerek sabahladı. Bugünde aynı olacak gibi
Ben korkuyorum beraber yatmaktan ama çok tükenince çarem kalmıyorSakin sakin emse bu yorgunlukla biraz sekerleme yaparım. Ama kafasını ceviriyor .Sonra tekrar memeyi bulamiyor .Emerken ciglik atıp soyleniyor .Sacma sapan işler .
2 gün sürdü kızımda. Bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürerse başka birseyden oluyor. Dişten kaynaklanan ateş en fazla 2 gün sürer. Doktora götür istersen için rahat etsin .Bu dis yuzunden ates kac gun sürüyor ortalama ?
Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?