2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada hamilelik şüphesi olan bir arkadaş vardı kimdi acaba test yaptı mı çok okuyamıyorum hastalıktan merak ettim hatta ruyamda kendimi hamile gördüm :işsiz::işsiz:
B Berenelam63 bende merak ettim ...

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

Bende koruyucu iğne vurulmama rağmen ertesi gün hapı kullandım geçen. Temelli bozuldu dengem her hafta adet oluyorum iğneyi ayın 3ünde vurdurdum. adetim ayın 5inde bitmişti şuan 3.regl dönemimdeyim lekelenmeler oluyomuş ilk iğnede ama her hafta ağrısı gerginliği beni deli etti. 2.kezde yaptırırm yine aynı olursa spiral mecbur.

Yoook nerdee :)) yeşillikte egeyi tek geçerim aslen babaannemler falan afyonlu babamlar ıspartalı ege de büyüdük şimdi marmaradayım. Burası da karadeniz gibi herkes karadenizli:) her çeşit yemeği yerim ama zeytinyağlı çok severim

Benimde anne tarafım karadenizli. Balık, pide dışında çok sevmem karadeniz mutfağını. Ben asıl hamurcuyum ama evlenince kendi mutfağımda zeytinyağlıları çok severim

Esnese yine iyi bağırıyor uykusuzluktan
Anlam veremiyorum valla

Uyku eğitimi de deniyorum kucağına gelmeden sakinlemiyor..
Travma yaratmaktan korkuyorum
Çünkü burnuna damla damlata damlata
Bana tepki vermeyi debelenmeyi engellemeyi öğrendi.
Burnunu bile silecek olsam hemen tepki gösteriyor
O yüzden genellemesini istemiyorum su uyku konusunu
Burun konusunda bizimki de öyle oldu. Biraz ara verdik unuttu gibi şimdi kızmıyor.

Selam kızlar yine 30 sayfa birikmiş. Mesajları okuyamadan konuya ortadan girdim.:deli:
Yemek konuşulmuş diye gördüm çok ilgimi çekti aslında :hamarat:
Ben bu günlerde hem yardımcı ablaya, hemde işe gitme psikolojisine alışmaya çalışıyorum.
Gündüz dışarı işlerini hallediyorum. Akşam günlük beslenme programı örnekleri bakıyorum. Kadına rahat olsun diye mama tarifleri yazıyorum vs. Çok yoğun geçiyor bu arada sebze çorbalarına kıyma eklemeye başladım arada tarhanalarını kıymalı yapıyorum, (3 kere çekilmiş yağsız kuzu kıyma)
sabah kahvaltıları için bebe bisküvisi yapıyorum. Meyve sebze alışverişlerini ayrı bir yerden yapıyorum, hepsi inanılmaz vakit alıyor. Tabi nakitte:işsiz: derken işe gitmeden bile zor yetisiyorum.

S Susammmmm canım oğlunun kakası düzeldi mi?? Bugün bizim 13. Gün hala aynı... yarın ek gıdaya başlayacağım. Bi grupta okudum ek gıda ile kaka düzeliyormuş.. sen hangi sebzeyle başladın yardmcı olurmusn
Muz ile başladım ben ama muzla birlikte yeşil ve mukuslu kaka devam etti ilk iki gün. Tatlı patates verebilirsin, tatlı patates veriyorum 3 gündür, mukussuz haka yapıyor. Havuç falan verince mukus görüyorum kakada ama tatlı patateste görmedim.

Selam kızlar yine 30 sayfa birikmiş. Mesajları okuyamadan konuya ortadan girdim.:deli:
Yemek konuşulmuş diye gördüm çok ilgimi çekti aslında :hamarat:
Ben bu günlerde hem yardımcı ablaya, hemde işe gitme psikolojisine alışmaya çalışıyorum.
Gündüz dışarı işlerini hallediyorum. Akşam günlük beslenme programı örnekleri bakıyorum. Kadına rahat olsun diye mama tarifleri yazıyorum vs. Çok yoğun geçiyor bu arada sebze çorbalarına kıyma eklemeye başladım arada tarhanalarını kıymalı yapıyorum, (3 kere çekilmiş yağsız kuzu kıyma)
sabah kahvaltıları için bebe bisküvisi yapıyorum. Meyve sebze alışverişlerini ayrı bir yerden yapıyorum, hepsi inanılmaz vakit alıyor. Tabi nakitte:işsiz: derken işe gitmeden bile zor yetisiyorum.
Vallahi de bravo ben yoruldum okurken :)

Oğlana avakado verdim bayıldı maşallah.. avakadonun bir özelliği de çocuklar yemek yemedikleri zaman müthiş bir besleyici kaynak olarak verilebilir hem harika yağ içeriği var hem de çok besleyici vitaminler var kızlar.
Avakadoyu nasl verdn canm sademi nasl

Bebegin bronşit mi olmuştu? Ne kadar sürede iyileşti?
15 kasimda burun akintisiyla oksuruk ve atesle basladi. Calpol, oksuruk surubu verdi dr. 7 gun gecti iyilesmedi, balgamli oksurup hirilti baslayinca 10 gun antibiyotik ve nebulizatorle hava verdik.
17 gun surdu yani...

Back