2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

3 diş tamamen cıktı canım. Diğer ikisi kabarmış bir kısmı görünüyor beyaz. Alt dişler çıkalı iki ay oldu. Üst dişler ateş yaptı 2 gün 38 i geçti ateşi. Uykusu çok bozuldu dişten beri. Gece bir defa uyanırdı şimdi sayamıyorum bile . Kulağını çok çekistiriyor ağrısı varken ve iştahı gitti canım.

Peki ilk dişi görünmeden önce de huzursuzluğu var mıydı? Uzun mu sürüyor bu huzursuzluk evresi?

S Susammmmm çok geçmiş olsun canım gerçekten zor.. ben deri testi yapılırken çok üzülmüştüm ama önemli olan sağlıkları.. inşallah şu durumlardan biran önce kurtuluruz..

gecmis olsun canim insallah bir daha gerekmez diyeyim.
Sen sallayınca uyumuyor mu canım? Memede uyuması ciddi anlamda problem sanırım umarım düzene girer. Belli bi aydam sonra uyanmalarının azalması gerekiyor aslında ama temmuz annelerinde durum farklı :)
yok canim bende meme "var" bana normalde de cok nazlaniyor. Babasina o kadar degil. Ama 2 yil ya emzirme, 6 ayi gitti zaten. Memeden kesince duzelir. 40i ciksin 3 ay 6 ay derken suan 2 yila çikardim kafamda
Uyumuyor ya uyumuyor. İnsanlıktan çıktım çocukta tık yok
gunduz nasilmis canim? Bizimki cogu zaman gunduz de uzun uyumaz
Yorgan ser canım yere, ben oyun halısının altına serdim. biraz daha hareketlenince de büyük büyük birşeyler sereceğim
oyle yapacagim artik canim
Gunaydin kizlar.Biz sabahladik .Gece 1 den sonra felaketti.Hem gaz hem kabızlık hem ateşi var
Bu saat oldu hala uyutamadim .Aglamaktan perisan olduk
dis geliyor demişsin canim, Allah yardimciniz olsun

Srkyesraaa sag ol canim, amin. Ne yapayim ya 2 yaşa kadar durum bu diye dusunecegim artik. Memeden kesince duzelir uykusu. Saglik olsun da

benimki memeyi reddetmeye bahane ariyor, o yuzden suluklardan bile korkuyorum, neyle içirecegim bilmiyorum, dr.a soracagim

Kızlar oto koltugu olarak hala ana kucağı kullanıyoruz malum. daha büyük boy oto koltuguna ne zaman geçmeli sizce? Bizim oğlan artık sığmıyor sanki, ayakları koltugun dışında kalıp otomobilin koltuguna dayanıyor, sıkışıyor gibi geliyor bana o yüzden. Fakat daha ayı da küçük , 5 ay dolmak üzere. Nette bakıyorum diğer oto koltukları "genelde" daha büyük aylar için, ama kilo boy olarak bakınca da bizim geçmemiz lazım , ama oturamıyor çocuk daha tam. ne yapmalı sizce?

Canım benim aldığım 9-16 kg, 76-105 cm arası kullanılıyor. Benim oğlumda sığmıyor artık, destekli oturadabiliyor aslında, doktoru uzun oturabilir diye de söyledi ama ben oturttuğumda kafayı öyle dimdik, sapasağlam tutamıyor uzun süre diye geçmedim daha. Sürüş esnasında gaz, fren vs çok sarsılır gibi geldi. 1 ay sonra yani 7 aylıkken geçerim sanırım

Kızlardan birinin ateşi var 38 civarı dün akşamdan beri. Uykuya dalamıyor, ağlama vs diş mi acaba. Diğeride yemiyor o da mızmız. Aynı yumurta ikizi de değiller ki aynı anda çıksın dişleri. Yada ben her şeyi dişe yoruyorum. Doktor bir gün daha devam ederse idrar tahlili istedi. Gözlerim yanıyor, regl oldum. Eyyorlamam bu kadar

Ben mycey almışım ekstra kilidi yok ama çevirmeli kapanıyor kapağı biberon gibi

İsofixli olanları İndirimde eşim almıştı biraz acelecidir. 15 aylık diyor. ana kucaklarında 15. Aya kdr oturabilirler mi bilemedim. Arası içinde bir şey alınmaz. Saçma sapan oldu.

Benim oğlum da aşılarda hemen susar ama kan alımı çok iğrenç bir şey inşallah bulunur dediğin gibi de boşa gitmez

Eklentiler

• 035B5658-53FB-4B3B-8C4A-064FB9BD3552.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 49
  • CD21C2AD-F01F-46CF-830D-0EB1920E8604.jpeg
    426,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 629472F5-2A1A-4980-86FE-67532B18E9EB.jpeg
    197,7 KB · Görüntüleme: 61
  • E5541B8C-9B11-4990-90E1-47117EAF1A37.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 53
gecmis olsun canim. Ya kişa geldik yere de koyamiyoruz. Aslinda yere konsa fazla esya olmayan bir odada, rahat olurduk ama yerler buz gibi
Yere battaniye ser iki kat canım, üstüne de oğlanın kendi çarşafından ser, koy üstüne dönmeye başladıysa hem orda rahatça da döner. Ben de yerde artık yanlara yastık koyarak oturtmaya başladım.

Allah kolaylık ve bol sabır versin canım. Birileri başarsa da bizde gaza gelsek

Kız da bende çok kötü hasta olduk Annemin yanımda olmasının avantajını bir kez daha yaşıyorum. Gece ben baktım şimdi annem bakıyo kıza ben yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…