2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne oluyor bu bebeklere ya? Benimki de esniyor esniyor uyuyamıyor. 3.5 4 saat uyanık kaldı gece
Esnese yine iyi bağırıyor uykusuzluktan
Anlam veremiyorum valla

Uyku eğitimi de deniyorum kucağına gelmeden sakinlemiyor..
Travma yaratmaktan korkuyorum
Çünkü burnuna damla damlata damlata
Bana tepki vermeyi debelenmeyi engellemeyi öğrendi.
Burnunu bile silecek olsam hemen tepki gösteriyor
O yüzden genellemesini istemiyorum su uyku konusunu

Sanırım dr dediğine uydum ama yok vermicem artık. Dr kilosuna taktı ya benimde kafam hep kilosunda

İştahımız yernde maşallah. Birde nerdeyse haftada bir yıkıyorum ondan uzamadı heralde :)))

Artk kilo yavaş alacaklarmış zaten. Bakalım nolck ölçümlerine hemşire iyi demişti zaten

Gaz yapan sey yogurtmus.Bir kaç gündür vermiyorum .Atesi var .Dişi çıkacak bu kez de ondan uyumuyor. Uykusu da cok hassas .Mesela apartman merdivenlerinden birileri tepinerek inip çıkıyor .O sese bile uyanıyor.
Ah canım Allah kolaylık versin bizim oğlanında diş yerleri beyazladı ne zaman patlarsa artk

Maşallah ♡♡♡ darısı başımıza

Ahh tabi anne yemeği olunca farklı :)

Kırmızı pancarı bende merak ediyorum hiç yemedim, geçen bi programda yılda bi kere yiyin, karaciğeriniz temizlensin diyordu ama pazarda bulamadım, bulursam yiyeceğim bende :)
Bizim aydında kökü ve yapraklarıyla satılır normal zeytinyağlı ıspanak gibi kavurulur yenir yoğurtla. Her hafta yeriz ama malesef marmarada yok. Çok özlerim böyle yapraklı enginarla pancarı. Annem ben gidince hemen yapar bana birde yeşil börülce çok severim. İç anadoluda da kuru börülceye karnıkara denir onu da çok severim:)

Kızlar eşim hem bizim yatakta yatıyor hem uyuyamadım diye yakınıp duruyordu bazada yat diyorum çocuk odasında yok oğluna kıyamazmış falan yok sabah araba kullanırken dalıyormuş da. Dün avm gezdik oğlum teyzesi ben. Tabi uyku saati kaçınca bizimki huysuzlandı babası hava atıyodu bende ıyır diye aldı susturamadı bile:) oğluş da beni istiyor sürekli bana bakıyor al seni istiyor dedi kıskandı:) aldım sen gelme dedim kapıyı kapattım kanguruya koydum fazıl sayla serenad bağcandan insan insan en sevdiği oğlumun açtım onu öpe seve uyuttum. Beşiğini dayadım yatağa yastık koydum beşiğe bizim yatağa yatırdım. Bende eşimin yerine oğluşumun yanına yattım. Bi geldi yatmaya şok oldu desim sen öbür odaya. Gitti yattı kapısını da kapattım. Anam bizim oğlan emip emip uyusun sabah 8.30 a kadar hiç uyanmadan( maşallahh) aradım sabah sorunu çözdüm seni istemiyormuş çocuk benle yatcakmış ddm satıldım 2 günde diyor

sen nasil katlaniyorsun bu kadina, bana da tavsiye verir misin zira coook lazim...

ben de cikamiyorum canim bu hafta -10 dereceydi... Aah ah yaa ne guzeldi ekim ayinda hep yuruyus yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…