- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 37
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Ah canım Allah kolaylık versin bizim oğlanında diş yerleri beyazladı ne zaman patlarsa artk
Genelde basim agriyo ve her görüşmeden sonra bir tartisma cikiyor.Annemlere niye gulmedin ,niye oyle söyledin vs (palyacoyum sanki,neysem oyum .Milletin keyfi için rol yapip samimiyetsiz olamam .sen nasil katlaniyorsun bu kadina, bana da tavsiye verir misin zira coook lazim...
afiyetler olsun o zaman :)
afiyetler olsun. Yapmış kadar oldum size
Alla alla tarifin başamel sos hariç bildiğin lazanya :) çokkk severim.
kuzum sen neden acele ettin bu kadar. Kahvaltı menüsüne daha çok var bu ay sadece en fazla 2 çeşit git.sebze meyve püresi veya yoğurt.. Mideleri daha çok hassas bir alışsın önce.
bildigin yemek listesi oluşturdum kkDA kendime![]()
bizde de ayni sekilde. E ne yapicaz peki canim, boyle mi surecek hayat? Cikamadim isin icinden. Sutu de etkiliyor cocugumun hakkina giriyorlar yaa Allah'a havale ede ede bir hal oldum...Sagol canim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Genelde basim agriyo ve her görüşmeden sonra bir tartisma cikiyor.Annemlere niye gulmedin ,niye oyle söyledin vs (palyacoyum sanki,neysem oyum .Milletin keyfi için rol yapip samimiyetsiz olamam .
bizim oglan da 10 gun antibiyotik kullandi canim. Kullanmadan once surup vs denedi dr ama cigerlerine indi, hava falan da veriyorduk. Ne yapalim, kullanmak istemeyiz ama mecbur olunca da doktor yazinca kullaniliyor işte. Hem de 4 aylikti daha...Akşam oldu gerci ama herkese hayırlı cumalar
Çocuklardan sonra hastalık sırası bende
Oğlum da antibiyotik başladı doktor ne kadar karsı çıksam da tedaviye cevap vermeyip hastaneye yatışı yapılan bıkac yavruyu görünce gözüm korktu açıkcası
Bu sene zatürre salgını varmış eski hastalıklar yeniden hortluyor Rabbim esirgesin herkesin evladını
Kilo bizde de 4.aydan 5.aya gecerlen 1.5 cm uzamış ve 300 Gr aldı Dr az almis evet ama gelişimi iyi dedi diger ay da yine az almış olursa tahlil yapalım bakalim dedi umarım bu ay güzel kilo alır yaaaKızlar doktordan geldik şimdi. 6.ay kontrolü olduk. 7450 gr 65 cm. Gelişimi iyi dedi doktor. Ama geçen aydan bu aya 200gr almış. Az değil mi sizce de??
Gece zombiye dönüşümemi söyledim.
Bu aylarda açlıktan uyanmaz artık saat başı dedi. Diş huzursuzluğu oluyor kendini emerek ve memede sakinleştiriyor orayı sığınacak yer olarak görüyor dedi. Ağrılı bi süreç oluyor çocuk için kendimizden pay biçersek nasıl fenadır diş ağrısı dedi. S Susammmmmdemlicaykeyfi diş çıkana kadar sürer bu dedi doktor. Valla şaştım kaldım ne dişmiş bu altın diş çıkaracak heralde bizimki
![]()
Canım geçmiş olsun.K.v. faciası bu topikte tavan yapmis durumda resmen nedir bu yaaaSurekli ölçüyorum .Sanirim vercem 37.6 yı gördüm kulaktan.
Nasil inliyor .Kafasini kaldıramıyor. Istedigi oyuncağı tutamiyor .
Ve ustelik aksam yemegine kv gelecek.Dun cagirmistim kafasina gore bugun gelcekmis (h.sonumuzu onlarla gecirmek istemedigim icin cagirmistim .Haftasonu gelsek deyip duruyo)
Bizim aydında kökü ve yapraklarıyla satılır normal zeytinyağlı ıspanak gibi kavurulur yenir yoğurtla. Her hafta yeriz ama malesef marmarada yok. Çok özlerim böyle yapraklı enginarla pancarı. Annem ben gidince hemen yapar bana birde yeşil börülce çok severim. İç anadoluda da kuru börülceye karnıkara denir onu da çok severim:)
Bendim canım değilmişim. Çok gecikti adetim yaklaşık 10 gün kadar ama geldi nihayet.Bu arada hamilelik şüphesi olan bir arkadaş vardı kimdi acaba test yaptı mı çok okuyamıyorum hastalıktan merak ettim hatta ruyamda kendimi hamile gördüm![]()
Evet çok severim birde bezelyenin yeşil fasulye gibi olanı olur içi büyümeden yenir yeşil olarak o da çok güzel olur :) ayyy nasıl canım çekti.Bende börülceyi çok severim. Benimde teyzem marmariste onlardan öğrenmişimdir börülceyi, sarımsak limon zeytinyağlı salatasına bayılırım. Buna alternatif olarak bakla salatasını severim birde bilirmisin cnm taze iç baklayı?
Adet oluyorsun yani düzenli. Ben daha hiç olmadım 40 tan sonra yaa. Olsa vücut rahatlıyor birazBendim canım değilmişim. Çok gecikti adetim yaklaşık 10 gün kadar ama geldi nihayet.
Evet çok severim birde bezelyenin yeşil fasulye gibi olanı olur içi büyümeden yenir yeşil olarak o da çok güzel olur :) ayyy nasıl canım çekti.
babam cok severdi. Gerci bizim evde bamya, enginar, kereviz, pirasa, pancar hepsi piserdi. Esimin tarafi cogunu yemezmis, yemek tercihleri cok degisiyor.Bende börülceyi çok severim. Benimde teyzem marmariste onlardan öğrenmişimdir börülceyi, sarımsak limon zeytinyağlı salatasına bayılırım. Buna alternatif olarak bakla salatasını severim birde bilirmisin cnm taze iç baklayı?
Yoook nerdee :)) yeşillikte egeyi tek geçerim aslen babaannemler falan afyonlu babamlar ıspartalı ege de büyüdük şimdi marmaradayım. Burası da karadeniz gibi herkes karadenizli:) her çeşit yemeği yerim ama zeytinyağlı çok severimAyy bak onu bilmiyorum hiç, angaraya gelmiyor demekki :)
Kv terörüCanım geçmiş olsun.K.v. faciası bu topikte tavan yapmis durumda resmen nedir bu yaaa