- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.881
Kuzunun yanında beraber yat bakalım uyanınca pışpışla bir süre, sana şöyle söyleyeyim 3.uyanmadan sonra kesintisiz uyuyorlar bence benimkini çok denemişimdir.
Yatağımıza almaya korkuyorum kenarları açıkta çünkü canım. Yastık battaniye vs koysam da bazen gündüz bizi mi Yatağa yatırmış oluyordum bi geliyordum düşecek nerdeyse. Ihh ıh diye kendini iterken yastık mastık her şeyi ittirmiş ?! Korkuyorum o yüzden gece uyku sersemi ben de anlayamam hareketini diye. Ya da salondaki kanepeyi açıp yatıcam onu duvar kenarına yatırıcam hareket edip gidemeyecek gibi. Aklımda olsun bunu da denerim hatta hafta sonu şehir dışına çıkıcaz orda beraber yatcaz mecbur. Bakalım değişme olacak mı??
Dün gece hiç uyuyamadım, başıma sancılar girip girip çıkıyor. Huni taktım ayine. Gülüyorum ama içim kan ağlıyor yorgunluktan. Deli gibi dolanıyorum evde. Buna rağmen her şey normal diyen doktorlar olunca ağızlarına kürekle vurasım geliyor.
Bu normalde gece kesintisiz uyuyan yada 1-2kere kalkan çocuk normal değil mi? O normalse bizimki nedir??! Kafayı yicem ben de artık. Kucağımda emzirirken kafam düşüyor pat diye resmen. İyice uyuyup kalıcam çocuğu düşürücem diye korkuyorum artık. O da emerken uyumaya devam ediyor zaten. Olan bana oluyor. Eş zaten uyuyor. Uykusuz hortlak gibi ayakta olan benim saat başı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)