- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.921
Canım her bebek farklıdır tabi ama ben bizimkinden gözlediğim kadarıyla emerek uyumaya alışmış bi bebek için kim ve Tracy bin uygulanabilir olmadığını düşünüyorum belki biraz daha büyürlerse olabilir ama şu an için değil. Bizimki mesela emerek uyumak istiyorsa ve ben oradaysam asla kucağımda sakinleşmiyor kafasını boynuma gönüyor ya da memeyi açmaya çalışıyor huzursuz bir şekilde hele ki ağlamaya da başladıysa artan bir volume ile histerikleşiyor. Ama mesela geçen memede tam uyumamışsın yatağa koydum uyandı tabi ağlayarak çıktım odadan annem kucağında hafif pışpışlayarak uyutmuş ben kucağıma alsam meme almasan asla sakinleşmez Eminim. Ya da annem ne zaman ayağında hafif sallasa uyuyor ama ben sallasam gülüp ayağa kalkmaya çalışıyor falan demek istediğim ortada bir adet anne ve emerek uyuyan bebek varsa yatırmaktadır veya sandalye yöntemi en azından 6 aylık bi bebek için uygulanabilir değil. Babası veya ananesi uğraşsa belki olur ama bizde mümkün değil ananesi zaten öyle eğitimmiş bilmemneymiş şeyran icadı olarak bakıyor babasının da asla vakti ve enerjisi olmıupr yine bana kalıyor iş. Dediğin gibi şu an için yapılacak en iyi şey rutinlere çok ciddi bağlı kalmak özellikle akşamları. Bi de kendi adıma sanki karartma perdeyle zifiri karanlıkta emzirerek uyutmak gelecek için daha iyi bir adım gibi düşünüyorum ama bilmiyorum tabi nedense bana büyüdükçe uyku eğitimi kolay olur gibi geliyor bu lafımı yemem umarım ama. Laftan biraz daha anlayan bebekle memesiz uyutma daha kolay olabilir tabi ilk günler zor geçse de totalde
Yaa biliyomusum bir iki denemede banad aynısı oldu, boynumu emmeye başladı yada kendini aşağı memeye doğru itmeye ve dediğin gibi inanılmaz ağlıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Dediğin gibi rutin önemli ama o da gece sürekli uyanmasını engellemez, e napıcaz o zaman