- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.961
Haklısın cnm, bi tanıdığımız bebeğine haftalık ne yedirecskse küçük kaplara yapıp dondurucuya koyuyormuş bir gece öncesinde dolabın alt tarafına alıp ertesi gün bakıcısı hazırlıyormuşBen hergün mayalıyorum ama ocakta iş başı ve artık paşaları bu kadar nazlayamam hangi birine koştururum bilemedim. Günlük yemek düzenlerini ayarlamam başlı başına bir iş çünkü bakıcıya çok yüklenmek istemiyorum kadın kaçarsa el mahkum izin alıp yeni birini bulmam lazım.
Etsiz yemeklerde yapıyorsun değil mi et cok uzun beklemez çünkü. Ben sadece domateste yapıyorum ama kavanoz maması yapıp iki gün dolapta tutabilirsiniz demişlerdi sağlık ocağı.
Etli yemekte de sorun olmadı önemli olan kavanozların hava almaması ve sıcak sıcsk koymak etli ve kıymalı yemekleri daha çabuk tüketebilirsiniz, kendimşze çok yemek yaptığımda kalanını böyle yapıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadımBu kadarcik mı yanigüzel yontwmmis
Yok canım olmuyor valla. Tuttuğu esnada emmeye devam ediyor mu? Benim ki hem emiyor hem uyuyor. Dün gece rekor kırıp aralıksız 1,5 saat emdi ama onda bile yaşamadım öyle bi ağrı canımMaşallah maşallah nazar değmesin :) ya uyuduğu zaman memeyi ağzında tutuyor ya, o zaman göğsümde bazen böyle sanki ateşle yakıyorlar gibi bir acı oluyor, meme ucunda değil böyle tüm göğsü kaplıyor. Sende de oluyor mu?
3te uyudu canim ya. Gece kaka yapma huyu cikardi biliyor musun, tam uyutuyorum basliyor kaka yapmaya. Sanki super uykusu vardi da, bolecek bir sebep daha eklendiBiz de ayaktayız. Gazını çıkaramıyor, ondan bağırıp duruyor.
Ilk gun yutamadi ,yutunca kustu .Ikinci gün cignemeye calisti.Bugun de 1 c k verdim .Bitti diyince agladiSen de mi başladın :) nasıl gidiyor, sevdi mi yoğurdu? :)
biz de ayni durumdayiz uzuuuuuuun zamandir hem de. 15 kasimda hasta oldu, ondan beri uyku bitti. Var ya butun gece dua ediyorum nolur 2 saat ya 2 saat uyusam baska bir sey istemiyorum.Gece 1-1,5saatte bir uyandı ve emdi oğlum. Bu aralar böyle hep.
Acaba acıkıyor mu az mı geliyor sütüm yoksa uyandığı için uykuya dalmak için beni mi emiyor anlamıyorum ya?? Sarhoş gibiyim resmen!??bu kadar kısa sürede acıkmaması gerek ama demi? 5,5aylık oldu yani. Gece bi uyandığında mama yapıp versem diyorum işe yarar mı diye?
Benim kı de öyle resmen saat sinirimi bozuyor Bı bakıyorum ıkı Bı bakıyorum üç sanki saatin suçuGece 1-1,5saatte bir uyandı ve emdi oğlum. Bu aralar böyle hep.
Acaba acıkıyor mu az mı geliyor sütüm yoksa uyandığı için uykuya dalmak için beni mi emiyor anlamıyorum ya?? Sarhoş gibiyim resmen!??bu kadar kısa sürede acıkmaması gerek ama demi? 5,5aylık oldu yani. Gece bi uyandığında mama yapıp versem diyorum işe yarar mı diye?
Tam da yazdığın sebepten besigine alistirma isini erteledim .Bu sekildeyken bile uyutamiyorum .Besige koymaya yeltensem kesin uyanir .Cunku kac kez ayni sonu yasadik .Bu aralar neredeyse her yarim saatte bir uyaniyor .Sabaha karsi bir ic cekme ,inleme sesiyle uyandim .Bir baktim yanaklari islanmis aglamaktan. Ruya görüyordu sanirim .Basini okşadım öptüm kendine gelsin diye .Sen misin bunu yapan. Çokça kendine geldi 8 e kadar uyutamadim .biz de ayni durumdayiz uzuuuuuuun zamandir hem de. 15 kasimda hasta oldu, ondan beri uyku bitti. Var ya butun gece dua ediyorum nolur 2 saat ya 2 saat uyusam baska bir sey istemiyorum.
Bir de cocugu yaninda yatirma'cilar var ki, ben 30 dk.da ya da saat basi uyanip kalkip besikten bebegi alip, tam uyudu derken geri koyup yine uyanmasiyla mi ugrasacagim? Ayni yatakta bile memeyi verene kadar bagiriyor zaten.
Dun.zaten uyudugu saat 3tü o da artik uykusuzluktan bayilmak mi uyumak mi ne denirse
oyy yavrum ruya mi gormus, acaba ne goruyorlar cok merak ediyorumTam da yazdığım sebepten besigine alistirma isini erteledim .Bu sekildeyken bile uyutamiyorum .Besige koymaya yeltensem kesin uyanir .Cunku kac kez ayni sonu yasadik .Bu aralar neredeyse her yarim saatte bir uyaniyor .Sabaha karsi bir ic cekme ,inleme sesiyle uyandim .Bir baktim yanaklari islanmis aglamaktan. Ruya görüyordu sanirim .Basini okşadım öptüm kendine gelsin diye .Sen misin bunu yapan. Çokça kendine geldi 8 e kadar uyutamadim .
nasil gidiyorsunuz canim, yurume mesafesi mi?Kızlar dün kızımın 6. Ay aşısı vardı hava yağışlı ve çok sertti diye bugüne erteledim bugünde karla karışık yağmur yağıyor ve hava çok sert şuan ne yapacağımı şaşırdım.
Bazen emiyor, bazen ağzında tutuyor, çıkarınca uyanıyor.Yok canım olmuyor valla. Tuttuğu esnada emmeye devam ediyor mu? Benim ki hem emiyor hem uyuyor. Dün gece rekor kırıp aralıksız 1,5 saat emdi ama onda bile yaşamadım öyle bi ağrı canım
Hahahha3te uyudu canim ya. Gece kaka yapma huyu cikardi biliyor musun, tam uyutuyorum basliyor kaka yapmaya. Sanki super uykusu vardi da, bolecek bir sebep daha eklendi
Ay Allahım ya :) benimki ilaçlardan alışık olduğu için zorlamadı. İlaçları hep kaşıkla verdik :) ondan ağzını açıyor, elini bile getirmemesi gerektiğini biliyor ama bazen yine de tutmaya çalışıyor :)Ilk gun yutamadi ,yutunca kustu .Ikinci gün cignemeye calisti.Bugun de 1 c k verdim .Bitti diyince agladi
Canım bizimde lökosit falan derlen rotayı geciktirdik. Dr bişey olmaz 5 . Aya sarkabilir dedi ama literatürde 14+6dan sonra etkinliği çok azalır diyor. Bende vurdurmamaya karar verdim 17 haftalara gelmiştik. Vurdurmadım. Artık yaşayarak göreceğiznasil gidiyorsunuz canim, yurume mesafesi mi?
Bizim.gecen ay hastaliktan dolayi asilar 10 gun ertelendi, bu ay da aralarinda 28 gun gecmesi gerektigi icin rota gec yapilmis olacak ve 6.ay da otomatikman geçe kalacak. Dogdugu gunden beri hicbir asiyi dogum tarihinde olamadi. gununden erken olmamaliymis, geç olabiliyor bizim ornekteki gibi...
İnglesina Trilogy tam adı. Ben 2 sene oldu alalı. 3000 tl civarındaydı. Oğlumda çok rahat kullandım. Ve her yere götürdüm. Sapasağlam duruyor. Bizim gibi gezmeyi seven bir çiftseniz, pusette bebeğin rahatlığını düşünmek kaçınılmaz. Oğlum bu pusetin bağımlısı oldu hatta :) hala onda uyuyor bazen. Kardeşine verecek mi o da başka bir soru.. Bakalım.
Yürüme mesafesi 10 dk cnm taksi de gitmiyor oraya yakın olduğu için, 2 gun sonra 6. Ayını dolduruyor. Astronot montunu giydirip kanguruya koyup üzerinede kalın battaniye örtüp öyle götürmeyi düşünüyorum. Şuan uyuyor kalkana kadar belki kar yağışı durur.nasil gidiyorsunuz canim, yurume mesafesi mi?
Bizim.gecen ay hastaliktan dolayi asilar 10 gun ertelendi, bu ay da aralarinda 28 gun gecmesi gerektigi icin rota gec yapilmis olacak ve 6.ay da otomatikman geçe kalacak. Dogdugu gunden beri hicbir asiyi dogum tarihinde olamadi. gununden erken olmamaliymis, geç olabiliyor bizim ornekteki gibi...
Diş çıkarıyorsa ondan meme istermiş. Diş çıkarma olayı var mıGece 1-1,5saatte bir uyandı ve emdi oğlum. Bu aralar böyle hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?