- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.961
Esnese yine iyi bağırıyor uykusuzluktanNe oluyor bu bebeklere ya? Benimki de esniyor esniyor uyuyamıyor. 3.5 4 saat uyanık kaldı gece
Sanırım dr dediğine uydum ama yok vermicem artık. Dr kilosuna taktı ya benimde kafam hep kilosundaafiyetler olsun o zaman :)
afiyetler olsun. Yapmış kadar oldum size
Alla alla tarifin başamel sos hariç bildiğin lazanya :) çokkk severim.
kuzum sen neden acele ettin bu kadar. Kahvaltı menüsüne daha çok var bu ay sadece en fazla 2 çeşit git.sebze meyve püresi veya yoğurt.. Mideleri daha çok hassas bir alışsın önce.
alışacak inşallah :)))Benimkide öyle ama üzülyorm yazık çocuğa
kaç kilo ki kızın? Başka bir doktordan da tavsiye alsaydın.Sanırım dr dediğine uydum ama yok vermicem artık. Dr kilosuna taktı ya benimde kafam hep kilosunda
İştahımız yernde maşallah. Birde nerdeyse haftada bir yıkıyorumÇok mu yıkadın çocuğu çekmiştir diye bir espri yapayım samimiyetime dayanarak :))))
600 gr iyi .. Zaten 7 den sonra hiç sallamıyorlar benimki hiç almamış bu ay, gayet normal dedi.. Boy uzaması iyi zaten . canım bu arada boy kafa çevresine bakıyorlar bu saatten sonra onlar önemli gelişimi için, genel bir huzursuzluk da yoksa kafana takma ( enfeksiyon da da iştah gidiyor ya o sebepten)
Evet sağlık ocağı. Demekki yalnız değilmişim sağol canımSağlık ocağı mı ölçü, benim de başıma geldi bir hafta sonra doktor kontrolü vardı orada ortaya çıkmıştı eksik ölçüleri, takılma
Ah canım Allah kolaylık versin bizim oğlanında diş yerleri beyazladı ne zaman patlarsa artkGaz yapan sey yogurtmus.Bir kaç gündür vermiyorum .Atesi var .Dişi çıkacak bu kez de ondan uyumuyor. Uykusu da cok hassas .Mesela apartman merdivenlerinden birileri tepinerek inip çıkıyor .O sese bile uyanıyor.
Maşallah ♡♡♡ darısı başımıza3 gün kuralı ile devam. Muz kabız yaptı, ondan 1 kaşık ancak veririm artık diyorum. Elma gönül rahatlığı ile veriyorum. Tatlı patates 3. gün bugün. Yarın kabak 3. gün deneyeceğim sonra normal patates, sonra da çorba geçerim inşallah. Bizimki ne versem yedi, hepsini seviyor çok şükür. Yemede problem yok. Kabağı sade bile yedi. Inşallah böyle devam eder.
Bizim aydında kökü ve yapraklarıyla satılır normal zeytinyağlı ıspanak gibi kavurulur yenir yoğurtla. Her hafta yeriz ama malesef marmarada yok. Çok özlerim böyle yapraklı enginarla pancarı. Annem ben gidince hemen yapar bana birde yeşil börülce çok severim. İç anadoluda da kuru börülceye karnıkara denir onu da çok severim:)Ahh tabi anne yemeği olunca farklı :)
Kırmızı pancarı bende merak ediyorum hiç yemedim, geçen bi programda yılda bi kere yiyin, karaciğeriniz temizlensin diyordu ama pazarda bulamadım, bulursam yiyeceğim bende :)
Canım blw mi yaptın yoksa ezip mi verdin?Maşallah ♡♡♡ darısı başımıza
6600 4 dr degistirdim artık gitmemeye karar verdim asm de bakıyorlar zaten.kaç kilo ki kızın? Başka bir doktordan da tavsiye alsaydın.
ciflemek+tellemek? =))Kızlar yardım. Buharda havuç patates haşlayım derken nasıl olmuşsa tencerenin dibi tutmuş zift gibi Çelik kendisi. Nasıl geçer sizce bu ? Tavsiyeniz varsa alırım bi dal
sen nasil katlaniyorsun bu kadina, bana da tavsiye verir misin zira coook lazim...Akşamüstü gelir muhtemelen Valla erken gelirse bi zahmet girsin mutfaga. Cocugum atesler icindeyken onlarla birakip da gitmem mutfaga .Tahmin ettigim vakitte gelirlerse de kanguruya takip yapcam .Az once corbayi yaptim .Çocuğun atesi olduğunu biliyor .Hic arayıp da zahmet etme demedi .Ancak kendince plan yapar yarin gelcem diye .
Sagol kuzum insallah .
Yaa hic düşünce yok zaten sorun orda .
ben de cikamiyorum canim bu hafta -10 dereceydi... Aah ah yaa ne guzeldi ekim ayinda hep yuruyus yapmistimCanım valla güzelce giydirsek bile hava aşırı soğuk. Çocuğu bırak ben bile hasta olcam diye korkuyom Güneş görmeden dışarı çıkmıyorum. Odaları havalandırıyom mümkün olduğunca. Duşu da gece yaptırmıyorum, akşam daha serin oluyor. En iyisi öğle vakti şimdiye kadar hep öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?