- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.041
Selam kızlar yine 30 sayfa birikmiş. Mesajları okuyamadan konuya ortadan girdim.
Yemek konuşulmuş diye gördüm çok ilgimi çekti aslında
Ben bu günlerde hem yardımcı ablaya, hemde işe gitme psikolojisine alışmaya çalışıyorum.
Gündüz dışarı işlerini hallediyorum. Akşam günlük beslenme programı örnekleri bakıyorum. Kadına rahat olsun diye mama tarifleri yazıyorum vs. Çok yoğun geçiyor bu arada sebze çorbalarına kıyma eklemeye başladım arada tarhanalarını kıymalı yapıyorum, (3 kere çekilmiş yağsız kuzu kıyma)
sabah kahvaltıları için bebe bisküvisi yapıyorum. Meyve sebze alışverişlerini ayrı bir yerden yapıyorum, hepsi inanılmaz vakit alıyor. Tabi nakittederken işe gitmeden bile zor yetisiyorum.
Dişimiz patladııııne zaman çıkar acaba çok zor mu kızlar ? Diş çıkaranlar fikir verebilir mi ?
Mandalina 8. aydan sonra diye biliyorum ben, alerji riski yüksek meyve değil miydi o da?Evet canım inşallah. Ben acele etmiyorum yavaş yavaş denicem hepsini. Sıraya ben de tatlı patates ve bal kabağı koydum. Mandalin yalatıyorum arada emşyo biraz o kadar
İnşallah canımm Allah hepimize kolaylık versinBunları yapıyosan bravo sanaben yarısını yapsam razıyım ama nerdeee
Oy maşallah kuzuya. Kolay atlatırsınız inşallah bizde henüz belirti yok
Canım ben bunlara artı birde evin işi ve yemek yapıyordum şimdi artık bakıcımız var sağolsun o yapıyor benim yüküm yarıyarıya azaldı.Bunları yapıyosan bravo sanaben yarısını yapsam razıyım ama nerdeee
Allah ikizlerinin hatrina yüzüne gülmüş ne mutlu sana Rabbim kolaylığını veriyor her daim canım
Kadıncağız dün bize kıymalı sarma yaptı yani daha ne olsun. Bende kadını kaçırmamak için fazla birşey istemiyorum. Bugün yemek yoktu ben birseyler ayarladım. Ben evde yokken işi çok olacak zaten ancak yetişir.Aaa çok iyi ya... Çok sevindim inşallah iyi anlasirsiniz da gözün arkada kalmaz canım. Benimki ayın 2 sinde başlıyor 1300 + yol. Ama seninkinin eline su dokemez dökmeye de hiç niyeti yok. Yemek yapcaksin diyince hastalıklarını saymaya basladi
Kv misafir sayılmaz ki canım, hele seninkiler sürekli sende. Bir zahmet işleri yapıverseler... Sen o şehirden kaç bence veya geldiklerinde evin en uzak odasına yolla onları, hizmet etmeyeceğini de açıkca söyle. Ama burada iş eşinde bitiyor bence en bastaGunaydin kizlar .
O kadar yorgunum ki ...
Dusuncesiz kv ve kizi uyuttugum cocugu gurultu yaparak uyandirdilar . Gece 1 de zor uyuttum. Sonuc 4 te kalkti hala uyutamadim .
Ustune de tum mutfak islerini bana yiktilar .Sadece esim yardim etti .Onlar da keyifle oturdular.
Normalde misafirden bir beklentim zaten olmaz .Ancak oglum hasta oldugu halde israrla geldiler .Yiyip icip s.. gittiler .
yeşil olduğu için 3 gün olgunlaştır dım sonra da kabuğunu soyarak küçük bir dilim ezdim olgunlaşınca çabuk eziliyor olgunlaştırmak için de bir tam avokadoyu birkaç Kağıt peçeteye sar kuru bir yere koy iki gün içerisinde olgunlaşıyor zaten iki üç gün içinde.Avakadoyu nasl verdn canm sademi nasl
sizleri okudukca bu diş olayından çok korkuyorum ya2 saat kesintisiz uyuyamayanlarda bu gün!???
Akşam banyo yaptırdık masaj yaptım,60lık Benim sağdığım sütü içti ardından 60lık mama içti ve 10dk uyudu. Saat 8.30da. Ama 1saat sonra yine yine yine kalktı!??? Sabah 6dan sonra yarım saatte bire aldık olayı!?? Sadece diş bu kadar mı olur yaaa??
Günaydın canım saat 8.30 da ki uykuyu uyutma olabildiğince ertele oyun oyna biraz ilgisi dağılsın 1 saat sonra 9.30 gibi Uyutmaya çalış bak daha iyi olacak.2 saat kesintisiz uyuyamayanlarda bu gün!???
Akşam banyo yaptırdık masaj yaptım,60lık Benim sağdığım sütü içti ardından 60lık mama içti ve 10dk uyudu. Saat 8.30da. Ama 1saat sonra yine yine yine kalktı!??? Sabah 6dan sonra yarım saatte bire aldık olayı!?? Sadece diş bu kadar mı olur yaaa??
Maşallah maşallah nazar değmesin. İnşallah hep böyle olur, memnunsan sen de desteklersin canın kadınıBen bakıcıya, bakıcı bebelere bakıyor gibi.
Ama kadın temizlikte yapıyor, işim kolaylaştı cidden nankörlük etmek istemem kadın temiz ve güvenilir. Dün kuaföre bile gittim yani o derece değişiklik var hayatımda ve bu hafta cilt bakımı yaptıracağım.
Beslenme saatlerini de 3 6 9 12 şeklinde çektim birer saat geçse bile totalde aynı saatlere uyuyor.Günaydın kızlar Bizde değişik pek bir şey yok.
Birkaç gecedir 9 buçukta uyuyoruz sabah da 8 8.30 gibi uyanıyoruz şu Akşamüzeri uykularını ben kestim Normalde yatırıyorum beş beş buçuk gibi 6 gibi de olsa bile yarım saat sonra uyanınca uykusunu devam ettirmiyorum araya beslenme girip de bir bir buçuk saat sonra uykusu gelince de akşam B vitaminleri Demir ilacını bir veriyorum biraz enerji geliyor Ondan sonra zaten uyuması 9 buçuğu buluyor
B vitamini hangisi cnm, bir şey üzerine mi verildi sen mi veriyorsunGünaydın kızlar Bizde değişik pek bir şey yok.
Birkaç gecedir 9 buçukta uyuyoruz sabah da 8 8.30 gibi uyanıyoruz şu Akşamüzeri uykularını ben kestim Normalde yatırıyorum beş beş buçuk gibi 6 gibi de olsa bile yarım saat sonra uyanınca uykusunu devam ettirmiyorum araya beslenme girip de bir bir buçuk saat sonra uykusu gelince de akşam B vitaminleri Demir ilacını bir veriyorum biraz enerji geliyor Ondan sonra zaten uyuması 9 buçuğu buluyor
Canım ben bunlara artı birde evin işi ve yemek yapıyordum şimdi artık bakıcımız var sağolsun o yapıyor benim yüküm yarıyarıya azaldı.
sizleri okudukca bu diş olayından çok korkuyorum ya
Bizde henüz birşey yok yaklasık 5 aylık olmasına ragmen, neler bekliyor bizi acaba...
Allah sana da kolaylık versin canım. Bu arada normalde benimki uykuya direnince uyutmaya çalışmıyorum, biraz yoruyorum gece de olsa gündüz de olsa. Bir süre sonra uyuyor genelde ama bu bir süre bazen 5-6 saat olabiliyorüstelik diş sorunu yok henüz. Yine de işine yarayabilir diye paylasmak istedim.
Günaydın canım saat 8.30 da ki uykuyu uyutma olabildiğince ertele oyun oyna biraz ilgisi dağılsın 1 saat sonra 9.30 gibi Uyutmaya çalış bak daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?