- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.681
![demlicaykeyfi](/data/avatars/s/614/614571.jpg?1427187986)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim arkadasim cybex kullaniyordu ama modeli bilmiyorum. Onlar da cok arastirip almisti.Biz de en fazla iki ay kadar idare edebiliriz heralde . Sonra kesin birsey lazım. şimdiden arastırmaya basladım ki şubat indirimlerinde alayım.
Sizinki belki alisma surecidir canim, sen ise basladin ya. 6 saat uyumamak da iyiymis. Simdi uzun uyur belki.demlicaykeyfi sabah 10 dan bu saate kaar uyutamamışlar. Emzirdim altını değiştim kanguruya taktım gezdirirken evin içinde uyudu
Sagol canim .Geceden beri pertim cikti .Surekli agliyor. Kafasini kaldıramıyor. Ama oyun istiyor .Ve surekli memede .Emerek rahatlıyor sanirim.gecmis olsun canim insallah bir daha gerekmez diyeyim.
yok canim bende meme "var"bana normalde de cok nazlaniyor. Babasina o kadar degil. Ama 2 yil ya emzirme, 6 ayi gitti zaten. Memeden kesince duzelir. 40i ciksin 3 ay 6 ay derken suan 2 yila çikardim kafamda
gunduz nasilmis canim? Bizimki cogu zaman gunduz de uzun uyumaz
oyle yapacagim artik canim
dis geliyor demişsin canim, Allah yardimciniz olsun
@Srkyesraaa sag ol canim, amin. Ne yapayim ya 2 yaşa kadar durum bu diye dusunecegim artik. Memeden kesince duzelir uykusu. Saglik olsun da
Kocaman bir masallah size .rutin olarak emzirdim altını değiştirdim çok çok öptüm kokladım sonra yatağına koyup uyku arkadaşını kucağına verdim ya odadan çıktım ya da göremeyeceği bir yerde durdum dün ağladı sustu ağladı sustu arada gidip yüzünü okşayıp sakinleştirdim emzik verdim ama kucağıma almadım en son uykuya dalınca emziği aldım bugünde emzik siz deneyeyim dedim 15dk hiç susmadan etini koparır gibi ağladı(emzik yok diye) dayanamayıp emziği verdim ve hemen uyudu sonra emziği çıkardım yine yarım saat sonra gözünü açtı etrafına bakındı bir iki sonra tekrar daldı şimdilik böyleyiz
Geçmiş olsun cnm umarım geçicidir:)Kızlardan birinin ateşi var 38 civarı dün akşamdan beri. Uykuya dalamıyor, ağlama vs diş mi acaba. Diğeride yemiyor o da mızmız. Aynı yumurta ikizi de değiller ki aynı anda çıksın dişleri. Yada ben her şeyi dişe yoruyorum. Doktor bir gün daha devam ederse idrar tahlili istedi. Gözlerim yanıyor, regl oldum. Eyyorlamam bu kadar![]()
Geçmiş olsun canım diştir muhtemelen. Calpol ver rahatlatır biraz.Gunaydin kizlar.Biz sabahladik .Gece 1 den sonra felaketti.Hem gaz hem kabızlık hem ateşi var
Bu saat oldu hala uyutamadim .Aglamaktan perisan olduk![]()
Kolay gelsin canım :)Dün itibariyle uyku eğitimine kesin olarak başladım.(Ablam 4.5aylık kızına vermiş ondan gaza geldim)
Dün 1 saat falan sürdü ağladı arada yanına gidip emziğini verip sakinleştirdim. Bugün yarım saat sürdü ve çok ağlamadı . İnşallah böyle devam eder. Babamız yokken sıkıntı yok. Olunca ağlamasın alayım diyip duruyor.
Geçmiş olsun canım ne güzel en azından annen yanında. Benim en korktuğum aynı anda hasta olmak.Kız da bende çok kötü hasta oldukAnnemin yanımda olmasının avantajını bir kez daha yaşıyorum. Gece ben baktım şimdi annem bakıyo kıza ben yatıyorum
![]()
Öyle düşünme canım bu bi öğrenme süreci. 1 aralıkta eğitime başlamıştım 26 gün olmuş. Hala ara ara nazlansada inan ki o ağlamalar azalıyor sadece naza dönüşüyor. Ben şimdi yatırıyorum bazen 3-4 dkda uyuyor bazen 1-2 dk mızırdanıyor öyle uyuyor. En fazla 10 dkda uyuyor diyebilirim tabi bebek bu yeri geliyor 1 saatte uğraştırdığı oluyor. Bence başlamışken pes etme.Aslında hiç benlik değil çocuk resmen ağlamaktan uyuya kalıyor umarım ilerleyince ağlamadan uyumayı öğrenir. Benim çocuğum sonuçta ayaktada olsa zorlarım uyuturum uğraşırım ama işe başlayınca bakacak kişi o kadar uğraşır mı amaan uyumuyosa uyumasın diyebilir e ozaman da uykusuzluktan çocuk huzursuz olur ve gece zorlanırım sırf bu yüzden dayanmaya çalışıyorum.
Benim kzızm da bir y önce sıkça oyun halısında uyuyakalırdı şimdi çok nadir dönemsel mi bilemedim cnmKızım ilk kez oyun halısında uyudu kendi kendine ne uykum geldi mızırdanması ne başka bişey yaşamadankucağıma aldım uyandı bende uyku tulumu giydirdim yatırdım beşiğe anında gözleri kapandı :)
acaba bu uyku eğitimiyle mi ilgili yoksa bu aylarda normal mi böyle şeyler :)
Yok canım almıyorum kucağıma yüzünü seviyorum falan. Gündüz uykusuyla başladım eğitimeAğladığında kucağına alıyor musun? Bir de gündüz uykularına da aynı şekilde mi uyguladın? Ben de başlamak istiyorum ama diş çıkarıyor.
teşekkür ederiz canımKocaman bir masallah size .
teşekkür ederiz canım inşallah dediğin gibi olurGeçmiş olsun canım diştir muhtemelen. Calpol ver rahatlatır biraz.
Kolay gelsin canım :)
Geçmiş olsun canım ne güzel en azından annen yanında. Benim en korktuğum aynı anda hasta olmak.
Öyle düşünme canım bu bi öğrenme süreci. 1 aralıkta eğitime başlamıştım 26 gün olmuş. Hala ara ara nazlansada inan ki o ağlamalar azalıyor sadece naza dönüşüyor. Ben şimdi yatırıyorum bazen 3-4 dkda uyuyor bazen 1-2 dk mızırdanıyor öyle uyuyor. En fazla 10 dkda uyuyor diyebilirim tabi bebek bu yeri geliyor 1 saatte uğraştırdığı oluyor. Bence başlamışken pes etme.
Bende kendi kendine uyumayı tamamen öğrendi diye heveslenmiştimBenim kzızm da bir y önce sıkça oyun halısında uyuyakalırdı şimdi çok nadir dönemsel mi bilemedim cnm
Belki de bu ona bir ışık olur ve devamı gelirBende kendi kendine uyumayı tamamen öğrendi diye heveslenmiştim![]()
Canım mühendisinoğlu instada bu hafta oto koltuklarını inceliyordu. Bir bak istersen fikir olurya aralıkları bir garip bunların.birden fazla grup var. Ben de ne yapıcam bilemedim. Elimdeki 0-13 kg. bu arada Isize diye bir kriter var , o varsa eğer kg değil boya göre uygunluk hesaplanmış oluyormuş ki bence daha mantıklı.
https://www.anneysen.com/bebek-hazi...ari-a-dan-z-ye-oto-koltugu-secme-rehberi_2467 surada var gruplar.
ÇOK geçmiş olsun canım. Annelerin olması çok iyi oluyor gerçekten.
Geçmiş olsunneyiniz var öksürük mi
Geçmiş olsun canım ne güzel en azından annen yanında. Benim en korktuğum aynı anda hasta olmak.
Ay ben bunu takımda yazdım sanmıştımÇok sağol cnm![]()
Merhaba, biz de aynı durumdayız. Atak mıdır ismi nedir artık bilemeyeceğim ama hiç kucaktan inmiyor ve uyumuyor. Emerken kendini sürekli atıyor ve ağlıyor. Uyku eğitimi demişsiniz. Nasıl vereceksiniz eğitimi? Tam olarak nasıl uygulamak gerekiyor hangi kaynaktan yararlanıyorsunuz? Ben ağlatarak uyutulmasına karşıyım ama başka ne yapabilirim çok araştırma fırsatım olmadı. Sizin fikrinizi alayım istedimdişte etken olabilir ama bizimki de sürekli eli ağzında sürekli kaşınıyor dişleri gece uyanınca da kaşımaya başladı artık Ama büyük ihtimal bu ataktan canım çok yoğun kaygı mı yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa en ufacık bir sese uyanıyor. Uyumuşken kalkıp tekrar yanına uzandığımda bile uyanıyor, tuvalete gitmek bile zorlaştı gece de....atak etkisi bence.
Ay çok güldüm ya etkinlik ve metkinlik yok deyince. Aynı şeyleri yaşıyoruz zaten ya etkinlik dediğin işte onlar Fış Fış Kayıkçı var ekstra benim Bir de OrkideM e yazacaklarımı yapıyorum
Benim oğlum da geçen gün ek gıda listesini aldı sayfayı eline, biz de müsaade ettik değişik şeyler ellisin diye Ondan sonra ağzına sokmaya başladı yemeye başladı babası diyor ki oğlum içindekileri yiyeceksin sayfayı değil :)))
@Orkidem07 canım bende bir kitap var Bir Çocuk gelişimci yayınlamış adı "çocuğumla evdeyim" ben 0-12 ayını aldım. Hem gelişim takibi hrr ay neler yapabileceğini yazıyor hem de az da olsa etkinlik önerileri veriyor 6.ay için öneriler : fışfış kayıkçı oynayın, bacağınıza ters uzanmasına müsaade edin yavaşça ellerinden kaldırın bir kaç kez bu şekilde yapın, koli içine veya bir çamaşır sepetine koyup salonda gezdirin :) , ben sizlerin yaptıklarına ilaveten bunları yapıyorum arada... Çok geniş bir şey yapamıyorum, he bu arada yerde yatarken babasıyla bezden top var çıngıraklı onu tavana fırlatıp yakalıyor babası, o da ona bakarak yarım saat böyle oyalanabiliyor. Ama kendi başına neredeyse hiç bir şey yapmıyor diyebilirim bu ayın atak özelliği de bu sanırım, yapışığız.. Bu atak geçsin hemen uyku eğitimine başlıycam.
Tüh oyun halisinin standi kırılacak zamani bulduKızım ilk kez oyun halısında uyudu kendi kendine ne uykum geldi mızırdanması ne başka bişey yaşamadankucağıma aldım uyandı bende uyku tulumu giydirdim yatırdım beşiğe anında gözleri kapandı :)
acaba bu uyku eğitimiyle mi ilgili yoksa bu aylarda normal mi böyle şeyler :)
Ben 204lü 184 tl ye almıştım canım aynısı geldi. Sen boğa burcu olmayasın şansın baya iyi:)Kızlar e bebekten aldığım premium care gelmiş. Yine 184 lü almıştım, 204lü gelmiş. Geçen jokerde de aynı şey olmuştu. Sanırım paketler değiştiği için yeni kutılar geliyor. Sizde de öylemi? C cisse0932serenity16