2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pırasa ver eline canım bana herkes öyle diyorda ben bi türlü pırasa alamadım hem kavraması kolay hem ağrıyı azaltıyormuş. Hatta manava gidicez bende alayım bugün.

bu terbiyesizlik yuzsuzluk nedir arkadas ya... Allah'a havale ede ede bir hal olduk diyorum ya... Pesss.

Günaydın kızlar
Yaa ben kızım için ne zaman uyuyor desem nazarımmı değiyor anlamadım uyumamaya başlıyor. Dün akşam misafir vardı ona rağmen uyudu bi şekilde ama gece sürekli uyandı. Ondan önceki gecede öyleydi. Sözde bi kere kalkıyor demiştim. Bi daha uyuyor falan demiycem. Ya atak ya diş ya nazar bu

Canim cok gecmis olsun yaa. Ne zaman donuyorsun evine? Kiminin kv.si kiminin ailesi bir degisik. Herkesin canini sıkan birileri var maalesef.

Biz de 3 gundur küsüz anasi yuzunden ama yumusamicam, küs olmayi koz olarak kullandirtmayacagim ona bir daha. Umrumda olmadigini goruyor zaten...

Arkadaşlar birkaç gündür kızımın ensesinin küçük bölümünde ve çenesinde kızarıklık gözlemledim bu bir besinin alerjisi olabilir mi yoksa alerji daha mı farklı oluyor

Maşallah canım ne güzel bakıcı denk gelmş :) zaten böyle bi meslek görev gibi yapılmaz içinden gelmeli insanın, teyzeninde içinden geliyor demek ki şanslısın.
Seni kıskanıyor onu anladıkda neden acaba ailenle birlikte olan o sonuçta. Eşini yuvanı vs kıskanıyor olabilir mi canım onun sorunlu bi ilişkisi varmış sonuçta
Kayınvalide misafir sayılmaz ki canım. Senden öncr onun yapması lazım. Keşke eşin artık ailesinin yüzünü görse seni anlasa o zaman hayat daha kolay olacak sizin için.

Diş genelde gece ağrı yapar. Bizim şu an 4 dişimiz cıktı iki yan diş de patlamak üzere. Uyku düzenimiz berbat şu an. Üstelik ben 2.5 aydır çekiyorum . Diş çıkmaya yakın yarım saatte bir kalkar oldu. Üst dişler daha kötü ateş de yapmıştı. Ben soğan veremedim dişi vardı koparır diye korktum. Ilk dişler 4. Ayda geldiği için o zaman zaten bisey veremiyordum . Bol bol emzir zaten iştahı azalıyor. Pek yapacak bisey yok patlayana kadar uyumaz canım.

Merhaba kızlar dünden beri sağ göğsümün ucu felaket ağrıyor. Emzirirken canım çıkıyor resmen. Yara çatlak vs yok, yani ilk zamanlardaki ağrı gibi değil. Ne oldu anlamadım, dokununca bile ağrıyor içten bir ağrı, başına böyle birşey gelen varmı? Ne yapmalıyım

Ben uyuyor bile diyemedim ya 6 ayda belki 2 kez ondada erken uyuyarak değil gece 1 de yatmıştır sabah 7 de kalkmıştır falan. Ben çocukla aynı yatakta uyuyorum en korktuğum şeydi zarar veririm diye resmen mecbur kaldım

Bizimkininde üst 2 aynı anda gelmeye çalışıyor. Altlar 3.5 ayda çıkmıştı gaz diş alerji reflü voltranı oluşturdular anam ağlıyor. Bende eline birşey vermiyorum aklı evvelin birine uyup havuç vermiştim 1 sn de koparıp yutmaya çalışmıştı ömrümden 10 yıl gitti alana kadar tövbe bi daha. Sakinleştigi tek yer meme oda canı sıkılıp ısırmazsa

Ben o topa birkez girdim kazara 15 günlük lohusayken gelip yiyip içip gittiler bulaşığı eşime yıkattım. Bir sonraki gelme talebinde görümcemin evi yeni temizledim dağılmayacak o yüzden müsait değilim dedim. 1 ay sonra tekrar gelmek için izin istediğinde çay bile yapmadım. Eşim o gelince yaptı boş içtiler

Üstler daha zor çıkarmış. Üst yanlar çıkacak kabarmış şu an. Benim kızım çok ısırıyor bazen can havliyle çığlık atıyorum korkuyor . Ağrısı olunca ısırıyor genelde. Bizim kızlar çok aceleci cıktı diş konusunda.

Üstler daha zor çıkarmış. Üst yanlar kabarmış çıkacak gibi. Benim kızım çok ısırıyor bazen can havliyle çığlık atıyorum korkuyor . Bizim kızlar çok aceleci cıktı.

Ben seftali yada elma hangisini vereceksem avokado ile eziyorum. Birde sabah kahvaltılarına ekliyorum yemeleri rahat oluyor.

Tmm kizlar sagolun buarada benm kizim ne versem bikac caykasiğı ucu kadar yiyiyo baska yemio meme istio sonra normal heralde

Geçmiş olsun canım ne denilebilir ki... En azından aynı şehirde değilsiniz sürekli görüşmek durumunda kalmiyorsun.

Senin adına sevindim canım maşallah hiç bozmasın kelke daha önce başlatsaymışsın kv ile sinirlerini bozmazdın zaten ikiz anneleri için destek şart bence

Nebulizatore ilac katiyor muydunuz yoksa sadece serum fizyolojik mi? Benim bebegim de hasta şuan
ventolin + budecort + serum fizyo, gunde 4 defaydi hem de. (Receteli zaten o yuzden yazdim isimleri)
valla cok zor canim, bilirim. Dr.a gidiyoruz suan, taksi cagirirken sakin hasta sofor gondermeyin dedim. Siz de mi bronsit tedavisi oluyorsunuz? Kac gun oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…