2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben şimdi kızıma kendim yediriyorum ama 6 aylık olduğu gün blw deniycem. Bulduklarımı paylaşayım sizlerle.

Eklentiler

• kis_ayi_tadim_tablosu.jpg
    kis_ayi_tadim_tablosu.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 95
  • blw-besin-tablosu-1.jpg
    blw-besin-tablosu-1.jpg
    340,3 KB · Görüntüleme: 73
  • blw-tadım-listesi.jpg
    blw-tadım-listesi.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.

Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
Geçmiş olsun cnm, hareketlendiler artık dikkatli olmamız lazım.

Anneliğin altin vuruşu bez biraktirmak derler canim hakikaten öyle sac bas yoldurur adama valla 2 kez yaşadım 3.var önümde....
uyusun da ben kendi birakana kadar beze raziyim, dermisim, saat 12yi geçince uyku icin her seyi feda edecek duruma gelenlerde bugun :-)
dun de 2de uyudu, uyumak denirse

Bebeklerden kan almak ne kadar zormuş. :( keşke oğlum yerine benim kanımla olsa yapılması gereken testler :( o kadar ağladı ki :( bulmak için kolunu sıktırdığı şey bile bir süre sonra çok canını yakmaya başladı, sürekli ağladı, yanımda elma püresi götürmüştüm, meyve emziği oluyor ya onunla verdim, çok canı yanmazken işe yaradı ama sonra ne meyve ne meme ne su hiçbir şey fayda etmedi. Normalde telefondan fener açarım, o ışığa bakıp eliyle tutmaya çalışır ışığı falan, o ışıkla da biraz oyaladım ama bir süre sonra hiçbiri umrunda olmadı. O kadar çok ağladı ki, ben mahvoldum. Ayaktan da denedi, koldan da. En son koldan biraz alabildiler. Gözümün içine öyle bir baktı ki :( böyle sanki, "anne beni al, bak canımı yakıyorlar, al beni" der gibiydi. Canı yanarken hep öyle bakıyor zaten bana, direkt gözümün içine bakıp ağlıyor. Mahvoldum, kahroldum. Bebekler hasta olmasın :(

Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.

Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
gecmis olsun canim. Ya kişa geldik yere de koyamiyoruz. Aslinda yere konsa fazla esya olmayan bir odada, rahat olurduk ama yerler buz gibi

Ya kızlar şu geceleri memede uyuma işi beni gerçekten bunalttı. Çekiyorum ağzından 30 dk sonra ağlayarak çığlık atıyor, hadi bi daha al başa sabaha kadar böyle bir kısır döngü daraldım artık ya.

Bebeklerden kan almak ne kadar zormuş. :KK43: keşke oğlum yerine benim kanımla olsa yapılması gereken testler :KK43: o kadar ağladı ki :KK43: bulmak için kolunu sıktırdığı şey bile bir süre sonra çok canını yakmaya başladı, sürekli ağladı, yanımda elma püresi götürmüştüm, meyve emziği oluyor ya onunla verdim, çok canı yanmazken işe yaradı ama sonra ne meyve ne meme ne su hiçbir şey fayda etmedi. Normalde telefondan fener açarım, o ışığa bakıp eliyle tutmaya çalışır ışığı falan, o ışıkla da biraz oyaladım ama bir süre sonra hiçbiri umrunda olmadı. O kadar çok ağladı ki, ben mahvoldum. Ayaktan da denedi, koldan da. En son koldan biraz alabildiler. Gözümün içine öyle bir baktı ki :KK43: böyle sanki, "anne beni al, bak canımı yakıyorlar, al beni" der gibiydi. Canı yanarken hep öyle bakıyor zaten bana, direkt gözümün içine bakıp ağlıyor. Mahvoldum, kahroldum. Bebekler hasta olmasın :KK43:
gecmis olsun canim ya. Dr uyumamasindan dolayi tahlil yapmayi dusunuyordu, suan resmen yaptirmamayi dusundum. Ben de dayanamam, aşilarda aglamisligim var :işsiz:

Kırmızı yeşil listeye gore gidiyorum ben
Bende ona göre gidiyorum canım beyaz olanda onunla aynı sayılır kış sebzeleri meyveleri listelenmiş sadece
Bebeklerden kan almak ne kadar zormuş. :KK43: keşke oğlum yerine benim kanımla olsa yapılması gereken testler :KK43: o kadar ağladı ki :KK43: bulmak için kolunu sıktırdığı şey bile bir süre sonra çok canını yakmaya başladı, sürekli ağladı, yanımda elma püresi götürmüştüm, meyve emziği oluyor ya onunla verdim, çok canı yanmazken işe yaradı ama sonra ne meyve ne meme ne su hiçbir şey fayda etmedi. Normalde telefondan fener açarım, o ışığa bakıp eliyle tutmaya çalışır ışığı falan, o ışıkla da biraz oyaladım ama bir süre sonra hiçbiri umrunda olmadı. O kadar çok ağladı ki, ben mahvoldum. Ayaktan da denedi, koldan da. En son koldan biraz alabildiler. Gözümün içine öyle bir baktı ki :KK43: böyle sanki, "anne beni al, bak canımı yakıyorlar, al beni" der gibiydi. Canı yanarken hep öyle bakıyor zaten bana, direkt gözümün içine bakıp ağlıyor. Mahvoldum, kahroldum. Bebekler hasta olmasın :KK43:
Yaaa kıyamam ona. Geçmiş olsun canım. Bebeklerden çok tecrübesi olanların kan alması gerekiyor damarları o kadar şnce ki :( Neden tahlil istediler canım?

Ya kızlar şu geceleri memede uyuma işi beni gerçekten bunalttı. Çekiyorum ağzından 30 dk sonra ağlayarak çığlık atıyor, hadi bi daha al başa sabaha kadar böyle bir kısır döngü daraldım artık ya.
ayni durumdayiz, zaten 1de 2de falan uyuyor, ona da uyumak denirse... Cok sık kalkiyor, ona dönuk yatmaktan kafam boynum tutulmus bugun. Aslinda esim sallayarak uyutabiliyor bazen ama haftaici olmuyor tabi işe gittigi icin.

gecmis olsun canim ya. Dr uyumamasindan dolayi tahlil yapmayi dusunuyordu, suan resmen yaptirmamayi dusundum. Ben de dayanamam, aşilarda aglamisligim var :işsiz:
Çok zor çok. Anlatamam sana. Ben de erteledim hep test yaptırmayı ama en son yaptırmak zorunda kaldım. Oğlum artık kanı alan kadını görünce ağlamaya başladı, o derece özdeştirdi acı ile o kadını. Onu görünce ağlamaya başladı hep. Çok uzun sürdü, çok zordu. Bir de benim bebeğim öyle her şeye ağlamaz, kafasını kaç kez benim kafama vurdu falan, ağlamaz öyle kolay kolay yavrum. Canı çok yanmadığı sürece ağlamıyor yavrum.

Çok geçmiş olsun cnm ;( dün kızlar yan yana yatıyordu, altlarını değiştiriyordum. Biri deli gibi ağlamaya başladı bir anda. Öbürü saçlarını yakalamış çekiyor. Püfff zor döneme giriş yapıyoruz artık sanırım.

Bende ona göre gidiyorum canım beyaz olanda onunla aynı sayılır kış sebzeleri meyveleri listelenmiş sadece
Yaaa kıyamam ona. Geçmiş olsun canım. Bebeklerden çok tecrübesi olanların kan alması gerekiyor damarları o kadar şnce ki :KK43: Neden tahlil istediler canım?
Alerji ve tam kan sayımı. Geçmeyen mukus, gaz sancısı vs var da. :(

ayni durumdayiz, zaten 1de 2de falan uyuyor, ona da uyumak denirse... Cok sık kalkiyor, ona dönuk yatmaktan kafam boynum tutulmus bugun. Aslinda esim sallayarak uyutabiliyor bazen ama haftaici olmuyor tabi işe gittigi icin.
Sen sallayınca uyumuyor mu canım? Memede uyuması ciddi anlamda problem sanırım umarım düzene girer. Belli bi aydam sonra uyanmalarının azalması gerekiyor aslında ama temmuz annelerinde durum farklı :)

Alerji ve tam kan sayımı. Geçmeyen mukus, gaz sancısı vs var da. :KK43:
Yaa en azından sorun bulunsa canım acı çektiğine değse. Biz bi kere kan verdik ama alan kişi tek seferde aldı ona rağmen kızımın sesine hastane inledi ki benim kızım aşılarda falan bile 2-3 dk anca ağlıyor sanırım kan alırken çok acıyor çabuk unutur ama bebekler sen üzülme.

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Hamileliğin öncesi, hamilelik ve sonrasında 1000 e yakın iğne oldum. İğnelerle fazla haşır neşirim kıza yapılacak herşeyi bana yapabilseler keşke

Cnm ben iPhone 3 ilebaşladım iPhone serime ve bu yıl 7de bıraktım. Bi cesaret huwaie aldım ve inanılmazmemnubum. Şarj iphone la aynı gidiyor. Kamerası müthiş. 6aydır bebeğimi çekiyrm daha hafıza dolmadı ki ekstradan bellek de taktım onu kullanmaya başlamadım bile. Dayanıklılık olarak 6/7defadüşürdüm bişey olmadı henüz. Bilgisayar mantığıyla çalışması hoşuma gitti. İPhone kullanırken birçok şeyi halletmem için pc açmam gerekirken bunda hiç gerek duymuyorum. Belgeleri i hazırlayıp masa üstüne atabiliyorum, bana yollanan belgelerde değişikdeğişik ik yapıp geri yollayabiliyorum falan.
ikisini de kullanan birinden yorum almak süper oldu canım, sağol. Telefoncu da huawei çok övdü. Sendeki hangi model? mate20 mi?

Back