2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.

Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
Geçmiş olsun canım, birşey yoktur inşallah

Kızlar bebeklerimden birini yataktan düşürdüm çığlık kıyamet ağladı ve neresine düştü göremediğim için hemen bir taksiye atlayıp hastaneye götürdüm. Beyin cerrahi kontrol etti kafa ultrasonu çekildi, çok şükür görünen birşey yok ama özellikle bu geceye dikkat edeceğiz.

Çok hareketlendiler birbirlerine tekme atmasınlar diye ayırmaya çalışırken 2 takla birden atıp yere düştü kuzum. Sizlerde dikkat edin dr.evin heryerinde yastık barikatları olsum kafasına dikkat edin dedi.
Gecmis olsun canim ya .En korktuğum sey

Dün itibariyle uyku eğitimine kesin olarak başladım.(Ablam 4.5aylık kızına vermiş ondan gaza geldim)

Dün 1 saat falan sürdü ağladı arada yanına gidip emziğini verip sakinleştirdim. Bugün yarım saat sürdü ve çok ağlamadı . İnşallah böyle devam eder. Babamız yokken sıkıntı yok. Olunca ağlamasın alayım diyip duruyor.

ikisini de kullanan birinden yorum almak süper oldu canım, sağol. Telefoncu da huawei çok övdü. Sendeki hangi model? mate20 mi?
Yok cnm p20lite benimki. Şahsen yıllardır iPhone kullanan biri olarak ben çok memnunum. Ev iPhone mezarlığına döndü artık eski sürümden desteğini çektiği için eski modellerin çöp olmasına neden olan bir firmaya para kazandırmak istemiyorum.

Dün itibariyle uyku eğitimine kesin olarak başladım.(Ablam 4.5aylık kızına vermiş ondan gaza geldim)

Dün 1 saat falan sürdü ağladı arada yanına gidip emziğini verip sakinleştirdim. Bugün yarım saat sürdü ve çok ağlamadı . İnşallah böyle devam eder. Babamız yokken sıkıntı yok. Olunca ağlamasın alayım diyip duruyor.

Gelişmeleri merakla bekliyoruz canım bizi de haberdar et :) yatır kaldır yaptın mı yoksa sadece yanında mı durdun? Bu arada ablan nasıl başarmış? Bi başarı hikayesi duymaya hepimizin ihtiyacı var :)

Gelişmeleri merakla bekliyoruz canım bizi de haberdar et :) yatır kaldır yaptın mı yoksa sadece yanında mı durdun? Bu arada ablan nasıl başarmış? Bi başarı hikayesi duymaya hepimizin ihtiyacı var :)
yok canım yatır kaldır yapmadım hiç çünkü geçen yaptığımda 1hafta bel ağrısı çektim. 3 dk 5 dk aralıklarla yanına gittim sevdim sakinleştirdim falan. Ablamda aynı şekilde yapmış ağlamasına dayanacaksın diyor bende dayanmaya çalışıyorum :)

Anliy
uyusun da ben kendi birakana kadar beze raziyim, dermisim, saat 12yi geçince uyku icin her seyi feda edecek duruma gelenlerde bugun :-)
dun de 2de uyudu, uyumak denirse[/QUOA

Anlıyorum canım seni benim 12 yaşındaki oğlum bebekken öyleydi çalışıyordum ozamanlar evin ortasına çingene salıncağı kurup esimle nöbetlese sallardiik ah ah geçici bu gunler ama iste gecene kadar bizide yikipgeciiyor
Allah'ım yardımcın olsun

Kapinin dışında mı duruyorsun?

Canm normalde nasil uyutuyodun peki.

Kızlar benim yaramaz iyi çok şükür bu gece hep kontrol ettim, herşey yolunda bende şimdi ssk ya geldim. Bakalım ne kadar prim ödeyeceğim.
Bizim ofise yalandan teftişe gelen görevliler bize gerçek maaşımızı patronun odasında onun yanında sorarlardı, şimdi buraya gelmişken bunu haykırasım var ama neyse.

C857942F-86C0-4B33-941F-AC3C59AB1CA7.jpeg
Kizlar alisturma bardagi kesin almalimiyuz ne onerirsiniz
Canım ben bu weebaby nin 30 luk olanını aldım iki başlığı var hem biberon hem alıştırma başlığı. Arkadaşlarım yemek yerken büyük bi suluk koyarsan suyu oyun yapıyor küçük al dediler ondan aldım. Birde arkasındaki yeşil mamajoo aldım 150 lik. ladycry ladycry önermişti. Çok beğendim renkleri de çok güzel. Yedek ucu da varmış. Ben hiç biberon vermedim oğluma ek gıdaya geçince de direk alıştırma kısmına başlayayım biberon öğrenmesin diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Benin kızımın ne acelesi var anlamıyorum. 3. Dışını çıkardı zar zor şimdi 4 ve 5. Diş geliyor. Uyku denen bisey kalmadı daha 6 aylık bile olmadı. Kafayı yemek üzereyim.
Masıl anladın ilk canım? Bizimkide gece huzursuz uyuyamıyor elleriyle saçlarını karıştırıyor sertçe. Yatakta ordan oraya dönüyor sreklş mırın kırın. Salya da var herşeyi ağzına da sokuyor ama bakıyorum diş falan yok görünrde

Back