- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 47
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.861
: DÇok iyi yaa
ben de çokk severdim rahmetli ressamı ♥Ayy ne çok severdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
: DÇok iyi yaa
ben de çokk severdim rahmetli ressamı ♥Ayy ne çok severdim :)
gece rutinlerin arasında mama içmek var zaten 150 veya 120 lik veriyorum uyutmadan 7-8 gibi. sonra uyuynca saat 11de uyku öğünü veriyorum 150. bi daha sabaha doğru uyanırsa veriyorum. eğer 3 saatin altında ağlarsa mama yok. açlık değildir çünkü bizimki için o.
yanlış ölçmüşlerdir canım. kıyafetleri küçülüyor mu sence? küçülüyorsa problem yok
gündüz yarım saat uyanmaarı aşamıyorum ben de. gece uyanırsa ve eğitim uyguluyorsan aynı şeyleri yapman gerekiyor.
bizimki de o kiloda canım ama premiumcare de 4 numara aldım artık. 3 no ile eziyet çekiyormuşum resmen
yavaş yavaş canım. sallama hızını yavaş yavaş düşürdüm alıştırdım. sonra yavaş yavaş tam uyuyacağı zaman durmaya başladım. birçok kere durduğum için uyandı çok krizlere girdik kucağıma aldım sakinleştirdim. tekrar aynı şeyi yaptım derken 1-2 ay içinde sadece rutin şeklinde kaldı sallama yani tam uyurken hiç sallamıyorum. hatta ben sallamaya başlayınca ağlıyor, onu hızlı hızlı uyutup kaçacağımı mı düşünüyor bilmiyorum. 30 dk falan başında elleriyle oynayarak başını okşayarak karnını sıvazlayarak uyutuyorum.
alali cok uzun sure olmamis canim, suanda memnunmussagol canım. Memnun anladıgım kadarıyla degil mi?
şimdi yine ölçtüm 8800 çıktı .öncekinde çok yemiş heralde tombiko
Etli pazıyı da ben tarif edeyim.kulaga cok iyi geliyor :)
Etli pazıyı da ben tarif edeyim.
• İki bağ pazı
( 1 bağ tencerenin dibine yeter anca o yüzden 2 bağ)
• 200-300 gr yağsız kıyma
* biraz pirinç, biraz bulguru yıkayıp süz karıştır tahmini 1 su bardağı kadar olacak ikisi duruma göre bakarsın fazlalaştırırsın
* 2 adet orta boy soğanı ince ince doğra
*1 tatlı kaşığından biraz fazla veya çorba kaşığı da olur domates salçası
* baharat ( kırmızı pul biber, karabiber arzuya göre ) ben nane koymuyorum pazıya..
*tuz
*zeytinyağı
Hepsini karıştır, çiğden saracağız.
Pazıları tek tek yıka, aynı zamanda tencerede sıcak su hazırla ocakta iken pazıları tek tek daldır ve 1-2 dakika beklet gevşeyince çıkar kenara al. Saplarını ve uzanan damarlarını bıçakla nazikçe al pazının tek yapraklığı bozulmasın .. Sonra gevşeyen pazıları hazırladığın çiğ iç ile sar dolma sarar gibi..
Tencereye diz...üstünü bir parmak geçecek kadar su ekle ve üstüne porselen bir tabak kapat çok kısık ateşte 40-45 dakika pişir. Mis gibi olur çok severim ama bu ara yapamadım hiç
Canım benim çok normal sen uykusuzluk sebebi ile gerginlik yasiyorsun anlasilmal istiyorsun amma karşında anlayacak birini bulmak zor esin de muhtemelen is yorgunlugu v.s derken olabiliyor kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama zamanla insan alışıyor bu tartismalara mesele cok uzatmamakKizlar biz muhakkak her hafta tartisiyoruz ya. Boyle gitmez bu iş. Canim sıkılıyor
Duygular yipraniyor
Canım çocuk ayrı bir yatakta mı yatıyor? Benim kız yatağımın yanında park beşiğinde yatıyor normalde 12 de yatar gece 1 ya da 2 kez uyanır emer devam eder uyumaya ama bazen çok sık uyanıyor o zaman yanıma alıyorum o şekilde uyanmıyor demek ki beni istedi diye düşünüyorum. Eğer ayrı yatırıyorsan bide yanında yatırmayı dene bence
Merak ettim sonucu bana da haber verir misiniz ikiniz de? demlicaykeyfi benimki de çok sık uyanıyor ama memeye almadan kucağıma aldığım an bile sustuğu oluyor, benim yatmamı istemiyor, otursam meme almadan uyumaya devam ediyor.
Maalesef bende süt yok biberonda aptamil comformil içiyoruz 5.ayımıza girince meyve püresi ve kaşık mamasına başladık 6.ayımızda yoğurt,sebze ,çorbaya başladık ama aptamil comformil bırakmadık mesela gece 21.00 veriyorsam kaşık mamasını 04.00 gibi uyanıyor o zamanda aptamil comformil veriyorum biberonla Şuan 7 aylık olduk
Canım mamadan sonra uyuduysa açlıktan olabilir. Mamalar zaten 3 saat kadar tok tutuyor. 120 cc vermeyi dene bakalım bide. Benim kızım 9 gibi uyuyor mesela 12de uyanıyor, uyanmazsa da ben mama veriyorum çünkü biliyorum ki vermesemde yarım saat sonra uyanıcak. Sonra gece 3 saatte bi kalkıyordu. Emzirip mama veriyordum. Şimdi akşam 8gibi mamadan önce muhallebi yoğurt meyve püresi gibi şeyler veriyorum sonra mama veriyorum. Yine 12de uykusunda mama veriyorum kendiside 1 kere kalkıyor.
oncekinden kalan gerginlik bitmeden yenisi ekleniyor zaten...Canım benim çok normal sen uykusuzluk sebebi ile gerginlik yasiyorsun anlasilmal istiyorsun amma karşında anlayacak birini bulmak zor esin de muhtemelen is yorgunlugu v.s derken olabiliyor kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama zamanla insan alışıyor bu tartismalara mesele cok uzatmamak
canım ne yalan söyleyeyim çok haklısın, biz de gün aşırı tartışıyorduk artık isyan bayrağını çekince ben, eşim baktı olmayacak bana gönül yorgunluğu yaşatmayacağına dair söz verdi. Ve en ufak şeylerden birbirimize giriyorduk ne bilim armut almış çocuğa uygun değil vs gibi şeylerden :)) çok basit şeylerden tartışıyorduk. Bence konuş ve anlat duygularının yıprandığını bilsin, üstesinden gelirsiniz. Gayet normal herkeste oluyor bence bu.Kizlar biz muhakkak her hafta tartisiyoruz ya. Boyle gitmez bu iş. Canim sıkılıyor
Duygular yipraniyor
oncekinden kalan gerginlik bitmeden yenisi ekleniyor zaten...
oncekinden kalan gerginlik bitmeden yenisi ekleniyor zaten...
Ben de bayılırım çok da hafif olur, kendinden yağlı mis mis.. Ama gel gör ki yapamıyorum pazara çıkmak mesele, evde yapmak ayrı zor şu an benim için :)Ellerine sağlık cnm, benim için anne yemeğidir bu . Çol severim sarımsaklı yoğurtla off of
Kuzunun yanında beraber yat bakalım uyanınca pışpışla bir süre, sana şöyle söyleyeyim 3.uyanmadan sonra kesintisiz uyuyorlar bence benimkini çok denemişimdir.Ek gıdaya geçince rahat ederim inş ben de ya. Uyku nedir unuttuk resmen. Zombi gibiyim ?! 2saat kesintisiz uyuyunca şoka giriyorum ki zaten çok nadir oluyor bu. Mama veriyorum ben de olmazsa onu arttırıcam.
Yatmadan önce 60lık içiyor emiyor bi de beni. Bazen 90lık verdim bitirmedi. Ama bu kadar sık uyanmak hiç normal değil. O kadar emiyor hiç mi doymuyor da bir saat sonra kalkıyor anlamadım ya. Mama içince 2,5 saat uyudu. Bakalım bu gece yine vericem. Gündüz böyle değil gece noluyor bu çocuğa anlamıyorum yaaa.
Dün gece hiç uyuyamadım, başıma sancılar girip girip çıkıyor. Huni taktım yine. Gülüyorum ama içim kan ağlıyor yorgunluktan. Deli gibi dolanıyorum evde. Buna rağmen her şey normal diyen doktorlar olunca ağızlarına kürekle vurasım geliyor.Tabi veririm canım. Normal deyip geçmez inş deli olurum yoksa?!! Benimki uyanınca gözler kapalı ağlıyor kucakta susmuyor sakinleşmiyor sadece memede sakinleşip direk uyuyor ve emiyor o arada.
Şimdi benim oğlanın bu hareketleri ataktan mı acaba yoksa kendinden mi.
Popo sürekli git gel yukarı hareket yapıyor yerde, kucakta, uyumaya çalışırken, bir de exzorsist film müziği gibi ııhhh zıhh ses çıkarıyor. Hormonları tavan sanırım, hiç durmuyor nerdeyse.
Eller sürekli şap şap vuruyor elime vs nereye olursa tek el tapşini yapıyor yani
Bacaklar zaten hiç durmazdı benim oğlanın onu saymıyorum.
Gece ve gündüz çıt sesine uyanma yanında dönmeye korkuyorum hıııııımm diye uzun nefes alıp bırakıyor rahatsız olmuş gibi..
Mama sandalyesinde bilinçli olarak bütün oyuncaklara vurup vurup yere atıyor..
Bizde böyle bu atak
bizde herkes kendine gore hakli canim. İkimiz de alttan almiyoruz.canım ne yalan söyleyeyim çok haklısın, biz de gün aşırı tartışıyorduk artık isyan bayrağını çekince ben, eşim baktı olmayacak bana gönül yorgunluğu yaşatmayacağına dair söz verdi. Ve en ufak şeylerden birbirimize giriyorduk ne bilim armut almış çocuğa uygun değil vs gibi şeylerden :)) çok basit şeylerden tartışıyorduk. Bence konuş ve anlat duygularının yıprandığını bilsin, üstesinden gelirsiniz. Gayet normal herkeste oluyor bence bu.
icimden gecenleri dillendirsem esim benden once gidip dava açarBizde kavga ediyoruz ama oğlan yüzünden değil hiç. Ya ev işi ya benim dandun laflarım :))